Beoordelingen Uitvaartverzorging van der Zwaag

8,9
453 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Betrokkenheid 8,9
  • Respect voor alle wensen 9,0
  • Communicatie 8,8
1 t/m 10 van 453 beoordelingen

ron uit: Heerenveen

24-03-2018
1,8

Ervaring:
Naar melding van overlijden diverse grove fouten gemaakt en eenmaal excuses aangeboden en voor de rest een waardeloze communicatie.

De bestelde bloemen waren pas een paar uur voor aanvang crematie aanwezig wat duidelijk van tevoren wat afgesproken dat ze twee dagen van tevoren aanwezig moesten zijn.
Ook de kwaliteit van de bloemen was ver onder de maat wat ook erkend is Door van der zwaag.
met het eindgesprek waar de factuur werd overhandigd is met peter de Jong afgesproken om de rekening nog niet te voldoen niet eerder dan dat er een oplossing was voor de bloemen.

Zo gezegd zo gedaan en na een half jaar en diverse telefoontjes en aandringen van onze zijde krijg je een herinnering waarbij geen communicatie meer mogelijk is.

kortom wij hebben hier een zeer slechte ervaring mee en heb heus wel begrip dat waar gewerkt wordt dat er ook wel eens foutjes worden gemaakt maar fout op grove fout is hier dus gebeurt en schakel nu dus een advocaat in

laat het recht nu maar zegevieren.

Kortom van der zwaag NOOIT MEER! !!!!!!!!!!

Aanbeveling: nee

Geertje uit: Leeuwarden

19-03-2018
9,2

Ervaring:
Wij waren erg tevreden over de uitvaart van onze moeder Mevr. Panbakker- de Vries. Er was wel een min puntje en dat was de bekleding van de kist,het materiaal vond ik erg kil en er zaten allemaal kreukels in.

Aanbeveling: ja

J.G. uit: Marrum

19-03-2018
9,2

Ervaring:
Mevrouw Landskroon is prettig in de omgang, luistert goed, is medemenselijk, heeft een hoog inlevingsvermogen en is een grote steun voor de nabestaanden. Alles was prima geregeld, dus alle lof voor deze aardige mevrouw. Vriendelijke groeten, familie Mannee

Aanbeveling: ja

19-03-2018
10
Aanbeveling: ja

piet en sandra uit: luxwoude

18-03-2018
9,0

Ervaring:
Het was allemaal heel goed geregeld. De kleinkinderen konden ook alle vragen stellen die nodig waren. respect.

Aanbeveling: ja

uit: Terherne

16-03-2018
8,6
Aanbeveling: ja

Natasja uit: Steenwijk

13-03-2018
10

Ervaring:
Zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Joure

13-03-2018
8,6
Aanbeveling: ja

Dirk uit: Heerenveen

10-03-2018
8,6

Ervaring:
Alles was keurig verzorgd. Goed meegedacht in wijze van afscheid nemen in kleine kring. Als plezierig ervaren.

Aanbeveling: ja

A.C. uit: Leeuwarden

10-03-2018
6,6

Ervaring:
De voorbereiding ging goed. Er werd geluisterd naar de wensen en actief meegedacht hoe we de uitvaart konden realiseren zoals de overledene het wilde, waarbij de kosten niet teveel opliepen. De uitvaartverzorger kwam deskundig en vriendelijk over. De dag van de uitvaart was verliep wat minder prettig. De uitvaartverzorgers waren zeer correct en vriendelijk, maar we moesten verschillende dingen navragen, de rit naar de begraafplaats (andere plaats op zo'n 1,5 uur rijden) verliep voor ons vervelend en inspannend omdat de chauffeur - hoewel met gepaste snelheid - qua rijstijl weinig rekening hield met de volgwagen (inhalen etc, waardoor iedere keer de stoet bijna doorbroken werd door andere automobilisten terwijl we hadden aangegeven dat we dit wilden vermijden) en aangekomen bij de begraafplaats werd niet naar de begraafplaats gereden maar reden ze om onbekende redenen een woonwijk in. Het duurde nog best lang voordat de rouwwagen alsnog bij de begraafplaats aan kwam. Wij als familie stonden daardoor bij de begraafplaats te wachten i.p.v. achter de rouwwagen aan te rijden. De kerkklokken luidden al terwijl de rouwwagen er nog niet was. Gelukkig zijn de kerkklokken lang geluid waardoor het uiteindelijk goed kwam, maar het had niet veel gescheeld. Bij het toespraakje door de uitvaartverzorgster wist ze niet de juiste naam van de dochter en bleef daar op dat moment ook nog over doorgaan waardoor de nadruk er steeds meer op kwam te liggen. Het kwam allemaal nogal rommelig over, juist op het moment dat het er toe doet. Dus een goede voorbereiding maar de uitvoering was wat jammer.

Aanbeveling: nee