Beoordelingen SportCity

8,0
1997 beoordelingen
  • Algemene indruk 8,0
  • Openingstijden 8,3
  • Klantvriendelijkheid medewerkers 8,4
  • Fitnessapparatuur 8,0
  • Groepslessen 8,1
  • Buikspiertraining 8,1
  • Kinderopvang 8,0
  • Wellness 7,7
  • Sfeer 8,1
21 t/m 30 van 1997 beoordelingen

Irem uit: Leiden

04-03-2018
7,2

Vestiging: SportCity Leiden Steenschuur 

Aanbeveling: ja

Marriet uit: Rijswijk

04-03-2018
9,0

Vestiging: SportCity Rijswijk

Ervaring:
Prettige omgeving, motivefend/stimulerend om aan mijn conditie te werken. Positieve houding van de medewerkers. Schone kleedkamer/douches.

Aanbeveling: ja

Marij uit: Echt

02-03-2018
8,1

Vestiging: SportCity Echt

Ervaring:
prettige sportschool met pro-activitieve medewerkers

Aanbeveling: ja

Jose uit: Huizen

02-03-2018
7,6

Vestiging: SportCity Huizen

Ervaring:
prima, ben tot nu toe alleen aan bij spinning om weer op te bouwen, later bekijken we het verder dus geen ervaring met andere onderdelen

Aanbeveling: ja

Thiebault uit: Leiden

02-03-2018
8,5

Vestiging: SportCity Leiden A. Fokkerweg

Ervaring:
Erg goed, ik mis alleen wat free weight materialen. Daarnaast zou een gratis koffieautomaat ook fijn zijn aangezien dit bij de andere vestigingen wel is.

Aanbeveling: ja

Bertien uit: Haarlem

02-03-2018
8,2

Vestiging: SportCity Haarlem

Ervaring:
Ik vind het jammer dat er niet iets meer persoonlijke aandacht is tijdens groepslessen. Ik zie vaak een verkeerd uitgevoerde beweging. Af en toe eens rondlopen en corrigeren zou prettig zijn. Ook jammer dat de lessen 50 min duren en geen uur!

Aanbeveling: ja

kevin uit: leiden

01-03-2018
8,7

Vestiging: SportCity Leiden Vlietlijn

Ervaring:
Ik ben nu 2 maanden bezig bij sportcity.
In het begin beviel mij het heel erg maar het is minder geworden. Ik ben 2 maanden bezig geweest met benen trainen wat ik blijkbaar op een verkeerde manier heb gedaan (wat heel stom is van mij zelf) maar niemand van het personeel heeft er wat van gezegt. Ik ben op dit moment erg gefrustreerd omdat mijn kniee nu stuk zijn. Dit had verkomen kunnen worden want ik was 2 keer per week squats en uitloop pas aan het doen en al het personeel zag dat en zij niks. Na 2 maanden kwam er een nieuwe werknemer en hij kwam op zijn eerste dag naar mij toe dat ik het helemaal verkeerd deed, wat geweldig is trouwens dat hij mij dat verteld maar te laat. Ik hoop dat het personeel beter gaat opletten hoe mensen de oefeningen uitvoeren. Het had 5 minuten geduurt om mij te vertellen wat ik verkeerd deed dan had ik nu geen kapotte knieën gehad. PS het is natuurlijk ook mijn eigen schuld maar die mensen hadden het mij moeten vertellen. verder is het een goeie sportschool allen de mensen die er rondlopen moeten minder lui zij en naar je toe komen als ze zien dat je het verkeerd doet.

Aanbeveling: ja

Job uit: Amsterdam

01-03-2018
8,0

Vestiging: SportCity Amsterdam Wibautstraat 

Ervaring:
Heerlijke sportschool. Je voelt je er op je gemak, mede door het soort mens dat er komt, allemaal aardige en fijne mensen die bereidt zijn om je te helpen. De sauna is top en de kleedkamers zijn schoon, wat fijn is. Een aantal dingen vind ik wel vervelend: het kluisjessysteem met de pasjes vind ik niet zo fijn, het is makkelijk je pasje erin te vergeten. Een kluiscode zou net zo goed werken en makkelijker zijn. Ook mis ik net 1 squatrek meer, het is vaak wachten bij de halters. Een watertappunt zou ook chill zijn beneden! En misschien toch ergens 1 kleine spiegel, ik snap dat het de filosofie is om juist geen spiefels te doen, maar ik kan nu nooit goed kan checken of mijn vorm goed is bij een bepaalde oefening. En mocht er ooit nog meer ruimte bij de douches komen, dan ben ik zeer voor een koude put waar je in springt in plaats van een koude douche :) al met al zeer tevreden over de sportschool en zijn faciliteiten.

Aanbeveling: ja

Patricia uit: Hoofddorp

01-03-2018
7,9

Vestiging: SportCity Amsterdam Wibautstraat 

Aanbeveling: ja

Peter uit: Woerden

01-03-2018
10

Vestiging: SportCity Woerden

Aanbeveling: ja