Beoordelingen Sajet Specials

9,0
40 beoordelingen
  • Persoonlijke aandacht 9,3
  • Reisaanbod 8,9
  • Bereikbaarheid (e-mail/ tel.) 9,4
  • Website 8,9
  • Prijs/ kwaliteitverhouding 8,4
  • Nakomen afspraken 9,3
  • Totaal oordeel 9,0
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Tamara uit: Zeist

14-11-2017
9,2

Uw ervaring:
Jacqueline heeft onze honeymoon naar Curacao tot in de puntjes verzorgd!! Erg blij mee. Absoluut een aanrader.

Aanbeveling: ja

Bouke uit: driebergen

05-11-2017
10
Aanbeveling: ja

Miriam uit: Driebergen

25-10-2017
8,7
Aanbeveling: ja

Bart uit: Eck en Wiel

24-10-2017
9,8

Uw ervaring:
Alles klopt gewoon!
Je krijgt erg snel antwoord op je vragen,
Divers aanbod om uit te kiezen.
voor vertrek ontvang je complete documentatie en ontvang je je instapkaarten voor de heen en tijdens het verblijf voor de terugvlucht.
Aan alles wordt gedacht of over mee gedacht.

Aanbeveling: ja

leo uit: driebergen

12-10-2017
9,3

Uw ervaring:
Prima verzorgde reis . Afspraken over inhoud reis volledig nagekomen. Accommodatie zoals afgesproken. Bereikbaarheid bij nood prima, snelle reactie van Sajet bij vragen.

Aanbeveling: ja

Angelique uit: Driebergen

04-09-2017
8,1
Aanbeveling: ja

Birgit uit: Doorn

31-08-2017
8,9

Uw ervaring:
Jaqueline heeft ons geholpen onze vakantiewensen concreet te maken door met ons in gesprek te gaan. Door onze gezinssituatie met een gehandicapte zoon wisten wij niet goed wat we zochten, en wat er mogelijk was. Uiteindelijk is Jaqueline met een behoorlijk wensenlijstje op zoek gegaan naar een geschikte reis en accomodatie. Het was best even zoeken voor haar, maar ze heeft het gevonden. En wat hebben wij deze zomer genoten van een fantastische vakantie. Alles is zeer goed verlopen, en we hebben voor het eerst in jaren ondanks alle zorgen voor onze zoon kunnen ontspannen!

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Brussel

24-08-2017
8,5

Uw ervaring:
Wij hebben een beetje mix feelings over de vakantie. Het was leuk en hebben genoten. Toch ergens was het niet 100% naar wens. En hebben we bedacht dat we de volgende vakantie gewoon zelf te regelen. Zwitserland was echt heel duur en het dorp waar we zaten betaalde je echt de hoofdprijs in restaurants. Ook waren de wandelingen in de buurt matig. En hotel was werkelijk prachtig qua uitzicht op het meer en goed verzorgd, maar het was veel te warm/ geen airco. Hebben wel een fan kunnen regelen, maar was niet heel ideaal. Volgende keer moet ik beter tripadvisor checken (nu niet gedaan), want dan had ik vooraf al een ander hotel gevraagd. Beetje hetzelfde gevoel over Elzas. Goed hotel, heerlijk dat er een spa bij zat, maar ver van echt mooie wandelingen muv van eentje. En qua eten was het hotel net even te ver uit het dorp om daar te eten (zonder auto). En dat vond ik wel jammer. Dus was niet helemaal wat ik in gedachten had. Maar zoals ik zei was heerlijk en goed en zijn heerlijk uitgerust. Dus fijne vakantie.

Aanbeveling: nee

Patricia uit: Amstelveen

21-08-2017
8,9

Uw ervaring:
We hebben een heerlijk verblijf gehad in pension Alicante in Valencia. Enorm aardig en behulpzaam personeel. Kamer was simpel, vrij klein, maar super schoon! We zaten in zijstraat van het grote plein in de oude stad, kortom een toplocatie! Transfer van en naar de luchthaven was top geregeld, wat een luxe!

Aanbeveling: ja

Jacqueline uit: Utrecht

21-08-2017
8,8

Uw ervaring:
Jacqueline Sajet heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Er was veel persoonlijke aandacht. Het was heerlijk dat alles geregeld was, tot aan het inchecken aan toe. Dank daarvoor, we komen graag bij je terug!

Aanbeveling: ja