Erg tevreden over de lesstof! Goede verhouding van online leeromgeving, studie, praktijk. Fijne begeleiding. Nu nog het examen zien te halen!
Vriendelijk, behulpzaam, zakelijk en alles is duidelijk.
Zeer prettige ervaring. Vlotte inschrijfprocedure, duidelijke informatie en lesstof. Ook docent is zeer prettig, duidelijke uitleg, neemt tijd voor vraag en antwoord, goed te volgen les. Aanrader.
Ik volg op dit moment Fitness Trainer A opleiding in Rotterdam en de Bootcamp Pro in Utrecht. Het contact vanaf mijn eerste 'zoektocht' naar een opleider verliep soepel bij Sport & People. Ze zijn goed bereikbaar en voorzien je van alle informatie waarbij ze met je mee kunnen denken in de persoonlijke doelen die jij hebt. Ook merk ik gedurende de opleidingen dat er veel ervaren trainers uit de praktijk aangesloten zijn bij Sport & People. Zij hebben tientallen jaren ervaring in sport en ook goedlopende zelfstandige bedrijven. Daarnaast voeren ze het vak ook nog daadwerkelijk zelf uit. Dat vind ik heel fijn en daar kan ik onwijs veel van leren.
Een online cursus gevolgd via sport en people. De online trainingen duurde ongeveer 4 uur achter elkaar en de docent bleef ook echt al die tijd enthousiast praten en uitleggen waardoor het, voor iemand die niet gewend is om achter de laptop te zitten, makkelijk vol te houden was. Ook wanneer je buiten de lessen om vragen hebt wordt er snel gereageerd via whatsapp of met een belletje. Al met al tevreden en zal mij zeker nog eens aanmelden voor een andere cursus.
Ze zijn heel goed met jou betrokken en ze ondersteunen jou tijdens opleiding bij het leren.
Super leerzaam! Super fijn dat de cursus online is. En dat je er ook nog een noek bijkrijgt’
Ik heb de cursus nog niet gevolgd, maar de hulp die ik ontving van te voren was zeer fijn!
Direct toegang tot het les portaal, alle info krijg je per mail en kun je tevens terugvinden online. Tot nu toe top dus.
Vanaf het eerste moment heel snel contact met meerdere medewerkers. Nemen vragen snel en serieus op. Duidelijke opdrachten en online is alles erg overzichtelijk. Fijne docent (Jurgen) en genoeg les/leermateriaal. Echt een aanrader!
Ik volg de opleiding fitness A. Ik ervaar goede begeleiding vanuit Sport & People. Ook de opleiding zelf is duidelijk en mooi opgezet. Deze opleiding raad ik zeker aan
ik wist precies waar en hoe ik me moest inschrijven vanwege de duidelijke mailtjes