Beoordelingen Zorgeloosch Scheiden | Nancy van Stokkum | Breda e.o.

8,6
9 beoordelingen
 • Totaal oordeel 8,4
 • Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact 8,7
 • Communicatie 8,6
 • Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt 8,0
 • Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt 9,2
 • Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt 7,9
 • Kwaliteit van de gesprekken 8,7
 • Persoonlijk betrokken 8,1
 • Objectiviteit van de bemiddelaar 8,9
 • Omgaan met emoties 8,5
 • Afspraken nakomen 8,9
 • Verslaglegging 8,6
 • Verstand van zaken 8,0
 • Inschakelen externe expertise 7,5
 • Oplossingsgerichtheid 8,0
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Klant uit: drunen

22-11-2017
4,6

Leeftijdscategorie: 51-60 jaar

Ervaring:
de afspraken die in het convenant zijn gemaakt halen niet de toets in de rechtbank. daarvoor is het niet goed opgesteld. wanneer er over een woning wordt gesproken is het handig dit niet alleen voor het nu te bekijken maar ook voor in de toekomst wat als het huis niet kan worden overgenome, wat zijn dan de afspraken, wat wordt de vraag prijs wat als er na 1 jaar niet is verkocht etc. toekomst visie voor zaken die niet gelijk worden afgehandeld moeten wel besproken worden. Conclusie heel veel gezeur en advocaat kosten. Ik heb hier al contact over gehad maar meer als 3 minuten kon er niet aan besteed worden.

Aanbeveling: ja

Klant uit: Etten-Leur

05-03-2016
10

Leeftijdscategorie: 31-40 jaar

Ervaring:
Ondank dat het een lang traject geworden is, wat zeker niet aan Nancy gelegen heeft, alleen maar lof voor de manier waarop Nancy onze zaak heeft aangepakt. Ze behield de rust waar wij er aanvankelijk niet leken uit te komen en deed niet moeilijk over de talloze gesprekken die volgden. Dat siert haar. Met advocaten in plaats van bemiddeling was dit een heel ander verhaal geworden, zeker met betrekking tot onze kinderen, hun belangen heeft ze (terecht) steeds voorop gesteld heeft. @Nancy; ik moet je van Sergio de groeten doen. Je bent echt een topwijf! We houden contact.

Aanbeveling: ja

Klant uit: Heemskerk

03-03-2016
8,1

Leeftijdscategorie: 41-50 jaar

Ervaring:
Ik ben zeer tevreden over hoe de begeleiding/bemiddeling is verlopen tijdens de scheiding. Er was regelmatig contact en die was persoonlijk, voelde me geen nummer. Nancy was altijd te bereiken en anders nam ze zelf weer contact op. TOP !!

Aanbeveling: ja

Klant uit: anoniem

03-03-2016
9,8

Leeftijdscategorie: 41-50 jaar

Ervaring:
Scheiden..... er komt zoveel op je af, hoe doe je dat? Daar is Nancy de expert in. Zij is heel erg ter zake kundig en weet de juiste toon te vinden om lastige zaken bespreekbaar te maken. Naast dat de begeleiding natuurlijk geld kost hebben haar tips ook geld opgeleverd. Wij zijn echt heel erg blij dat wij Nancy via google vonden en dat zij ons hele traject begeleid heeft wat mede daardoor heel soepel verlopen is. Ook heel prettig dat zij gewoon bereikbaar was op de momenten dat wij met brandende vragen zaten. Al met al, een echte aanrader!!

Aanbeveling: ja

Klant uit: Tilburg

07-07-2015
9,5

Leeftijdscategorie: 31-40 jaar

Ervaring:
Een gesprek gehad met 3 verschillende bemiddelaars, maar met Nancy was er meteen een "klik" en "vertrouwensband". Van het begin tot het eind een positief gevoel gehad over de gang van zaken. Afspraken die zijn nagekomen en het meedenken om tot oplossingen te komen. In mijn ogen is er geen betere bemiddelaar

Aanbeveling: ja

Klant uit: tilburg

07-07-2015
8,9

Leeftijdscategorie: 51-60 jaar

Ervaring:
Ze heeft de ellendige tijd draaglijk weten te maken.

Aanbeveling: ja

Klant uit: Tilburg

09-05-2015
8,3

Leeftijdscategorie: 31-40 jaar

Ervaring:
Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad met Nancy. Doordat zij ons heeft geholpen om alle zaken duidelijk en helder op papier te zetten is ons scheidings procecedure vlot en goed verlopen.
Voor ons was het erg prettig dat de afspraken bij ons thuis konden plaats vinden op een tijdstip dat voor ons allemaal schikte.
Nancy is zeer prettig in de omgang en kundig in haar werk.

Aanbeveling: ja

Klant uit: Breda

06-05-2015
9,7

Leeftijdscategorie: 31-40 jaar

Positieve ervaring:
Nancy heeft ons en de kinderen uitstekend geholpen in de afwikkeling van onze scheiding. Naast kundigheid had Nancy vooral oog voor de emoties van onze twee dochters. Mede hierdoor hebben zij zich prima door het proces geslagen en is er een goede regeling voor hen tot stand gekomen. Scheiden blijft lastig en vervelend, maar door de inzet van Nancy is dit fantastisch begeleid en hebben we een nieuwe start kunnen maken zonder gedoe. Nogmaals bedank hiervoor. Je verdient een dikke pluim.

Aanbeveling: ja

Klant uit: gorichem

06-05-2015
8,9

Leeftijdscategorie: 41-50 jaar

Positieve ervaring:
Een lieve begripvolle vrouw die weet waar ze over praat en zeer neutraal met de emotie omgaat van haar cliënten een toppertje

Aanbeveling: ja