Website VIETNAM
Positieve ervaring:
Zeer prettige benadering en en meedenken met wat je wilt
Tips & Verbeterpunten:
Op website voorbeelden van hotels laten zien.
Website PERU
Aantal keer op reis geweest: meer dan 5 keer
Positieve ervaring:
Geweldige reis gehad. Goed geadviseerd door Brigit van Luijk en in Peru en Bolivia uitstekend begeleid door de locale agent. Alles was mooi op tijd en alle afspraken zijn nagekomen.
Website INDIA
heel prettig vakantie
Website CHINA
Positieve ervaring:
Fantastische reis door China van bijna 4 weken. Het meeste was goed geregeld, slechts enkele schoonheidsfoutjes!
Website MADAGASCAR
Aantal keer op reis geweest: 2 tot 5 keer
Positieve ervaring:
Duidelijk aanbod op de website als eerste indruk, daarna adequaat en prettig contact met de reisagent Iwein voor Madagascar, wat leidde tot een mooi maatwerk reis waarin onze wensen verwerkt zijn.
Tips & Verbeterpunten:
Ik weet niet hoe, maar het was wel een tegenvaller dat bij het reserveren en boeken van de vliegreis een reservering steeds maar drie dagen vastgehouden kon worden, waardoor de prijzen opeens veel hoger waren, toen een tweede reservering nodig was. Drie dagen is heel kort als je moet beslissen over zo'n reis met zes reisgenoten. De ondoorgrondelijkheid van de prijsstelling van het vliegen ligt niet bij jullie, maar vind ik wel erg onplezierig en schandalig.
Website CHINA
Positieve ervaring:
Prima reis via bouwstenen samengesteld. Goed geluisterd naar wensen klant.
Reis zelf was perfect georganiseerd.
Tips & Verbeterpunten:
Sommige hotels in de geplande reis vielen tegen. We zullen daar later nog op terug komen.
Website MADAGASCAR2GO.nl
Website SRI LANKA
Website IRAN
Positieve ervaring:
Persoolijke aandacht, kennis van het land, goede suggesties
Website JAPAN
Positieve ervaring:
Flexibel, denken mee, goede communicatie.