Beoordelingen Powerpeers

8,9
19 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Klantenservice 9,0
  • Producten 8,9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Naam: Wilbrink uit: Utrecht

22-01-2018
9,7

Ervaring:
Mooi platform waar je schone energie van elkaars dak kunt krijgen. Heb zelf (nog) geen panelen maar vind het erg leuk om stroom van mijn 'buren' te krijgen.

Aanbeveling: ja

Naam: Naomi uit: Utrecht

18-01-2018
9,0

Ervaring:
Energievoorziening vanuit een duurzaam, sociaal en groen oogpunt. Transparant in waar de energie vandaan komt en leuk dat je zelf kunt kiezen wie je powerpeers zijn/worden.

Aanbeveling: ja

Naam: Arend uit: Gaanderen

10-12-2017
8,3

Ervaring:
Dit jaar klant tot nu toe perfect

Aanbeveling: ja

Naam: Juul uit: AMSTERDAM

29-10-2017
8,3

Ervaring:
heldere prijzen en contact met klant, handige website, simpel maar overzichtelijk.

Aanbeveling: ja

Naam: M.E.B. Bal uit: Zevenhuizen Z H

29-10-2017
10

Ervaring:
ben over alles zeer tevreden

Aanbeveling: ja

Naam: J. Broersma uit: Surhuisterveen

29-10-2017
9,3

Ervaring:
Sinds 2017 gebruik ik Powerpeers. Zij hebben een bijzonder leuk concept bedacht voor eco energie gebruik.
De energie die ik lever aan andere niet zakelijke gebruikers levert ook nog een 4 cent extra op. En let op, je gebruikt maar een heel klein deel van je eigen energie zelf direct op. Het meeste lever je in de zomer tijdelijk terug om het in de donkere wintermaanden weer terug te nemen! Bovendien heb je dagelijks een prachtig overzicht van je gebruik. Ik combineer dit met Slimmemeterportaal.nl. Maar het belangrijkste is dat Powerpeers met de klanten meedenkt en begrijpt dat dit een snel veranderende markt is met concurrerende prijzen waar je constant op in moet spelen. Zo hoef ik dat niet te doen.

Aanbeveling: ja

Naam: Romijn uit: Gorinchem

28-10-2017
9,0

Ervaring:
Hartstikke leuk om energie af te nemen van andere particulieren en bedrijven die een surplus aan energie produceren. En goed om op deze manier bij te dragen aan de doelstelling om Nederland energieneutraal te maken.

Aanbeveling: ja

Naam: M. vd Weide uit: Rhenen

28-10-2017
6,7

Ervaring:
Deze energie leverancier heeft absoluut potentieel. Fraai initiatief om een platform te creeeren waarop duurzame energie kan worden uitgewisseld. Helaas is de uitwerking mbt de communicatie over verbruik en levering nog steeds niet op orde. Deze situatie bestaat al zolang als ik klant ben (sinds 1 /7/17)

Aanbeveling: nee

Naam: leoni uit: brummen

27-10-2017
8,7

Ervaring:
tot nu toe alles prima

Aanbeveling: ja

Naam: Edgar uit: Alblasserdam

27-10-2017
8,0

Ervaring:
Tot nu toe zeer goede ervaringen met Powerpeers. Overstappen ging feilloos, super overzichtelijk portaal waarin je alles eenvoudig snel terug kunt vinden. Hier kun je ook je 'bronnen' kiezen waar je je energie vandaan wilt hebben. En mocht je net als wij zonnepanelen hebben dan kun je zien wie jou als 'bron' heeft. Daarnaast krijg je nog een extra vergoeding per kWh!

Kortom zeker een aanrader! Van mij mag Powerpeers meer onder de aandacht komen en hopelijk in de toekomst nog een app voor snel overzicht van je gebruik en levering.

Aanbeveling: ja