10
uitstekend en betrouwbaar bedrijf

Prima advies, levering en plaatsen van rolluiken geheel volgens afspraak en uitstekende service! Gewoon TOP!

10
10
hartstikke mooie screen en een prima service

Prima personeel en vakbekwaam en vriendelijk, en ze hadden de screen er zo binnen niet veel tijd inhangen.

10
10
Top!

Goede service, goede uitleg, zeer aardig, ben heel tevreden!!

10
10
Vakkundig en voor een goede prijs

Zowel voor ons vorige als huidige huis hebben we gekozen voor ALBO kozijnen. (ramen en deuren). Het betrof in beide gevallen maatwerk. Het werd niet alleen vakkundig gemaakt maar bovendien met grote precisie en bijzonder netjes geïnstalleerd door vakgeschoold en beleefd personeel. De afwerking is in een woord af en dat alles voor een concurrerende prijs. Mochten we ooit nog verhuizen en mochten dan we nieuwe puien nodig hebben......dan schakelen we ALBO zeker in! Trouwens, de after-sales service is eveneens van hoog niveau.

10
10
Steeds weer goede afspraken kunnen maken, blij met het resultaat.

Tijdig , vriendelijk en correct.

10
8
Keurig vakwerk

Komen al bijna 25 jaar bij jullie.

8
8
Vakbekwaam, vriendelijk

Offerte stadium kan wat pro=actiever. Resultaat is beter dan verwacht!

8
8
Goede kwaliteit en montage

Goede kwaliteit producten en nette montage. Een kleine aanbeveling. Volgende keer in de showroom gaarne wel een kopje koffie ;-)

8
10
Perfecte afspraken

Perfecte afspraken, te beginnen met goede prijs kwaliteitverhouding. Daarnaast alles in het werk gesteld om de planning te halen en gehaald. En als laatste erg goed meedenkende monteurs en vooruitdenkend. Kortom wij kunnen iedereen Albo aanraden.

10
8
personeel vakkundig en vriendelijk. werk keurig gedaan

Als je beld wordt je vriendelijk en op je gemak vakkundig behandeld. het is erg fijn als je gebeld wordt hoe dat het met de rolluiken is en of we nog iemand aan huis willen om evt. Iets te veanderen of evt te repareren.

8
8
goede service en er is een goed product geleverd

Ik heb er goede ervaringen mee zowel priv├ę als via mijn werk nl Dichterbij.

8
10
we zijn zeer tevreden over info en goede montage.

totale informatie en levering is prima verlopen.

10
10
we hebbenALBO als een prettig bedrijf leren kennen. Vriendelijke mensen met kennis van zaken.

WE HEBBEN ONS ZONNESCHERM IN DE NAZOMER GEKREGEN ZODAT WE NIET OVER EEN LANGE ERVARING KUNNEN SPREKEN, MAAR TOT OP DIT MOMENT ZIJN WIJ ER ZEER OVER TE SPREKEN. OOK DE PLAATSING WERD DOOR VAKMENSEN GEDAAN. DE SFEER IS GEMOEDELIJK EN VOELT PLEZIERIG.

10
10
Prima service

werken alles netjes af en nemen de moeite om als ze zelf niet tevreden zijn om nog naar de zaak te rijden om het bij te werken.

10
10
Super snelle en correcte service

Had paar kleine onderdelen van mijn al geruime tijd geleden gekochte screens nodig, werden dezelfde dag nog bij mij in de brievenpost gegooid !! Super snelle en goede service !! Bedankt !

10
10
goede service, vriendelijk personeel.

afhandeling correct. Aanleg perfect,

10
8
Geduldig en goede service

Wat jullie als voorbeeld gaven.

8
10
Perfect

Perfecte service, vanaf het opmeten van de rolluiken tot na de levering / montage.

10
10
Goed persoonlijk advies en service

Wij hebben 4 rolluiken laten maken en plaatsen door Albo. Overlegd wat de mogelijkheden waren. We wilde 2 rolluiken in 1 bak hebben. Na 3 weken merkte we dat er 1 rolluik niet 100% lekker naar liep. Even gebeld en afspraak gemaakt. De monteurs zagen gelijk dat hij niet perfect in de geleiding liep en hebben dit meteen aangepast. Sindsdien lopen ze perfect. Ook ideaal dat de Somfy Tahoma box erop aangesloten kan worden.

10
10
Klantvriendelijk en goede service

Zowel zonnescherm buiten als luxaflex binnen vakkundig geplaatst

10
8
netjes en deskundig monteurs

even verwarring over dag van monteren van rolluik.maar netjes opgelost

8
6
Kan beter

De verkoper kan wat professioneler overkomen. Afspraak was 3 weken. Na telefoontje van mij na 3 weken kom het ineens snel Monteurs waren kundig en snel

6
8
Goede service, klantvriendelijk en meedenkend.

Levert goede kwaliteit, deskundig en ervaren medewerkers, die in onverwachte situaties ook probleemoplossend kunnen werken.

8
10
gewoon goed!

zie boven

10
10
Gewoon degelijk vakmanschap!

Gewoon goed

10

Over Albo Ramen Deuren Zonwering Rolluiken

Albo is opgericht in de jaren '60 door Joop en Wil van der Valk, sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer goede naam en jarenlange ervaring in aluminiumbouw door heel Nederland en omstreken. Wij fabriceren en monteren aluminium kozijnen en gevels, serres en overkappingen, zonwering voor buiten en binnen, rolluiken en roldeuren. Van al onze producten wordt 95% in onze bedrijfshal te Milsbeek (gelegen tussen Nijmegen en Venlo) geproduceerd om vervolgens gemonteerd te worden door onze bekwame monteurs. Wij leveren zowel aan particuliere klanten als aan zakelijke klanten en zijn er trots op dat we veel van onze klanten steeds weer terug zien.