Beoordelingen Showmagazijn

8,4
41 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Inrichting showroom 7,6
  • Assortiment 8,2
  • Personeel (verkoop) 8,7
  • Kennis en informatie 8,6
  • Advies/ontwerp/offerte traject 8,7
  • Prijs/kwaliteit verhouding 8,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Corrie Kropswolde

27-02-2019
8,2

Vestiging: Assen

Gekozen voor: Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Alles prima verlopen volgens afspraak. We zijn heel tevreden met ons nieuw toilet, wij bevelen Showmagazijn aan! Overgebleven spullen werden netjes retour gehaald en terug betaald.

Aanbeveling: ja

Ingrid Enschede

13-11-2018
9,0

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
Wat een fijne winkel. Er word met je mee gedacht over de inrichting van de badkamer. Zeker waar je geen rekening mee houd. Super! En wat een kwaliteit.

Aanbeveling: ja

Denekamp

27-06-2018
5,8

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Om een lang verhaal kort te maken. De zzp'er is echt super maar showmagazijn kan niet met klachten omgaan. Ze maken constant fouten en ho maar excuus en als ze het geld binnen hebben hoor je ze helemaal niet meer. Geldwolven zijn het en klant vriendelijkheid ho maar. Zo jammer dit. Voorbeeld: geen reserve tegels leveren en dan vragen wij ze als nog te bestellen zeggen ze dat we ze wel moeten betalen.....

Aanbeveling: nee

Rijk Assen

28-02-2018
8,2

Vestiging: Assen

Gekozen voor: Badkamers, Toiletruimtes, Tegels, Montage

Mijn ervaring:
Tussen het uitzoeken van het materiaal, het maken van het 3D ontwerp en de aanvang van de verbouwing zaten 5 maanden wachttijd, voor ons kwam dat goed uit i.v.m. vakantie.
Tijdens de bouw werd al snel duidelijk dat b.v het fonteintje in het toilet te groot was, dat is zonder probleem vervangen door een kleinere ( het duurde alleen wel erg lang) ook een andere, luxere douche in de badkamer werd zo omgeruild.
Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! We zijn heel tevreden over het geheel, zowel de samenwerking met het personeel van Showmagazijn als met de gebroeders Smit die het project uitgevoerd hebben, was prima.
Mochten er meer mensen uit onze flat willen verbouwen, dan mogen ze bij ons komen kijken hoe het kan worden met goed materiaal en vakmanschap.
De foto’s die door Dorien zijn genomen in onze flat zullen ons nog toegestuurd worden, die zullen we met plezier aan ons netwerk showen.

Met vriendelijke groet,
Anneke en Rijk Esser

Aanbeveling: ja

Cees & Gerry Wierden

13-02-2018
9,4

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
Bij het eerste oriënterend bezoek direct goed en met aandacht ontvangen. Troffen al snel een ons aansprekende opstelling aan, mooie gave combinatie van tegels. Afspraak gemaakt voor ontwerp en daarbij goed en helpend advies, niet opgedrongen! Direct gemeld dat het erg druk bezet was en levertijd wat langer zou duren. Dat is perfect ingeroosterd en stipt uitgevoerd, geen verrassingen met uitstel. Keurige vakmensen en correct uitgevoerd werk. Wij zijn enthousiast en blij met deze keuze.

Aanbeveling: ja

Jan Assen

09-01-2018
6,6

Vestiging: Assen

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
positief het plaatsingsteam is zeer vakkundig
Negatief de offerte na controle aannemer was aanzienlijk hoger dan de offerte die de verkoper gaf
Positief uiteindelijk zijn wij er uitgekomen mbt het verschil in offertes
Negatief de verkoper en de aannemer garandeerde ons dat het plaatsen niet meer dan 2 weken zou duren helaas is men 2,5 weken bezig geweest.
een tip beter communiceren wanneer en hoe laat een werknemer komt om zijn werkzaamheden uit te voeren zo voorkom je onduidelijkheden

Aanbeveling: ja

H Hoogeveen

28-11-2017
9,4

Vestiging: Assen

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
In 2 weken tijd badkamer gesloopt en weer volledig opgebouwd.Leuke ploeg mensen die prima werk afgeleverd hebben, wij zijn er heel blij mee !

Aanbeveling: ja

Hans Borne

10-11-2017
8,8

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
Rondkijkend op internet kwamen wij ook bij Showmagazijn terecht. Kwalitatief goede merken en scherpe prijzen waren fijn, maar het was uiteindelijk de werkwijze die ons over de streep heeft getrokken.
Met 1 hoofduitvoerder en zzp'ers die stuk voor stuk hun vak goed verstaan, leek kwaliteit ons gegarandeerd. En zo is het ook uitgevoerd.
Alles verliep volgens afspraak, de planning was duidelijk en is nagekomen, meerwerk werd vooraf goed overlegd, compleet met het daaraan vast zittende kostenplaatje en de paar kleine dingetjes die nog verbeterd moeten worden, zoals we in gebruik hebben ontdekt, worden binnenkort ook uitgevoerd.
Wij zijn zeer tevreden over het werk en heel trots op het resultaat. Het is een feest om iedere dag in deze nieuwe badkamer te beginnen...

Aanbeveling: ja

Gerrit Vriezenveen

11-05-2017
9,0

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers, Tegels

Mijn ervaring:
Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk ontvangen en er werd een driedimensionaal ontwerp gemaakt. We stonden er likkebaardend naar te kijken. Nooit geweten dat onze badkamer zo mooi kon worden. De service is beregoed. Verkeerd materiaal kon verwisseld/omgeruild worden. Debbie heeft een magnifiek ontwerp gemaakt en de installateur en tegelzetter hebben het subliem afgemaakt. We zijn diktevreden!!!

Aanbeveling: ja

marco hardenberg

09-02-2017
7,7

Vestiging: Almelo

Gekozen voor: Badkamers

Mijn ervaring:
werkelijk waar al vanaf het ontwerp een geweldige badkamer.echter bij het plaatsen is niet duidelijk waar en op welke plek e.e.a gemonteerd moet worden en op welke hoogte!.daarin is de communicatie echt niet goed.
vervolgens als iets niet functioneert in de badkamer niet 4 keer er achteraan moeten bellen,dus afterservice moet beter!

Aanbeveling: ja