Ivonne is een fijne rustige vrouw met veel empathie
Marc zelf straalt al een enorme rust uit en dus ook de gesprekken worden in alle rust en in duidelijke taal met veel begrip gevoerd .\nEen hele professionele mediator met zeker ook oog voor de mens achter de scheiding en denkt met alles mee . Onwijs fijne ervaring in een erg beladen periode van je leven .\nDank Marc
ze was neutraal. was mijn eerste ervaring met de mediator en heb het als positief ervaren. ze was onpartijdig, duidelijk in het maken van afspraken en geduldig tijdens het proces
Zeer prettige begeleiding. Respectvol en ruimte voor emotie wat ik als zeer fijn heb ervaren in deze verdrietige situatie
Natasja heeft ons fantastisch geholpen. Ze is meegaand, vakkundig, duidelijk en prettig in omgang.\n\nZonder haar was het ons niet zo gelukt op deze manier.
Alles overzichtelijk en duidelijk
Anne Marie is een heel kundig en warm persoon, waardoor de mediation met haar prettig aanvoelde. Ze geeft ook systemische inzichten, dit is was waardevol.
Ik heb het mediation traject met Anne-Marie als fijn ervaren. Soms wat hobbels die voor mij lang duurde, maar dat ligt meer aan de situatie van de scheiding. Daar heeft Anne Marie verder geen invloed op.
Fantastisch geholpen, luistert goed en denkt mee in beide partijen. Heel tevreden.
Een fijne en prettige ervaring.
Natasja weet waar ze het over heeft. Kan van verschillende kanten dingen bekijken en uitleggen wat keuzes betekenen voor de toekomst. Zelfs in het weekend een afspraak gehad.\nGeen 5 sterren maar 4 door de online omgeving.
Natasja stelde goede vragen en nam ons goed in het proces mee. We hadden een vrij snel traject, maar ze gaf genoeg ruimte om de planning te herzien.