Beoordelingen Positie1

8,6
23 beoordelingen
  • Resultaat 8,2
  • Afspraak nakomen 8,8
  • Kennis & vakmanschap 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,9
  • Communicatie 8,4
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Hans uit: Zwolle

19-12-2017
9,8

Ervaring:
Positie1 neemt SEO serieus en komt met een gedegen plan. Ze vertalen je wensen naar een leesbaar plan en zorgen voor een juiste uitvoering en begeleiding.

Geen cowboys met allerlei technisch gewauwel, maar oprechte interesse in je bedrijf, doordachte oplossingen en doelgericht! Heldere terugkoppeling over doelen en resultaten. Een aanrader dus!

Aanbeveling: ja

Klaas uit: Staphorst

12-07-2017
8,4

Ervaring:
Goede samenwerking! Kennisniveau is hoog. Voordeel is dat ze online marketing voor MKB bedrijven goed weten in te zetten.

Aanbeveling: ja

Emile uit: Meppel

12-07-2017
9,4

Ervaring:
Zeer kundig
Helder en duidelijke communicatie.
Doen wat ze beloven

Aanbeveling: ja

Alexandar uit: Zwolle

12-07-2017
8,6

Ervaring:
We willen graag een hogere positie in Google. Alhoewel we in huis het een en ander afweten van online marketing en SEO, is het een snel veranderende wereld. We hebben daarom Positie 1 gevraagd om ons te helpen. Positie 1 is in Zwolle en omgeving dé expert in zoekmachine marketing. Een hele deskundige, vriendelijke en laagdrempelige club die samen met jou kijkt naar wat je wilt bereiken en heel concreet uitlegt hoe zij je helpen om daar te komen. Positie 1 heeft in het begin een plan van aanpak gemaakt, een soort van stappenplan, waar we iedere maand samen mee aan de slag zijn gegaan. Onze vindbaarheid is behoorlijk verbeterd en daar zijn we erg blij mee. De aanvragen via de website zijn behoorlijk gestegen. De komende tijd blijven we samenwerken om niet alleen beter vindbaar te worden, maar ook meer te verkopen via de website.

Aanbeveling: ja

Stefan uit: Zwolle

28-10-2016
9,4

Ervaring:
Positie1 houdt goed rekening met de wensen van de klant en speelt hier goed op in. De communicatie verloopt heel soepel en men zit er altijd kort op. Hierdoor zijn de resultaten top! Zeker een aanrader om samen te gaan werken met deze organisatie.

Aanbeveling: ja

Stefan uit: Eindhoven

15-09-2016
9,2

Ervaring:
Leuke club mensen en erg prettig in de omgang. De persoonlijke benadering onderscheidt Positie1 van menig ander Online Marketing Bedrijf. Wij werken naar volle tevredenheid als samenwerkingspartner samen met Positie1.

Mij valt het in de positieve zin op dat Positie1 zeer professioneel handelt, met als belangrijk uitgangspunt een heldere en to-the-point communicatie. Ik beveel Eric en zijn team dan ook van harte aan bij iedere ondernemer die een betrouwbare en gedegen partner zoekt voor zijn online marketing vraagstuk.

Aanbeveling: ja

Wim uit: Zwolle

31-05-2016
8,0

Ervaring:
Positie1 is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf, de communicatie is optimaal en daardoor weten ze precies wat de klant wil.

Aanbeveling: ja

Appartement Services Nederland uit: Zwolle

28-04-2016
8,0

Ervaring:
Positie1 is een actieve club die zich actief inzet voor het behalen van een optimaal resultaat. Je krijgt wat je verwacht!

Aanbeveling: ja

Janco uit: Zwolle

06-04-2016
7,0
Aanbeveling: ja

Erwin uit: Raalte

05-04-2016
8,2

Ervaring:
Omgang met Postitie 1 heb ik als prettig ervaren. Ook de kennis en kunde is zeker aanwezig. In overleg is er ook veel mogelijk.

Aanbeveling: ja