Beoordelingen Pagedal Adventure Park

8,5
348 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Beleving: 8,5
  • Afspraak nakomen 8,7
  • Communicatie 8,5
  • Personeel 8,6
1 t/m 10 van 348 beoordelingen

T. uit: Tilburg

15-08-2017
7,3

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Met een groep van 19 personen hadden wij 3 activiteiten geboekt bij Pagedal Adventure park op zaterdag 12 augustus. Helaas waren wij zelf 15 minuten later dan de afgesproken tijd, maar dit was gelukkig niet z'n probleem. Ondanks dat we zelf 15 minuten te laat waren was de catering ook nog niet op gang.

Het ontvangst met koffie/thee en gebak had wat persoonlijker gemogen. Er worden kopjes op tafel gezet en kannen met heet water / koffie waarna je zelf moest inschenken. De appeltaart was op sommige plekken nog bevroren. Maar toch voor €3,50 was het voldoende.

Wij hadden 3 activiteiten geboekt (waar 1,5 uur voor stond) maar helaas bleek 1 activiteit die geboekt was niet beschikbaar, hierdoor kregen wij last minute een alternatief waar niet iedereen aan kon/wilde deelnemen.

1,5 uur voor 3 activiteiten is eigenlijk te weinig, we hebben de eerste 2 activiteiten volledig kunnen doen maar hier waren we al gauw 1 uur en 15/20 minuten mee bezig waardoor we eigenlijk de 3e activiteit niet volledig konden uitvoeren. Tevens hadden wij "wat te drinken tijdens de activiteiten" geboekt, helaas was er weinig tijd om iets te drinken. Voor €2,50 per persoon verwacht je ook wel wat meer dan Freeway cola / sinas.

De instructeurs waren duidelijk en maakten er een leuk verhaal van.

De prijs/kwaliteitsverhouding was prima en overall dus prima activiteiten gehad met leuke instructeurs. Enige minpunten waren de catering en de te krappe tijdsplanning voor de activiteiten / drinken.

Anuschka uit: Groningen

13-08-2017
7,8

Aanbeveling: ja

Kerbof Schilders b.v. uit: Delfzijl

31-07-2017
8,8

Aanbeveling: ja

Ervaring:
leuke activiteiten, gezellige middag
1 minpuntje: jammer dat niet iedereen buiten kon zitten bij de barbecue

Erika uit: Groningen

24-07-2017
9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
De kinderen hebben het heerlijk gehad! De begeleiding was prima en zeer vriendelijk.
Alleen een beetje jammer van de muggen :)

Linda uit: Scheemda

18-07-2017
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
De kinderen hebben genoten!! Top geregeld

familie uit: wildervank

16-07-2017
8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
onze dochter heeft een super Cool feestje gehad ondanks dat het harde regende.
heb het online besproken en via goed mail contact met overleg en advies uitgekomen op een feestje met lasergame, tokkelen en survival.
de begeleiding was hartstikke vriendelijk en deden alles in overleg.
voor ons was er koffie of thee en de Kids kregen na afloop fris drinken en chips!!
zou het zeker aanbevelen en komen ook graag keer weer. 👍👍👍

Wolter uit: Stadskanaal

14-07-2017
8,7

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Prima georganiseerd. Uitleg prima. Laserpistolen werkten niet allemaal even goed. Zakjes chips als tussendoortje voor bij de lunch kan mijns inziens anders. Een mueslireepje of een appel voldoet volgens mij beter.

Leonie uit: Groningen

11-07-2017
9,2

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Mooie ervaring, hebben ons erg vermaakt. Mooi park, leuke evenementen, behulpzaam personeel. Lasergamen echt een aanrader! Enig puntje was bij binnenkomst dat de bali niet open was, dus het was even zoeken naar personeel. Werden daarna direct doorgestuurd naar de locatie waar we de activiteiten hadden gepland, deze waren makkelijk te vinden.

Brenda uit: Hoogrzand

11-07-2017
7,3

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Leuk uitje.
Doordat bij het nacht lasergamen de receptie/horeca niet meer open was, was er geen chips geregeld voor de kinderen. Personeel heeft het wel goed geprobeerd op te lossen.

Janita uit: Paterswolde

05-07-2017
8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Het was boven verwachting. De foto's op de website zagen er minder leuk uit dan in werkelijkheid was!! De spelleider was zeer enthousiast!
Wat betreft communicatie: terugbellen/mailen soms wat aan late kant.. Mijn vraag die ik had, was niet goed doorgegeven aan spelleider.