Ik kwam bij dit bedrijf via een advertentie op marktplaats. Ze hadden nog een Scott Gravelbike staan die ik elders niet meer kon krijgen in mijn framemaat. Dus ik met de auto van Amsterdam naar Hoogeveen. Ik had de reviews gelezen met veel 9 en 10 en was huiverig. Vertrouwde het niet. Maar….niets was minder waar. Wat ben ik fijn geholpen zeg. Ik kreeg alle tijd en ruimte (en koffie) om twee fietsen uit te proberen. Er werd geen enkele druk gezet en na mijn beslissing zette de eigenaar als bonus 2 mtb pedalen op mijn fiets. Fijn gevoel aan overgehouden. Is echt een aanrader!
Goede hulp gehad en eerlijk ook bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Niets was teveel. Ivm diefstal van de fiets van mijn zoon hebben jullie meegedacht bij de verwerking van de administratie.
Vriendelijk deskundig en snel
Helaas was er iemand tegen mijn fiets aan geknald (scootmobiel die gas gaf ipv te remmen) toen mijn fiets thuis in de standaard stond. De fiets was behoorlijk beschadigd. Hoogeveen kwam de fiets snel ophalen en ik had dezelfde dag nog een uitgewerkte prijsopgave wat de reparatie zou gaan kosten. Binnen 4 dagen zat ik weer op mijn (heerlijke RIH)fiets!! Echt super fijn dat alles zo snel en zo netjes is geregeld. De fiets werd zelfs weer gratis thuis afgeleverd toen hij klaar was!
Zaterdag voor een fiets gekeken en dinsdag al netjes thuisgebracht.
Prijs kan ik niet vergelijken, ik heb geen behoefte dit te doen aangezien er transparant gewerkt wordt en ook aan mijn voordeel wordt gedacht. Werk dat gedaan is moet gewoon betaald worden.
De reparatie zijn gemaakt conform de afspraken vooraf.
Duidelijk,vriendelijk, behulpzaam en prima vakmensen !
Goed werk gelaakt en halen en brengen is makkelijk
Je wordt fijn geholpen met deskundig advies.
prima zaak met goede en klantvriendelijke service.
Bij Hoogeveen is de klant nog koning! Wij vinden het prettig dat er overleg is voordat er reparaties worden uitgevoerd. De haal- en brengservice is in een woord top!
Snelle levering. En beste een ervaring opgedaan. Top.
Na ongeval werd alles goed geregeld!
Goed en prettig geholpen en deskundig advies.
Zeer klantvriendelijk, servicegericht alle afspraken nagekomen. Razendsnelle afhandeling en uiterst vakkundige reparatie!
Goede sevice ,tevreden klant
Prettige zaak en goede service
je word altijd heel netjes en met veelvakmanschap geholpen
Je wordt hier altijd goed geholpen
Ik vind het lastig om een verhaal te schrijven. Maar ik vind fijn dat we zo’n fietsen maker hebben. Jammer dat hij geen gazelle fiets heeft ;)
Goed geholpen en komt afspraken na
Het is niet meer zoals vroeger. Doordat het altijd druk is wordt er meer personeel aangenomen en komt het voor dat ik moet bellen of mijn mailtje wel is aangekomen! Ik begrijp het wel maar toch …..
Ik ben heel vriendelijk en deskundig geholpen.
Alle medewerkers heb ik als heel vriendelijk ervaren. Op basis van deskundige informatie kon ik een goede keuze maken.