Beoordelingen Vera Solar

8,8
155 beoordelingen
  • Duidelijkheid/ volledigheid offerte 8,5
  • Kwaliteit advies 8,6
  • Kwaliteit installatiewerkzaamheden 9,1
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Informatievoorziening 8,7
  • Nazorg en garantie 8,9
  • Zou u Vera Solar bij anderen aanbevelen? 9,1
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Robert uit: Limbricht

10-03-2018
8,4

Omschrijf uw ervaring:
Het eerste contact ging goed. nadat ik mij bij hun had aangemeld voor informatie werd ik binnen 2 wk terug gebeld en een afspraak gemaakt. De vertegenwoordiger Glen Sterken kwam zeer vriendelijk over en voorzag ons van de benodigde informatie maar moest ons op een paar technische vragen het antwoord schuldig blijven wat wij goed konden begrijpen, ook probeerde hij op alle vragen van ons antwoord te geven. Door de kwaliteit van hun producten en een TUV certificering en ruime garantie zijn wij dan ook met hun in zee gegaan ook waren hun wat duurder. Er kwam alleen een kleine kink in de kabel over de montage datum dat een behoorlijke vertraging opleverde maar complimenten voor Dominique Wattebled die ons altijd zeer netjes te woord stond en steeds correct terug belde ook al zat er soms een tijdje tussen. Over de montage van het bedrijf Agrozon niks dan lof zeer netjes en correct gemonteerd en leuke gasten. Al met al is alles goed gekomen en daar zijn wij zeer blij mee. Wij wensen Vera Solar dan ook succes met hun bedrijf.

Willem uit: Dokkum

09-03-2018
7,8

Omschrijf uw ervaring:
Vera Solar komt haar afspraken na en denkt mee over de (on)mogelijkheden die er zijn in het kader van plaatsing van zonnepanelen.
Wij zijn erg tevreden. Plaatsing en installatie gebeurde zeer vakkundig.

P uit: Bergeijk

09-03-2018
9,4

Omschrijf uw ervaring:
Zeer prettige werknemers zoals advies, ondersteuning en installatie

Eddy uit: Hurdegaryp

01-03-2018
8,7

Omschrijf uw ervaring:
Al bij het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Vera Solar en dat vertrouwen hebben ze meer dan waar gemaakt! We hebben een heldere en duidelijke uitleg gekregen over de zonnepanelen en ook de plaatsing van de zonnepanelen ging prima! Een vlotte afhandeling, duidelijke communicatie en een nette afwerking. Wanneer mensen ons vragen waar wij de zonnepanelen vandaan hebben, dan zullen wij Vera Solar ook van harte aanbevelen!

Patrick uit: Zwolle

13-02-2018
9,6

Omschrijf uw ervaring:
Wij hebben sinds vorige week zonnepanelen op ons dak van Verasolar. Wij kwamen in aanraking met Verasolar via familie die ook zonnepanelen hebben via deze partij. Wij hebben voor Verasolar gekozen omdat zij een duidelijk uitleg hebben en ook de tijd nemen om alles met je persoonlijk door te nemen. Ook de kwaliteit van het product zijn wij super tevreden over. Ook de installatie was super gedaan! Wil je een betrouwbaar en net bedrijf dan is dit het bedrijf wat je zoekt!

uit: Hoogeveen

06-02-2018
9,7

Omschrijf uw ervaring:
Wij hebben zonnepanelen bij Verasolar gekocht en zijn super tevreden!
Eerst kregen wij telefonisch informatie en dit werd later uitgewerkt bij ons thuis. Dit ging ook zoals afgesproken. Bij ons thuis werd alles in details besproken en er werd ook echt gekeken naar onze persoonlijke situatie. Wij hebben toen besloten om met Verasolar in zee te gaan. Ook toen werd alles voor ons geregeld en als we vragen hadden werden deze ook gelijk beantwoord. De montage verliep ook zoals afgesproken en geen hak of breek werk, zoals ons ook was verteld via de telefoon. De panelen lagen er in een dag op en uiteindelijk ontvingen wij thuis ook nog een bosje bloemen waar we positief verrast over waren. Er wordt na de montage ook netjes gebeld of alles naar wens was gegaan en dat is zeker het geval. Wij zijn super tevreden over Verasolar!

Ted uit: Schiermonnikoog

14-01-2018
9,0

Omschrijf uw ervaring:
De tijd van plaatsing duurde even maar verder was alles zeer goed.

Peter uit: Hoorn

20-12-2017
9,6

Omschrijf uw ervaring:
Wij kwamen via familie bij Verasolar. Wij waren al heel lang opzoek naar goed advies maar konden het bij veel bedrijven niet vinden. Bij verasolar dus wel en wordt alles voor je geregeld en ook echt goed! Ook de installatie verliep perfect! Na de installatie ook nog een mooie bos bloemen gekregen. Dank jullie wel verasolar!

Karin uit: Cuijk

13-12-2017
9,4

Omschrijf uw ervaring:
Zeer vriendelijk en duidelijk voorgelicht! Deze mensen weten waar ze over praten, alle vragen worden duidelijk, open en eerlijk beantwoord! Ook de installatie van de panelen verliep op rolletjes.

Ingrid uit: Bathmen

11-11-2017
7,7

Omschrijf uw ervaring:
Op zich is alles goed geregeld. Alleen moest er zelf verscheidene keren achter aan, om te vragen wanneer alles zou worden geïnstalleerd. Daardoor zaten de panelen er 2 maand later op dan afgesproken.