10

Goed

Onze ervaring met dit bedrijf is goed.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke Bedrijf

Ervaring is zeer goed, wij kunnen weer wassen.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Prima ervaring

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
2

Slecht

De monteur was in nog geen 15 minuten klaar met z’n “onderzoek” wat er stuk was. Dit na met een lampje naar de machine gekeken te hebben. Niks open gemaakt of doorgemeten. Hij kwam met een vaag verhaal dat het kwam door slijtage (toch knap dat ie dat had gezien zonder het iets te openen). Voor deze 15 minuten mocht ik wel 69 euro betalen. Ben dus totaal niet tevreden.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
2

Waardeloos!!

In december gaat de vaatwasser stuk. Monteur komt, besteld een nieuwe pomp en gaat weer. Daarna afspraken die niet nagekomen worden. Auto stuk, aanrijding, file verzin het maar. Pomp geplaatst en betaald maar vaatwasser doet het nog steeds niet. Is ander probleem meneer. Nee, doet het nog steeds niet. Andere monteur, vaatwasser moet mee maar is over drie dagen terug. Na vijf dagen maar eens gebeld maar de vaatwasser is hij nog steeds niet gerepareerd. Vaatwasser direct terug laten komen. Daarna drie maanden gezeur over de pomp die wel betaald is maar niet geleverd. Eindelijk meeste geld terug na dreiging aangifte te gaan doen. Zeer slecht bedrijf, slecht personeel, helaas erg moeilijk te verstaan en van afspraken nakomen hebben ze nog nooit gehoord!!

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
10

Prima geholpen

Wasdroger is gelijk gerepareerd voor 100 euro.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Perfect zeker aan te bevelen

Onze vaatwasser pompt niet af en gaf code e-15,dat hebben ze binnen 5 minuten kunnen verhelpen.Wij hebben het goed ervaren.Bedankt tam voor je snelle werk.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Redelijk Ervaring

Service is oke.Snel geholpen en niet duur.Alleen jammer dat onze koelkast niet gerepareerd kon worden.Onze wasmachine draait weer goed daarom geef ik jullie 5 sterren omdat jullie mij op de zelfde dag hebben geholpen.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Goed

Top service en goekoop.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke Klantenservice

Ervaring met dit bedrijf was goed. Wij zijn tevreden.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Super snelle en goede kwaliteit

Droger gerepareerd heel goed gedaan

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Service is ok

Goed geholpen ,goedkoper dan Siemens.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring was zeker goed

Snel geholpen voor een goedkoop prijsje.Wij zijn zeer tevreden met service die wij hebben gekregen.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Top!!

Zeer tevreden met ervaring.Wij waren net in een nieuw huis verhuisd.Alle apparaten deden het niet.Wij hebben Vriesco service gebeld nummer via via gekregen van een kennis die ook goede ervaring had.Zeker de moeite waard.Super bedankt voor de vlotte service.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Prima Service

Tevreden met de werk van de monteurs.Heel lief klantenservice goed gesprek gehad duidelijk over de kosten.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met de diensten

Ik heb vaker de witgoed reparateur laten komen voor me wasmachine en vaatwasser.Wij super blij met de service.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Was duidelijk

Uitstekende vakman.Waterpomp van de vaatwasser moest vervangen worden en de monteur was na 35 min alweer vertrokken. Ik ben zeer content mee.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
2

zeer slecht

Nadat onze vaatwasser op 30/01/2018 er de brui aangaf op zoek gegaan naar een reparateur. Uitgekomen bij dit bedrijf (vriesco). De website zag er ok uit en ook de prominente ruime 7 (geloof een 7.5 toen der tijd) op de site (van klanten vertellen dus) geeft vertrouwen. (Had ik nou ook maar even goed de recensies gelezen). Gebeld en een afspraak gemaakt. Konden de volgende dag al en de monteur was keurig binnen de afgesproken tijd. De monteur ging aan de slag, en beschadigde daarbij een paneel naast de vaatwasser (montage punten braken af). Hij zou dit herstellen voor hij vertrok. Hij gaat verder met de vaatwasser en constateert dat er iets met de deur veren is en de waterpomp De onderdelen moeten besteld worden en zouden binnen enkele dagen er zijn. 125 euro (inclusief de 69 euro diagnose kosten) voorschot betaald. De monteur vroeg of hij dan de volgende keer het los geraakte paneel mocht terugplaatsen. Dit was wat ons betreft geen probleem. Wel vroegen we hem de vaatwasser iets meer op zijn oorspronkelijke terug te zetten. (Hij stond nu half in de keuken). Dit deed hij maar niet erg voorzichtig. Mijn vrouw maande hem voorzichtiger te zijn. Het resultaat was wel meer beschadiging aan de keuken. Ook dit zou hij in orde maken. Nou ga ik wat minder gedetailleerd beschrijven want kan anders beter een boek gaan schrijven. Volgende 2 afspraken werden niet nagekomen ( wat resulteerde in vele en frustrerende telefoon gesprekken) en de 3e veel te laat. Zelfde monteur, gaat aan de slag. Monteert de waterpomp zet de vaatwasser aan. Stoppen slaan door (na +-30 sec) hij doet weer wat... weer aan weer stoppen in totaal 3 keer. Hij komt tot de conclusie dat er een ander nog veel duurder onderdeel stuk is. Als ik vraag of de "oude" waterpomp dan wel het probleem is dan krijg ik als antwoord " dat weet ik niet". Kort daarna vertrekt hij na de "nieuwe" pomp eruit gehaald te hebben. Ons achterlatend in de rommel en schade. Hoofdkantoor bereik je niets mee

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
2

Heel heel erg slecht!!!!!!!!!

