10

Superservice 👍

Er zat een schroef in de achterband van mijn panda. Bleek dat hij er niet ver genoeg in zat om er een prop in te moeten schieten. Niet veel aan de hand dus! Het bedrijf heeft er werk van gehad, band moest eraf enz. Ik wou betalen voor de moeite maar dit hoefde niet. 😊

  • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Aardige kerel die zijn vak verstaat

4 nieuwe banden voor een goede prijs gemonteerd, bakkie koffie, vriendelijk...topper...

  • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Vakman, werkt netjes en is deskundig

Prima service en goede prijzen, aanrader...

  • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

geweldig geholpen met lekke band !!

een 10 voor bandenman Van der Veen, in 20 minuten lekke band verwisseld voor gebruikt exemplaar zodat we snel de weg op konden naar Arnhem en zodoende de sneeuw en ijzel voorbleven. Ook zeer schappelijke prijs en heel prettig persoon.

  • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Service is erg goed en persoonlijk. Scherp geprijst en kom hier zeker terug!

Zag net de link staan en deze zaak verdiend een top beoordeling!

  • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede snelle service

Goede prijs / kwaliteitsverhouding Goed advies

  • Zou u ons aanbevelen? Ja

Over Bandenman Van der Veen

Wij zijn specialist in nieuwe en gebruikte banden en velgen voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens In ons gunstig gelegen pand aan de Bornholmstraat 8b te Groningen hebben we altijd ca. 350 nieuwe en ca. 1400 gebruikte banden voorradig. Daartussen zit vrijwel elke voorkomende maat. In de vestiging te Gorredijk liggen daarnaast nog ca. 25.000 goede gebruikte banden die ook in Groningen gemonteerd kunnen worden. Naast nieuwe en gebruikte banden verkoopt Bandenman Van der Veen ook nieuwe en gebruikte velgen. Staal of lichtmetaal, Bandenman van der Veen heeft ‘t!