Beoordelingen RentSlam.com

8,8
74 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Gebruiksgemak 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,0
11 t/m 20 van 74 beoordelingen

Else uit: Amsterdam

10-07-2018
8,7

Ervaring:
Had binnen 1 week een huurhuis dus ben er super blij mee, maar ik merkte wel dat het aanbod toch later naar mij gemaild werd dan dat de huizen online kwamen. Ik heb meteen achter allen advertenties aangebeld en daarom heb ik zo snel een huis gekregen, je moet dus wel zelf alsnog erg opletten. Maar Rentslam gaf mij in elk geval een ongelooflijk goede voorzet.

Aanbeveling: ja

Savan uit: Amsterdam

10-04-2018
5,5

Ervaring:
Aanbevolen door een vriendin. Kan me voorstellen dat het geweldig werkt voor stellen en expats. Als je daarbuiten op zoek bent als 25-jarige starter niet aan te bevelen, zelfs als je budget ruim is. Of heel erg duur (meer dan 1000 p.p. als je met vriendin zou willen delen) of geen reactie.

Aanbeveling: nee

Leonardo uit: Amsterdam

17-03-2018
8,3

Ervaring:
Even if I couldn't find an accomodation through the website, I had many house viewing and most of the time I was the first one to react on the advertisement.
I would recommend rentslam.com to anyone that wants an extra help to find an house in Amsterdam.

Aanbeveling: ja

Anja uit: Amsterdam

21-02-2018
5,0

Ervaring:
Als je een huis zoekt in Amsterdam, kun je je beter aanmelden bij Vesteda, Woontank etc en elke dag Funda en Rooftrack checken. Dan zie je de meeste huurwoningen eerder dan als je wacht op je Rentslam e-mails. In het begin had ik push notificaties aan voor de e-mails, maar al gauw had ik door dat het meeste aanbod niet nieuw was. Bij sommige was de inschrijving zelfs al gesloten. Dan zoek ik liever zelf wel even dag een paar minuten.
Uiteindelijk heb ik dus zelf een woning gevonden via een makelaar op Funda, maar anders was mijn tweede optie een woning via een kennis. Zorg gewoon dat je veel netwerkt en houd ook de nieuwbouw via Amsterdam Woont in de gaten. Succes!

Aanbeveling: nee

Eli uit: Amsterdam

06-12-2017
10

Ervaring:
Very professional, helpful and efficient. Great value for your buck!

Aanbeveling: ja

Martina From: Amsterdam

05-11-2017
10
ja

Vik uit: Beverdam

31-10-2017
9,0

Ervaring:
Coole site bro

Aanbeveling: ja

Brett From: De Pijp Apartment

31-10-2017
10


Everyone has been telling me how hard it is to find a decent apartment in Amsterdam, but less than 2 weeks after moving here I had locked down a great apartment in De Pijp, which everyone says is even more impressive.

I was the first person to be able to check out multiple apartments thanks to Rentslam sending me notifications as soon as properties went on the market, and it made the whole process super easy.

I'd highly recommend this service for anyone looking for a new place!

ja

Daan uit: Amsterdam

31-10-2017
8,7

Ervaring:
Het enige waar ik zelf last van had was dat het veel emails zijn, waar ook een behoorlijk deel echt niet aansloot bij de zoekopdracht. Desalniettemin een tevreden klant:)

Aanbeveling: ja

Jim uit: Amsterdam

31-10-2017
10

Ervaring:
Zeer positief, onlangs dat het zeer lastig is een mooie woning in het centrum van amsterdam te vinden, is het met rentslam toch gelukt en absoluut niet duur! Naderhand nog een cadeaubon van 25€ bij bol.com gekregen! Absoluut een aanrader

Aanbeveling: ja