Nooit met dit bedrijf in zee gaan. Ze komen hun afspraken niet na, en ze laten je een te grote aanbetaling doen en komen vervolgens nooit meer opdagen. Ook de bejegening aan de telefoon is werkelijk waar om te huilen. Slechte service. Ga klacht indienen!!!!!

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
10

Super snel geholpen

Zeer klantvriendelijk.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
10

Perfect Zeker aan te bevelen

Zaterdag ochtend gebeld omdat me vaatwasser het niet deed en we hadden kinderfeestje.Nou wat een super service er moest een onderdeel besteld worden en die hadden ze niet op voorraad de monteur was wel zo aardig om naar een witgoed winkel te gaan om het onderdeel te kopen en kwam later weer terug.Wij zijn super bij met de service. Bedankt jongens.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
8

Snelle Service

Zeker goed te spreken over de service.Hele vriendelijke klantenservice ze waren heel duidelijk aan de telefoon.De reparateur heeft mijn wasmachine en me vaatwasser direct gerepareerd. Zeker aan tebevelen

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
2

Absoluut waardeloos

Afgelopen november lekte mijn vaatwasser een beetje water. Niet veel, maar toch een reden om een monteur te laten langskomen. Ik heb hiervoor contact opgenomen met de witgoed reparateur, aka de centrale witgoed service, aka vriesco service. De eerste monteur keek een beetje naar de vaatwasser en kwam tot de conclusie dat er een lekkage was in de kamer. Hoe hij tot deze conclusie kwam, kon hij, zelf na meerdere malen aandringen, niet uitleggen. Het enige dat hij wel wist, was dat het een dure reparatie van 180,- zou worden. Toen ik de machine een week later terug kreeg, bleek de lekkage niet te zijn verholpen. De monteur had niet alleen een verkeerde diagnose gedaan, maar ook niet gecontroleerd of het probleem verholpen was. Nadat ik de machine voor een tweede keer ter reparatie heb meegegeven, heb ik deze volledig onbruikbaar terug gekregen. de zijplaten werden los bijgeleverd en deze zijplaten pasten niet eens op deze machine. Daarbij ontbraken er verschillende onderdelen (waarschijnlijk gewoon weggegooid), waardoor het water nu inderdaad bij de bedrading kon komen. Met andere worden, door het zeer onbekwame handelen van dit bedrijf was mijn vaatwasser nu inderdaad volledig onbruikbaar. Hierna begon de ellende pas echt. Ik zou nog 180,- euro terug krijgen wegens de onterechte betaling voor de zogenaamde 'reparatie'. Hiervoor heb ik minstens 20 keer moeten bellen met dit bedrijf, waarbij ik elke keer een nieuw smoesje te horen kreeg waarom het geld nog niet was overgemaakt. Elke keer beloofden ze mij ernaar te kijken en me terug te bellen, wat nooit gebeurde. ook reageren ze niet op emails. Bij mij wekte ze de indruk dat ze de boel oplichten, want hoewel ze beweren dat ze het geld hebben overgemaakt, weigerde men hier bewijs van te leveren. Na vele weken en telefoontjes later is dit eindelijk afgehandeld, maar dat ging gepaard met onnodig veel moeite. Kortom, dit bedrijf bezorgd u meer ellende dan oplossingen

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
10

Snel in reageren

Droger is snel gemaakt tegen fatsoenlijk prijs.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja
2

vandaag gemeld, morgen hersteld is een fata morgana!

Vandaag gemeld, morgen hersteld mocht ik helaas niet ervaren bij jullie. Zondag 11 februari2018 gebeld om een monteur. Deze zou maandag langskomen, Afgebeld omdat de persoon ziek was. De volgende dag dinsdag zou er iemand anders langskomen . Kwam niet op de afgesproken tijd in elk geval 10 minuutjes, 70 euro verdiend. Waterpomp stuk zegt hij Moet besteld worden dus denkt hij dat de wasmachine pas de volgende week gemaakt kan worden. Ook kent hij het merk Hoover niet, maar weet wel dat de waterpomp 110 euro kost, terwijl de pomp 37,98 euro Te verkrijgen is. Vandaag besteld morgen in huis. Slechte informatie naar de klant toe. J mag nieteens de naam van de persoon weten tot wie je spreekt. Er is wel een aanspreekpunt om een reparateur aan te vragen, Zit je in de molen heb je geen enkel aanspreek punt meer. Het bedrijf is heel complex en daarop Moet de klant ook gewezen worden bij het bellen. Ik heb de opdracht gecancelled want ik ben nog steeds De klant en klant is koning. Ik wens niet zo behandeld te worden. Deze brief mail ik u ook zodat u op de hoogte bent dat de opdracht niet meer uitgevoerd hoeft te worden. Op mijn vraag aan de telefoniste als er nog kosten zijn was haar antwoord neen mevrouw geen probleem U heeft de 70 euro reeds betaald en ik zal doorgeven dat het onderdeel niet besteld moet worden.

 • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee

Over Vriesco Service