Beoordelingen Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel

8,8
39 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Klantvriendelijkheid 8,8
  • Afspraken nakomen 8,9
  • Deskundigheid 8,9
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

B.J. en W.J. uit: Krimpen aan den IJssel

26-09-2018
10

Ervaring:
Vriendelijke ontvangst, geduld om iets uit te leggen en als het moet dat nog eens te doen. Vanwege tijdnood hier geweest voor de ondertekening.
Alles per computer gestuurd, makkelijk om het zelf op te slaan. Tot nu toe zijn wij tevreden

Danny uit: Rotterdam

05-01-2018
8,3

Ervaring:
Onze adviseur was Jan Mahn. Een hele fijne adviseur die ons netjes alles kon vertellen en uitleggen. Heeft naar al onze wensen geluisterd waardoor we nu de hypotheek hebben die wij wilden. Was altijd bereid om al onze vragen ook te beantwoorden.

Ed & Carla uit: Capelle aan den IJssel

17-10-2017
10

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over onze adviseur omdat hij ons de diverse mogelijkheden in de financiële wereld heel duidelijk en rustig heeft uitgelegd. We krijgen advies waar we iets aan hebben en op kunnen bouwen!!

Hester uit: Capelle aan den IJssel

08-10-2017
10

Ervaring:
Wat mij betreft een dubbel compliment voor Van Bruggen Advies hier in Capelle! Het hypotheekadvies was helder en reëel, en het afsluiten van de hypotheek verliep op rolletjes. Plus, op het moment dat ik extra vragen had op het gebied van makelaardij of de Belastingdienst, werd ik gelijk in contact gebracht met andere deskundigen die mij goed verder hebben geholpen. Alle financiële vraagstukken prachtig opgelost!

Frans uit: Voorschoten

04-10-2017
9,0

Ervaring:
Zeer vriendelijk, deskundig behandeld. Een echte aanrader!

h. van uit: Moerkapelle

08-08-2017
10

Ervaring:
kan er overal wel een cijfer geven,,,kan jullie alleen mededelen dat
Jan Mahn een super fijn persoon is,die alles heel duidelijk uitleg..we waren er ontzettend blij mee....verdiend een dikke pluim ...vriendelijke groet ..Bob en Gerrie van Spengen

Jopie uit: Twist

08-07-2017
8,3

Ervaring:
Werden goed ontvangen en al onze vragen werden beantwoord. Zijn tevreden naar huis gegaan.

Mirjam uit: Amstelveen

29-06-2017
10

Ervaring:
Het afsluiten van de nieuwe hypotheek heeft door omstandigheden nogal wat voeten in de aarde gehad. Door middel van deskundigheid, heldere communicatie en veel geduld is het proces uiteindelijk zeer soepel verlopen en afgerond.

Annemarie uit: Rotterdam

21-05-2017
10

Ervaring:
Het afgelopen half jaar vanwege een relatiebreuk veel contact gehad met Van Bruggen Adviesgroep Capelle aan den IJssel. In 1e instantie om ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid voor mij aan te vragen, later omdat de oude woning toch verkocht ging worden en daarna voor de aankoop van mijn eigen woning.
Gedurende het hele proces ben ik snel en vakkundig geholpen, met advies op mijn persoonlijke situatie afgestemd. Bij de aanvraag van mijn nieuwe hypotheek kwam de bank toch in eens met aanvullende documenten die ze wilden hebben. Dit is steeds snel naar mij gecommuniceerd en zodra ik een document aangeleverd had werd het direct door gestuurd naar de bank. Zelfs op vrije dagen werd toch de mail even gecheckt voor belangrijke lopende zaken.
Jan & Arwin, bedankt voor alles!

fred uit: rotterdam

05-05-2017
9,0

Ervaring:
open en eerlijk gesprek.