Beoordelingen YEARTH

9,3
2125 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
1 t/m 10 van 2125 beoordelingen

Samir Bashandy

12-09-2018
8,0

Training: Effectief Beïnvloeden

Ervaring:
Ik heb deze training als ontzettend leerzaam ervaren. De training zat goed in elkaar, het gelijk toepassen van de theorie in de praktijk doormiddel van rollenspel en op je eigen casus toegespitst gaf mij waardevolle inzichten als mens en professional. De trainer was waanzinnig gedreven en wist ons allemaal de aandacht te geven die wij nodig hadden. Kortom, top!

Thomas Henksma

25-07-2018
8,0

Training: Communicatie training: Effectief Communiceren

Ervaring:
Hele waardevolle training die mij heeft geholpen om op een betere manier te communiceren met mijn omgeving. De docent hielp mij met het oefenen van de punten die ik lastig vond en de praktische toepasbaarheid was helemaal top. Een goede training waar je heel veel aan hebt.

Thomas Henksma

25-07-2018
8,0

Training: High Performance Leadership

Ervaring:
Goede opleiding en zeer goede docenten! Ik heb er veel aan gehad en ben blij dat ik deze opleiding heb gevolgd bij Yearth. Vooral voor mijn leerdoelen was er veel aandacht. Helemaal top!

Midas Snoek

19-07-2018
9,0

Training: Professioneel Adviseren

Ervaring:
We started with a small group of only five people. Froukje immediately made sure that there was a good vibe and that there was an environment wherein people would dare to make mistakes, practise and ask questions.

During the training we all defined our learning goals and she made sure that all of them got attention.

Although the training is open enrolment, it really felt like a customised training. There was a structure and there were slides but we kind of freewheeled through the program handling the topics we wanted to handle.

To conclude, a really nice training and an awesome trainer in Froukje van der Lende!

Danny van Rijn

13-06-2018
8,0

Training: Onderhandelen Nieuwe Stijl

Ervaring:
De training geeft genoeg handvatten, in de vorm van theorie en praktijkvoorbeelden, om mee uit de voeten te kunnen. Wat ik vooral fijn vind is de map die je meekrijgt om op werk mee door te gaan.

De training zelf had misschien wel iets meer toegespitst kunnen worden op de praktijk. Nu was het toch vooral veel theorie en een trainer die veel aan het woord was. Evengoed een prima training

Nelleke Bos

23-05-2018
9,0

Training: Timemanagement

Ervaring:
Afwisseling opdrachten, sfeer in de groep. Het doorvragen van de trainer aan ons.
Minder goed; afstand/ communicatie. Ik had me ingeschreven voor Groningen, kreeg paar dagen van tevoren te horen dat het verplaatst was naar Utrecht.
Locatie zelf was super!

Erie Haak

18-04-2018
9,0

Training: Verandermanagement in 4 maanden

Ervaring:
Fijne training die je veel leert over veranderen, maar vooral ook over jezelf. Wil je meer leren over jouw rol in veranderen en hoe je mensen in je omgeving hierin mee kunt krijgen? Dan is deze training een aanrader.

Doordat de trainingsdagen verveeld zijn over vier maanden heb je veel tijd om het geleerde toe te passen in de praktijk en kun je casussen inbrengen in de training. Daardoor blijft de stof veel beter hangen dan wanneer je de training in een kort tijdsbestek volgt.

John Wilmont

07-03-2018
9,0

Training: De Dagelijkse Onderhandeling

Ervaring:
De trainer gaf goede en concrete voorbeelden die goed aansloten bij de dagelijkse praktijk.
De rollenspellen waren erg leerzaam voor mij.
Omdat we slechts met 4 cursisten waren kregen we veel aandacht van de trainer.

Menno van der Sanden

09-02-2018
9,0

Training: Coachend Leiderschap

Ervaring:
Er was snel een goede sfeer waarin iedereen open en eerlijk kon zijn. De locatie buiten het eigen kantoor helpt daarbij. Petra was flexibel in het focussen op onderwerpen die voor de groep van belang waren.

Josje Karg

19-12-2017
8,0

Training: Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

Ervaring:
De trainer had een goede balans tussen betrokken zijn en afstand houden. Zij wist goed wanneer zij wat meer druk moest uit oefenen voor concrete antwoorden en wanneer niet. De locatie was goed te bereiken. Zelf denk ik dat twee dagen net te kort is.