Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt telkens weer dat de zorg empathisch en professioneel is. Patiënten voelen zich gehoord, gesteund en hebben vertrouwen in de geboden begeleiding. Het team wordt omschreven als benaderbaar en attent, met een prettige sfeer. De algehele ervaring wordt geprezen vanwege de kwaliteit van de zorg en de duidelijke informatie.
Ik ben 2 keer bevallen en heb de luxe gehad dat ik Emmy en Ingrid beide heb mogen ervaren. Zij gaan ver voor je en denken mee in jouw beval wensen. Zij weten wanneer zij jou je gang kunnen laten gaan tijdens de bevalling, maar voelen ook perfect aan wanneer zij moeten ingrijpen. Ook de nazorg is helemaal perfect! Ik heb het echt als heel prettig, fijn en warm ervaren.
26 May 2025
Wilma
Swalmen
As an expat living in the Netherlands, I was anxious about giving birth in a new country. But Emmy and Ingrid made the entire experience so much easier. They were always available, gave clear and reassuring answers before birth, and offered reliable, supportive care afterwards. Thanks to them, I felt safe, supported, and confident throughout the whole journey. I’m truly grateful for their care during such an important time.
Binnaz
Melick
Ingrid & Emmy zijn zeer deskundige verloskundigen waar kwaliteit voorop staat. Wij zijn dankbaar voor de begeleiding die wij hebben gehad bij mijn twee zwangerschappen. Ingrid & Emmy zijn zeer betrokken, emphatisch en deskundig, beter kun je echt niet wensen. Nogmaals dankjewel!
Kim
Melick
Emmy en Ingrid zijn erg fijne verloskundige. Ze maken altijd tijd voor je klaar en ze zijn erg betrokken. Mocht ik nog een 3e keer zwanger worden, ga ik zeker terug naar hun.
Sacha
Herkenbosch
Super tevreden met de begeleiding. Fijne, persoonlijke benadering vanuit een kwalitatieve, professionele houding en vanuit veel kennis en ervaring. Ik heb mij altijd heel prettig en gehoord gevoeld.
21 May 2025
Marloes
Sint Odilienberg
Een fijne praktijk, ervoor gekozen omdat ik hoorde dat dit een fijne praktijk was door mijn zus. Daarbij was het dichtbij voor ons. Ontzettend veel klachten ervaren in de zwangerschap, Emmy en Ingrid luisterde naar mijn klachten en namen deze ook gelukkig serieus. Al met al super fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en zou er graag weer terug keren mocht ik ooit weer in verwachting raken.
21 May 2025
Jordee
Herkenbosch
Alles goed en fijn ervaring waarbij we ons op ons gemak voelde
12 December 2024
Janou
Sint Odilienberg
Twee hele vriendelijke en ervaren personen. Makkelijk om mee te praten en stellen je goed op je gemak. Ten alle tijden beschikbaar als je ergens mee zit.
12 December 2024
Willemijn
Sint Odilienberg
Tijdens de zwangerschap heb ik een fijne begeleiding en zorg van jullie mogen ontvangen. Ik voelde me gesteund en merk dat ik door jullie begeleiding vol vertrouwen naar de bevalling toe heb gewerkt. Jullie zijn twee toppers!
13 November 2024
emy
Melick
I had a wonderful experience with Ingrid and Emmy. Always very helpful, kind, and responsive. I appreciate all of the care and attention. It made my pregnancy a joyful experience.
6 November 2024
sofia
Roermond
Uitstekende begeleiding, zorg en expertise tijdens van zwangerschap tot bevalling!
2 October 2024
Bas en Charlie
Melick
Bij mijn beide zwangerschappen ben ik onder controle geweest en begeleid bij De Roerstreek. Ingrid en Emmy zijn toppers! Ze luisteren naar je, stellen je gerust bij onzekerheden en geven fijne tips bij ongemakken tijdens de zwangerschap. Ik ben dan ook heel blij dat ze bij mijn bevallingen zijn geweest. Zonder hun steun was het een stuk zwaarder geweest.
24 September 2024
Michelle
Vlodrop
2 hele fijne verloskundigen die mijn zwangerschap deskundig hebben beleid en altijd voor je klaar staan.
24 September 2024
michelle
Vlodrop
Uitstekende begeleiding bij mijn eerste zwangerschap en bevalling gehad
30 May 2024
ankie
Melick
Geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Het voelde heel vertrouwd en ik kon alles delen
29 May 2024
veronique
Roermond
3 kindjes gekregen 3 keer een andere bevalling, Maar alle 3 super fijn begeleid
29 May 2024
JAMY
Vlodrop
Heel fijne ondersteuning en goed afgestemd op onze wensen
21 March 2024
Mieke
Sint Odiliënberg
Altijd warm ontvangen door beide verloskundige. Ze staan altijd voor je klaar mits er vragen of onzekerheden zijn. Ze denken en leven met je mee en zijn altijd eerlijk en kundig. De controles heb ik altijd als zeer fijn ervaren, goede uitleg bij een echo wat er allemaal te zien is en fijne gesprekken. Ook de bevallingen, die niet soepel zijn verlopen heb ik ondanks dat door de verloskundige als fijn ervaren omdat ze me goed hebben begeleid, ook na de bevalling. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden!
20 March 2024
Linda
Vlodrop
Ik heb de nacontrole van de bevalling als zeer prettig ervaren.
20 March 2024
Mandy
Melick
Deze verloskundigenpraktijk is erg prettig. De sfeer is fijn en persoonlijk. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Je kunt met alle vragen en/of onzekerheden bij ze terecht. De begeleiding gedurende de gehele zwangerschap is goed. Korte lijnen met het ziekenhuis. De spreekuren vinden ook in de avonduren plaats waardoor de partner mee kan naar de afspraak.
Ilse
Melick
Wij zijn tijdens onze zwangerschap en bevalling super begeleid! Het heeft voor ons het hele traject een stuk makkelijker en aangenamer gemaakt. Bedankt voor alles!
angele
Posterholt
Erg prettig geholpen door beide verloskundige, heel behulpzaam en luisteren goed naar je wensen/vragen.
Claudine
Posterholt
Ze hebben mij heel goed begeleid in onze zwangerschap. Altijd tijd voor vragen en heel duidelijk met alle informatie die we hebben gekregen. Twee keer een thuis bevalling met ze gehad en heel erg tevreden over de bevalling zelf en de nazorg!
16 January 2024
Jasmijn
Melick
Heel erg behulpzaam. We konden zoveel vragen stellen als we wilden en kregen duidelijke informatie. De bevalling is goed verlopen door de hulp van de verloskundige. Ze was heel duidelijk en handelde goed
14 January 2024
Michelle
Vlodrop
Voor de 2de keer gekozen voor emmy en ingrid, super lief en zorgzaam. Altijd bereikbaar voor wat dan ook en super fijne nazorg .
10 January 2024
denise
posterholt
Branch
Tuin, Buiten
Specializations
Planten, Tuincentrum
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.