Beoordelingen Standby thuiszorg

8,9
58 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Telefonische bereikbaarheid 8,8
  • Betrokkenheid 9,1
  • Betrouwbaarheid 9,1
  • Kennis & vakmanschap 8,9
  • Snelheid 8,9
  • Communicatie 8,7
  • Service 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,1
11 t/m 20 van 58 beoordelingen

Sandy uit: Tilburg

20-04-2017
10

Ervaring:
We waren erg bezorgd omdat moeder de zorg 24 uur per dag op zich heeft, maar ze moest een operatie doen. Ik was bang dat we die ene "perfecte" persoon als moeder niet zouden vinden. Maar wat waren we aangenaam verrast. Lucia heeft alles perfect gedaan! Ik zou haar zeker aanbevelen zou het nodig zijn, bij vrienden en familie en misschien voor onszelf in de toekomst!

Aanbeveling: ja

Henk uit: Boxtel

06-03-2017
9,4

Ervaring:
Zorgverleensters toonden een zeer flexibele instelling. Echt maatwerk en schuwden ook de minder leuke klusjes niet. Zodoende heeft de cliënt toch nog ruim 2 jaar thuis kunnen wonen.

Aanbeveling: ja

Albertine uit: Hilversum

10-02-2017
9,1

Ervaring:
Met het oog op de verslechterende gezondheidstoestand van mijn 89-jarige vader (nog zelfstandig wonend in Den Bosch) was acute hulp urgent nodig. Op de avond voor het weekend, kon alleen Standby ons helpen: binnen een uur was deskundige ondersteuning beschikbaar, de dagen en nachten daarna werd continu hulp geboden op een professionele en vriendelijke manier.

Aanbeveling: ja

eef uit: tilburg

04-02-2017
9,1

Ervaring:
prima, met name het intake contact was erg prettig.
Ook later toen er vragen waren over de afhandeling met de zorgverzekeraar was Standby actief en hulpverlenend bij de oplossing.

Aanbeveling: ja

Alina uit: Tilburg

27-01-2017
9,6

Ervaring:
Warm ,vriendelijk en echt kennis van zaken

Aanbeveling: ja

Rie uit: Waalre

18-01-2017
9,2

Ervaring:
Verzorging voor mijn vader. Zeer snelk geregeld nog voor kerst.

Aanbeveling: ja

Carolien uit: Wageningen

18-01-2017
8,4

Ervaring:
Via Standby thuiszorg hebben vele aardige, deskundige, meedenkende dames mijn moeder en haar hondje een paar maanden uitstekend verzorgd, tot haar vertrek naar een woonzorglocatie elders. Dank allemaal!

Aanbeveling: ja

Bart uit: Capelle aan den IJssel

13-12-2016
10

Ervaring:
nadat de noodzaak voor 24-uurs verzorging plotseling intrad, werd direct een adequaat en hoogwaardig team van zorgverleners georganiseerd, waardoor mijn tante veilig en vredig in haar eigen huis en comfortzone haar laatste levenspad heeft kunnen volbrengen. dank!

Aanbeveling: ja

Veronique uit: Haaren

31-10-2016
8,9

Ervaring:
Een bureau dat ondersteunt in het aanvragen van zorg (verstand heeft van het hele PGB verhaal), het regelen van hele prettige, ervaren hulpen. Ze reageren snel, bellen terug en hebben steeds weer, ook al verandert de vraag, mensen achter de hand.

Aanbeveling: ja

Jacqueline uit: Uden

22-10-2016
9,1

Ervaring:
Onze 91 jarige moeder woonde zelfstandig en wilde graag alles zelf doen in haar eigen huis. Op een dag kon zij niets meer en leek haar einde nabij.
De oplossing werd Standby. Wat fijn dat zij met lieve, professionele mensen 24-uurs terminale thuiszorg hebben geboden!!!
De ene verpleegkundige voelde onze kwetsbare moeder soms nog beter aan dan de andere. De cliëntmanager zorgde bij vragen en problemen altijd onmiddellijk voor een passende oplossing.
We zijn Standby heel dankbaar dat onze moeder geheel naar eigen wens, in haar vertrouwde omgeving waardig is kunnen heengaan.

Het zou mooi zijn als Standby de service zou uitbreiden naar het “totaal declarabel” maken van de hele administratie.

Aanbeveling: ja