In één keer geslaagd zonder extra boeken te gebruiken
Had weinig kennis van varen, maar door de cursus viel alles snel op zijn plek. Heel prettig te volgen ben meteen geslaagd voor het examen. Zeker het geld dubbel en dwars waard.
Geen onnodige poespas, maar gewoon duidelijke uitleg en veel oefenvragen. Je pikt de theorie daardoor snel op.
De cursus is makkelijk te volgen en de oefenvragen sluiten goed aan op het examen.
De cursus laat je precies zien wat belangrijk is. Binnen no-time heb je de theorie onder de knie. Vorige week examen gedaan en geslaagd.
Heldere cursus. In een paar avonden leren volledig voorbereid op het examen. Aanrader!
Cursus niet te langdradig precies wat je nodig hebt om te slagen.
Duidelijk opgebouwd en prettig leertempo. Ik kon alles op mijn eigen tijd doen en was goed voorbereid op het examen.
Duidelijke uitleg en fijne oefenvragen. Heb mijn vaarbewijs examen in één keer gehaald
Examen is een eitje na het volgen van de cursus. Ze focussen extra op waar je bij het examen goed op moet letten.
Duidelijke cursus met fijne uitleg en goede oefenvragen. Prettig dat ik in mijn eigen tempo kon leren. In één keer geslaagd.
Geen overbodige info alleen wat je écht nodig hebt om te slagen. De oefenvragen lijken sterk op het echte examen.