Beoordelingen Triple Impact

8,8
18 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Jan Willem en Marjon uit: Bussum

19-03-2018
8,0


Relatieweekend

Ervaring:
Uitstekende faciliteiten van zowel de lokatie alsmede de geboden maaltijden (lunch). Sessies worden duidelijk en in een ontspannen sfeer gegeven. Duidelijke voorbeelden uit de praktijk worden door de therapeuten gegeven. Er ontstaat snel een ontspannen sfeer met en tussen de andere deelnemers.

Aanbeveling: ja

19-03-2018
10


Relatieweekend

Ervaring:
veilige omgeving, betrouwbare begeleiding, openhartige sfeer.

Aanbeveling: ja

17-03-2018
10


Individuele coaching

Ervaring:
We gingen voor verdieping in de relatie en dat hebben we ook gekregen. Dat is een week na dato nog steeds zo. Hans begeleidt op zeer invoelende wijze. Weet wanneer hij een der partners moet ondersteunen. Gidst je door het 'Bezoek' heen als je je aanmeldt voor een demonstratie.

Aanbeveling: ja

Herman en Ria uit: Den Hoorn Texel

17-03-2018
8,0


Relatieweekend

Ervaring:
Methodes geleerd om een betere verbinding met elkaar aan te gaan. Goede begeleiding was essentieel.

Aanbeveling: ja

12-03-2018
7,0


Relatieweekend

Ervaring:
Het weekend biedt de gelegenheid om als stel de diepte in te gaan. Door de bezoeken te oefenen hebben we nieuwe tools in handen gekregen. Verder hebben we veel nieuwe inzichten opgedaan. Van de inhoudelijke stukken genoten we en het is goed dat het hier de diepte in gaat, aan diepgang hadden we ook behoefte.
Er is meer helderheid gekomen in de patronen waarin we makkelijke vervallen en er zijn handvatten aangereikt om op een geheel andere manier samen te zijn. Het leert ons echt aanwezig te zijn bij de ander en om je daarin gezien en geliefd te voelen. Verder hebben we ervaren dat de begeleiders helder inzichten gaven. Hans heeft ons op een aantal cruciale punten krachtige begeleiding geboden wat wij als bijzonder hebben ervaren, dit was diepgaand en voelde zegenrijk. Dit heeft veel meerwaarde gebracht, zonder deze begeleiding had het voor mij iets te veel aan de oppervlakte kunnen blijven maar dat is dus niet gebeurd. Kortom, dit weekend heeft ons dicht bij elkaar gebracht, inzicht gegeven in pijnpunten en tools gegeven om op een geheel andere manier met elkaar te spreken, bij elkaar te zijn.

Aanbeveling: ja

06-12-2017
8,0

Ervaring:
veel dank voor jullie grondig voorbereide training en openheid van jullie daarin

Aanbeveling: ja

Inge uit: Helmond

25-11-2017
10

Ervaring:
Ongelooflijk wat een extra diepgang en ervaring van verbinding! Dit zou iedereen moeten doen!

Aanbeveling: ja

Els uit: Zeewolde

21-11-2017
9,0

Ervaring:
een verdiepings weekend!
echt het investeren waard. wij vonden het een voorrecht hierbij te mogen zijn.
Dit gun ik gewoon iedereen. of je nu 5, 25 of 50 jaar getrouwd bent.

Aanbeveling: ja

Maartje uit: Amersfoort

20-11-2017
10

Ervaring:
zowel de therapievorm als de therapeuten en de setting hebben voor ons bijgedragen aan een onvergetelijk weekend. De eenvoud en de focus hebben ons geholpen om een dieper niveau in ons begrip van elkaar en onszelf te bereiken. het startpunt van een nieuw ingeslagen weg.

Aanbeveling: ja

Daisy uit: Capelle aan den IJssel

22-06-2017
9,0

Ervaring:
Mijn partner en ik hadden na 17 jaar relatie wel behoefte aan verbinding. Niet dat het slecht ging, integendeel. Het gaat heel goed. Maar als het dan een keer mis gaat, dan gaat het ook echt mis met hoog oplopende ruzie met heftige emoties. En steeds liepen wij vast en vervielen wij in dezelfde soorten ruzies die op een gegeven moment niet opgelost werden. Hierdoor raakten we van elkaar verwijderd. Hans en Rita hebben ons geholpen patronen te herkennen en onze verbinding weer te vinden. Onze schroom om met een groep deze workshop te volgen verdween doordat we zo al heel snel leerden dat onze problemen toch universeler zijn dan we aanvankelijk dachten. De aangereikte theorie, de demonstraties en de oefeningen sluiten heel mooi op elkaar aan en werd een stuk minder beladen. Hans weet met veel respect en heerlijke humor te boeien. De aangereikte handvaten gebruiken we en we merken gewoon dat de verwijdering plaats heeft gemaakt voor niet alleen verbinding, maar ook een stuk verdieping. Lieve Hans en Rita, ontzettend bedankt voor deze prachtige en leerzame ervaring!

Aanbeveling: ja