Bij het uitzoeken van de vloer werden we al meteen heel prettig geholpen zodat we een juiste keuze konden maken. Daarnaast waren er wat problemen vanuit de aannemer met betrekking tot de smeervloer waarbij we hele fijne hulp kregen van Jeroen. Ook Rein en Davy hebben de vloer perfect gelegd en werkten heel netjes. Kortom: aanrader en een volgende keer zou ik zeker weer naar Van Gemert gaan!
Leuke jongens niet te flauw als er iets meer gedaan moet worden. En netjes gewerkt, super blij met onze vloer. Top gedaan Rein en Devi.
Zeer prettig in de communicatie. Met hun kennis en kunde een hele mooie vloer geplaatst in een niet gemakkelijke woning. Op verzoek van ons ook een andere pvc-vloer gelegd dan uit de eigen reguliere (al ruime) collectie.
Super fijn bedrijf, wordt er goed en vakkundig geholpen. Maken tijd voor je, zijn open en eerlijke mensen. Personeel werkt hard en heel erg netjes. Mijn vloer ziet er geweldig uit. Zeer tevreden mee.
De gemaakte afspraken zijn op een heel prettige manier nagekomen. Er is goed werk geleverd. We zijn heel tevreden met onze nieuwe overloop en trap.
Top werk geleverd en alles netjes opgeruimd
Vierentwintig jaar geleden hebben wij bij van Gemert een houten vloer gekocht. Door een verbouwing moest deze vervangen worden en daarvoor in de plaats kozen we deze keer voor een pvc vloer. In het verleden waren we al tevreden over de service van van Gemert dus besloten we om daar weer naar toe te gaan. We werden meteen weer uitstekend geholpen waardoor we ook meteen besloten om daar onze vloer weer aan te schaffen. Geen moment spijt van gehad. Van Gemert komt de afspraken volledig na e wat een vakmanschap. Rein en Davy hebben de vloer er keurig ingelegd . Wij zijn super tevreden. Bedankt firma van Gemert
Bijzondere waardering gaat uit naar Davy Vakkundig zeer netjes en beleefd
De planning was ver vooruit maar klopte precies. Uitvullen was meer werk dan gedacht maar is prima opgelost. Mooi strak eindresultaat!
Vakmensen, die weten waar ze mee bezig zijn! Geen bla, bla, bla maar goed werk afleveren en afspraken nakomen. Bedankt.
Goede adviezen en en bekwaam personeel
Dit is de derde keer dat onze vloer is opgeschuurd en telkens weer als nieuw. Vloer ligt er al 32 jaar in. En gaat telkens met de tijd mee.