Secuur en fijn om mee te werken.

Alles is mogelijk, overleg en communicatie zeer goed. Levert kwaliteit en zorgt voor een goed eindresultaat. Houd zich aan de afspraken, en ondanks het slechte weer (sneeuw,vorst) de opleverdatum kunnen halen. Kortom een bouwbedrijf waarmee je zorgeloos je huis kunt bouwen. Zal het anderen ook zeker aanraden. M2 bouw bedankt voor de fijne samenwerking.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer goed geplande bouwperiode met prima communicatie!

Na een bouwperiode van 16 weken is onze woning prima opgeleverd. Dankzij een nauwkeurige planning en goede samenwerking. De snelle comminicatie was voor ons prettig. De bouw is geheel naar onze wensen verlopen!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakmensen

Een goede firma om zaken mee te doen. Komen afspraken na en staan voor kwaliteit.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Einsteinstraat 5 a