Renske
We zijn erg tevreden met het interieur- en kleuradvies dat Winnie ons heeft gegeven voor ons nieuwe huis. Omdat we meer ruimte hebben dan voorheen, wisten we niet goed hoe we de ruimte moesten indelen en welke kleuren we moesten kiezen om de juiste sfeer te creëren. Hoewel we dachten dat we aan veel dingen hadden gedacht, kwam Winnie met ideeën waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen.
Winnie werkte snel en efficiënt. Omdat wij de sleutel van ons nieuwe huis nog niet hadden, hebben we eerst (met toestemming van de huidige bewoners) een rondje door het nieuwe huis gelopen, waarna we in ons huidige huis het plan verder konden uitwerken. Binnen korte tijd had ze voor drie vertrekken in ons huis een mooi kleur- en interieurplan op schaal getekend, wat ons erg heeft geholpen bij het winkelen. Daarnaast heeft ze goede contacten met verschillende winkels, waardoor ze met korting meubels en verf kan bestellen. Dit was een fijne bijkomstigheid!
Dankzij Winnie gaat ons nieuwe huis straks echt voelen als een thuis. We zijn haar dankbaar voor haar professionele en creatieve aanpak. Als je op zoek bent naar goed interieuradvies, raden wij Winnie zeker aan!
2024-07-04