Beoordelingen Waardevolt

9,2
35 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Advies 9,1
  • Vakmanschap 9,0
  • Service 9,4
  • Communicatie 9,3
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Douwe uit: Assen

10-11-2018
10

Ervaring:
Goed overleg met Martijn over kosten en plaatsen.
Verder 2 snelle en goed gemotiveerde werkers op het dak en voor het electrische gedeelte.
Martijn je bedrijf is ( WAARDEVOL )

Aanbeveling: ja

Henk en Roelie uit: Assen

31-05-2018
9,0

Ervaring:
Met een heel klein beetje basiskennis over zonne-energie gingen we naar de bouwbeurs in Assen. Een pure verkenning wat zonne-energie te bieden heeft. Op de beurs kwamen we onder anderen een stand tegen van Waardevolt. De standhouder (leek later Martijn Boerma te zijn) maakte ons meer wegwijs over zonne-energie. Een standhouder die niet opdringerig is om zijn producten te verkopen. Uit de informatie en zijn overbrengen van kennis gaf bij ons zo'n vertrouwd gevoel dat een afspraak werd gemaakt voor een huisbezoek. Bij het huisbezoek was hij ook weer informerend en vrijblijvend. Het gevoel van vertrouwen werd er nog sterker door. Een offerte volgde. De offerte werd na aftrek van enkele handelingen die zelf konden worden gedaan geaccepteerd en de opdracht volgde. Het aanbrengen van de zonnepanelen met toebehoren gebeurde door een aantal vaklui die de handen uit de
mouwen staken en goed werk afleverden. Wij zijn tot nu dik tevreden over Waardevolt. Een 9 maar het had ook een 10 kunnen zijn.

Aanbeveling: ja

Frank uit: Assen

24-11-2017
10

Ervaring:
Dik tevreden over Waardevolt!

Bij 'buurman' Martijn een offerte opgevraagd, zijn prijzen deden niet onder voor andere partijen uit de omgeving die ik heb vergeleken. Zelf al research gedaan op internet qua merk panelen en omvormer en had nog wat verzoeken om de offerte aan te passen met andere panelen/omvormer. Dit was geen probleem voor Martijn, hij dacht goed mee, begreep onze wensen en zo zijn we samen tot een mooie installatie gekomen.
Plaatsing door Martijn en zijn collega was snel gedaan, in een vrijdagochtend lag het erop. Afwerking is netjes en professioneel gedaan en alle verpakingsmaterialen e.d. werden netjes opgeruimd.

De set functioneert als een trein, de panelen liggen er sinds 19 mei op en hebben inmiddels al 1700kWh opgewekt.

Contact na plaatsing is ook prima, ik werd netjes op de hoogte gehouden m.b.t. zaken als belastingaangifte.

Aanbeveling: ja

a uit: groningen

29-08-2017
8,0

Ervaring:
behulpzaam, netjes afwerking en goed service .

Aanbeveling: ja

Geert Jan uit: Smilde

27-08-2017
10

Ervaring:
Wij zijn buitengewoon tevreden over het hele traject wat we hebben doorlopen. Waardevolt heeft vooraf uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren over de werking van zonnepanelen. Ook de installatie van de panelen gebeurt keurig netjes. En ook nadien is de service perfect en controleert hij de werking van de panelen geregeld. We kregen op den duur een mail van Waardevolt dat een van onze panelen niet goed werkte en ook dit werd uitstekend opgelost. Kortom, niets dan lof voor Waardevolt!!

Aanbeveling: ja

Nanne uit: Klijndijk

27-08-2017
9,0

Ervaring:
Vanaf de ontmoeting had ik een goed gevoel bij Martijn. Hij was meteen erg betrokken. Ook het feit dat hij meteen bij ons thuis de situatie kwam bekijken sprak mij erg aan.

Aanbeveling: ja

Gerrit uit: Bovensmilde

27-08-2017
10

Ervaring:
Helemaal geweldig, ik wordt gebeld dat mijn systeem er uit ligt terwijl ik dat zelf niet wist, ik had aan de stoppen kast gezeten en de verkeerde uitgezet. Verder een telefoontje met zijn excuses omdat ons systeem MEER stroom had opgewekt dan begroot.

Aanbeveling: ja

26-08-2017
9,0

Ervaring:
We hebben goede voorlichting gehad. Werd voldoende tijd genomen. Geen moeite is teveel en goed bereikbaar.
Nazorg is ook goed. Martijn heeft aandacht voor zijn klanten. Persoonlijk contact was voor ons de reden om onze opdracht bij Waardevolt te plaatsen.

Aanbeveling: ja

Jakob uit: Smilde

24-08-2017
9,2

Ervaring:
Goede ervaring deskundige voorlchting komt afspraken na.

Aanbeveling: ja

Gre uit: Bovensmilde

23-08-2017
9,4

Ervaring:
Beveel iedereen Waardevolt aan.

Aanbeveling: ja