Beoordelingen Sonnevelt Opleidingen

8,7
1136 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
1 t/m 10 van 1136 beoordelingen

Mariska Bakker

05-02-2018
10

Training: Trainer Hormoonfactor

Ervaring:
De opleiding tot trainer hormoonfactor was een feest om te doen. Een enorme hoeveelheid praktisch toepasbare kennis van hoog niveau wordt je in 10 volle lesdagen geleerd. De opleiding is inhoudelijk van hoog niveau en zeer compleet. Van feitelijke kennis tot praktische toepassing die ook volop geoefend wordt. Een aanrader.

Jansma

01-02-2018
10

Training: Trainer Hormoonfactor

Ervaring:
Wat een top opleiding en organisatie! Alles zeer professioneel geregeld. De docenten gaven met passie les en hadden veel theorie en praktijk kennis die ze met alle liefde deelde. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen! Top ervaring!

thea van Rixtel

16-01-2018
9,0

Training: Trainer Hormoonfactor

Ervaring:
Het is een pittige opleiding die je in een korte tijd moet afronden.
Het lesmateriaal is zeer duidelijk, en wordt vol enthousiasme door ervaren trainers uitgelegd.
Door hun enthousiasme en positieve houding blijf jezelf ook de moed erin houden als het ooit teveel of te moeilijk wordt.
Een fijne zeer leerzame opleiding met goede begeleiding.

Jolien De Jong

04-01-2018
9,0

Training: Natuurvoedingsadviseur

Ervaring:
Geweldige leerzame opleiding waarin je niet alleen kennis opdoet over voeding maar ook vooral veel leert over jezelf en hoe je je jezelf en voeding in de wereld zet. Ik had dit nooit willen missen en het heeft mij als mens weer een stukje completer gemaakt!

Tessie Hamers

01-01-2018
8,0

Training: Natuurvoedingsadviseur

Ervaring:
inspirerende, afwisselende opleiding, goed op jezelf toepasbaar door de diverse opdrachten die je op jezelf moet uitproberen. Zo wordt je zelf een ervaringsdeskundige waardoor je evt. toekomstige cliënten beter kan adviseren,

Caroline Leinzinger

27-12-2017
8,0

Training: Trainer Hormoonfactor

Ervaring:
Een goede duidelijke inspirerende opleiding. Was boven verwachting! Vooral de docenten die hun expertise kwamen delen is top. Ook de locatie was fijn. Goed verzorgd en geen hinder van geluid ed.

Pellegrom

20-12-2017
8,0

Training: Stresscounselor

Ervaring:
Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk.
Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een uitstekende literatuurlijst. De les locatie in Den Haag was prima.

Jarno Verheijen

19-12-2017
8,0

Training: Natuurvoedingsadviseur

Ervaring:
Ik vind dat ze voeding op de juiste manier belichten. Maar zeker ook alle gebieden van de gezondheid aanstippen. Omdat alle gebieden in balans moet zijn om een optimale gezondheid te behalen. Dit sluit veel beter aan op mijn visie als die van het Voedingscentrum doet.

Frederique Smeets

17-12-2017
10

Training: Natuurvoedingsadviseur

Ervaring:
Een waardevolle studie met veel en brede diepgang in vakkennis. Met volledigheid in studieboeken, lesmap, opdrachten, intervisie met de groep, leeromgeving en een bagage aan vakkennis van de hoofddocent en gastdocenten. Oprechte aanrader!

Brigitte Wendelgelst

14-12-2017
7,0

Training: Stresscounselor

Ervaring:
Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het leven! Eigenlijk moet iedereen dit deze opleiding doen om gewoon bewuster en gezonder tegen het leven aan te kijken. Geleerd van Mette Pilaar