Beoordelingen Sajet Specials

9,0
36 beoordelingen
  • Persoonlijke aandacht 9,3
  • Reisaanbod 8,9
  • Bereikbaarheid (e-mail/ tel.) 9,4
  • Website 8,9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding 8,4
  • Nakomen afspraken 9,3
  • Totaal oordeel 8,9
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

leo uit: driebergen

12-10-2017
9,3

Uw ervaring:
Prima verzorgde reis . Afspraken over inhoud reis volledig nagekomen. Accommodatie zoals afgesproken. Bereikbaarheid bij nood prima, snelle reactie van Sajet bij vragen.

Aanbeveling: ja

Angelique uit: Driebergen

04-09-2017
8,1
Aanbeveling: ja

Birgit uit: Doorn

31-08-2017
8,9

Uw ervaring:
Jaqueline heeft ons geholpen onze vakantiewensen concreet te maken door met ons in gesprek te gaan. Door onze gezinssituatie met een gehandicapte zoon wisten wij niet goed wat we zochten, en wat er mogelijk was. Uiteindelijk is Jaqueline met een behoorlijk wensenlijstje op zoek gegaan naar een geschikte reis en accomodatie. Het was best even zoeken voor haar, maar ze heeft het gevonden. En wat hebben wij deze zomer genoten van een fantastische vakantie. Alles is zeer goed verlopen, en we hebben voor het eerst in jaren ondanks alle zorgen voor onze zoon kunnen ontspannen!

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Brussel

24-08-2017
8,5

Uw ervaring:
Wij hebben een beetje mix feelings over de vakantie. Het was leuk en hebben genoten. Toch ergens was het niet 100% naar wens. En hebben we bedacht dat we de volgende vakantie gewoon zelf te regelen. Zwitserland was echt heel duur en het dorp waar we zaten betaalde je echt de hoofdprijs in restaurants. Ook waren de wandelingen in de buurt matig. En hotel was werkelijk prachtig qua uitzicht op het meer en goed verzorgd, maar het was veel te warm/ geen airco. Hebben wel een fan kunnen regelen, maar was niet heel ideaal. Volgende keer moet ik beter tripadvisor checken (nu niet gedaan), want dan had ik vooraf al een ander hotel gevraagd. Beetje hetzelfde gevoel over Elzas. Goed hotel, heerlijk dat er een spa bij zat, maar ver van echt mooie wandelingen muv van eentje. En qua eten was het hotel net even te ver uit het dorp om daar te eten (zonder auto). En dat vond ik wel jammer. Dus was niet helemaal wat ik in gedachten had. Maar zoals ik zei was heerlijk en goed en zijn heerlijk uitgerust. Dus fijne vakantie.

Aanbeveling: nee

Patricia uit: Amstelveen

21-08-2017
8,9

Uw ervaring:
We hebben een heerlijk verblijf gehad in pension Alicante in Valencia. Enorm aardig en behulpzaam personeel. Kamer was simpel, vrij klein, maar super schoon! We zaten in zijstraat van het grote plein in de oude stad, kortom een toplocatie! Transfer van en naar de luchthaven was top geregeld, wat een luxe!

Aanbeveling: ja

Jacqueline uit: Utrecht

21-08-2017
8,8

Uw ervaring:
Jacqueline Sajet heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Er was veel persoonlijke aandacht. Het was heerlijk dat alles geregeld was, tot aan het inchecken aan toe. Dank daarvoor, we komen graag bij je terug!

Aanbeveling: ja

Fam. uit: Driebergen

15-08-2017
9,2

Uw ervaring:
Enthousiast persoon die goed met je meedenkt en altijd bereikbaar is. Prima reis samengesteld!

Aanbeveling: ja

R uit: Driebergen

11-08-2017
9,3

Uw ervaring:
Niet de eerste reis met sajet. 2 jaar geleden heeft zij een reis naar de vs geboekt. Was bekender voor mij omdat ik daar gestudeerd had. Dit keer naar indonesie. Een rondreis bali en java. Bij aankomst stond schofeur al te wachten. Goed vervoer nette chauffeurs. Prima hotels. Alles was top geregeld. Voor een rondreis indonesie. Zeker als je die kant nog niet bent op geweest kan prima bij sejet terecht.

Aanbeveling: ja

Marjo uit: Odijk

06-05-2017
9,4

Uw ervaring:
Het persoonlijk contact met Jacqueline Sajet ervaren wij als zeer plezierig, vriendelijk en correct. Aanpassingen worden goed geregeld en mocht zich tijdens de reis onverhoopt een camaliteit voordoen dan kunnen wij op ieder moment terugvallen op Sajet Specials zodat problemen zo spoedig mogelijk worden opgelost.
De nieuwe locatie in Driebergen-Rijssenburg is geweldig opgezet en prettig tijdens je voorbereiding van de reis.

Aanbeveling: ja

Sheila uit: Doorn

08-03-2017
10

Uw ervaring:
Top zorg voor je reizen.

Aanbeveling: ja