Beoordelingen Voortman Keukens Apeldoorn

8,7
64 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Communicatie 8,5
  • Persoonlijk advies 8,8
  • Showroom 8,8
  • Montage en levering 8,7
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Theo uit: Apeldoorn

05-10-2017
10

Ervaring:
Voortman keukens is geweldig. Eind 2013 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman keukens. Onze privé situatie werd destijds geteisterd door de grote K-ziekte van mij echtgenote. We hadden een appartement gekocht (casco) en alles moest snel geleverd worden. Zelfs de feestdagen zaten hier tussen en in januari 2014 moest het geplaatst worden. Dhr. de Vries van Voortman Apeldoorn heeft al onze zorgen weggenomen en alles werd uitstekend door hem gemeten en uitgewerkt. Alleen al de aandacht voor onze situatie was hartverwarmend. De plaatsing werd gedaan door Herman (monteur van Voortman) en alles was perfect. Nu 2017, en een aantal handgrepen werden minder mooi en de koelkastdeur leek een beetje krom te worden (volgens een monteur van AEG) Gebeld en geen probleem. Ze kwamen niet eens kijken. Een aantal weken later een mail voor een afspraak voor de vervanging. Nieuwe deur en nieuwe grepen. Toen bleek dat de nieuwe handgrepen mat waren ipv glimmend . Gebeld en wat bleek, de glimmende werden niet meer geleverd. Geen probleem. Nog eens 8 nieuwe matte handgrepen, zonder probleem. Voortman is top. Geen geschreeuw met van/voor prijzen maar gewoon nette prijzen en een TOP SERVICE

Aanbeveling: ja

Ria uit: Zutphen

04-10-2017
10

Ervaring:
Fijne keuken met vriendelijke verkoper en instalateurs

Aanbeveling: ja

02-10-2017
8,0
Aanbeveling: ja

Berend uit: Apeldoorn

28-09-2017
8,4

Collectie: Landelijk

Ervaring:
De monteur heeft de installatie zodanig aangepast dat de keuken geplaatst kon worden. We hebben geen mm-ruimte over.

Aanbeveling: ja

John uit: Vaassen

25-09-2017
8,2

Collectie: Design

Aanbeveling: ja

Sahied uit: Zwolle

21-09-2017
9,6

Collectie: Design

Ervaring:
We zijn fantastisch geholpen tijdens het uitzoeken en samenstellen van onze keuken. Verkoper denkt erg goed mee en smeert geen dure dingen aan.
De bezorgers van de keuken hebben de voorzijde van het huis geveegd voordat ze de keuken binnen brachten, zodat er geen zand en andere vervuiling mee ging. De monteur die de keuken geplaatst heeft, heeft dit in z'n eentje aardig snel gedaan en heel goed. Keuken ziet er prachtig uit en we zijn blij dit bij Voortman gekocht te hebben.

Aanbeveling: ja

Ina uit: Heerde

29-08-2017
9,0

Collectie: Budget

Ervaring:
Ben zeer tevreden over Voortman keukens. Prettig geholpen. Alles is naar alle tevredenheid gegaan. Ben zeer tevreden over de. Onteer die de keuken heeft geplaatst. Hij is na plaatsing nog twee keer geweest. De eerste keer om de achterwand te plaatsen en daarna nog een keer omdat er iets met de achterwand niet goed was afgewerkt. Dit laatste gedeelte was niet bij ons bezorgd op de dag dat de monteur het zou plaaatsen en is toen eigenhandig naar Rijssen gegaan om het op te halen en het alsnog te plaatsen. Mijn complimenten.

Aanbeveling: ja

Familie uit: Nieuwegein

17-08-2017
4,2

Collectie: Design

Aanbeveling: nee

Ina uit: Heerde

10-08-2017
9,0

Collectie: Budget

Ervaring:
Keuken is keurig geplaatst. Niets op aan te merken. Ook de achterwand die later is geplaatst. Verder problemen met de verlichting onder de kastjes, maar dat is ook naar alle tevredenheid opgelost. Klasse.

Aanbeveling: ja

Erik uit: Amersfoort

26-07-2017
8,8

Collectie: Design

Aanbeveling: ja