Beoordelingen Pagedal Adventure Park

8,5
390 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Beleving: 8,5
  • Afspraak nakomen 8,6
  • Communicatie 8,5
  • Personeel 8,6
1 t/m 10 van 390 beoordelingen

Dana uit: Borger

18-03-2018
5,3

Aanbeveling: ja

Ervaring:
In de basis een leuk georganiseerde activiteit. Wij hebben bubbel bal, archery tag en het letterpakkenspel gedaan. Van te voren goed en leuk contact gehad met Niels, mijn complimenten voor zijn enthousiasme en meedenk vermogen. Ook de dame bij de receptie heeft ons goed geholpen en deed niet moeilijk over een laatste afzegging. Helaas vonden wij de dame (Esmee?) die ons begeleidde tijdens de activiteiten iets minder geschikt voor dit werk. Zij straalde weinig enthousiasme en zelfverzekerdheid uit. Daarnaast was het lastig voor haar om in te spelen op de behoeftes van de groep, iets wat je naar mijn mening echt nodig hebt om een goede dienstverlening te kunnen leveren. Een ander verbeterpunt is de zaal waar de activiteiten werden gehouden. Tijdens het bubbel bal zou het leuk zijn geweest als er een muziekje aan had gestaan voor de sfeer. Het was nu namelijk wel erg stil in de grote zaal. Ook de verlichting was niet erg sfeervol, waardoor het niet echt gezellig oogde. Tot slot waren wij ook niet erg tevreden over de horeca. De medewerkers hier straalden ook weinig enthousiasme uit en waren een beetje traag in de bediening. Daarnaast was een leuk muziekje hier ook wel goed geweest voor de sfeer. Mijn excuses voor deze punten van kritiek, maar ik hoop dat jullie dit kunnen gebruiken om jullie activiteiten nog leuker te maken!

Sandra uit: Groningen

10-03-2018
7,8

Aanbeveling: ja

Ervaring:
We hebben hier een bubbelbal feestje gehad. De kinderen hebben genoten! Als de kinderen het nog niet eerder gedaan hebben is het best spannend en goed om eerst te ervaren hoe het is om in zo'n bal te zitten. Als ze eenmaal doorhebben hoe het werkt, vinden ze het super. Het is wel vermoeiend en de kinderen kregen er erge dorst van. Maar de begeleider haalde extra drinken voor de kinderen, dit vonden wij goed geregeld. Uit de info die we kregen, dachten we dat het buiten plaats zou vinden. Het is dus wel verstandig om vooraf even te bellen waar de activiteit plaatsvindt. Nadien hebben wij bij de Mc Donalds gegeten. Ook dit was top geregeld. Kortom wij komen vast nog eens terug.

Gerhardus uit: Stadskanaal

13-02-2018
8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Hele leuke ervaring gehad net de jongens
Goede interacties tussen zowel de instructeur als met de administratie

Joost uit: Vorden

07-02-2018
8,3

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Prima verzorgd en ontzorgd! Mooie mix van lunch, drinken en genoeg speelplezier voor alle 45 mensen. Top geregeld!

Anja uit: Stadskanaal

27-01-2018
7,5

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Bij het lasergamen waren de blauwe pistolen niet goed, het ene naar het andere kind kwam boos terug dat het pistool het niet deed , mijn oudste zoon bij het eerste potje niet eens mee kunnen doen , balen ..vizier zat niet goed , gaf geen geluid , geen lampjes of geweer was stuk , na afloop veel boze kindjes en de dag eens op school ook nog veel frustratie en dat bij een kinderfeestje , ook was er 1 ziekmelding waarvoor ik wel voor moest betalen , 15 euro weggegooid vind dit best vreemd. Verder de begeleiding was goed en parcours ook erg leuk ook patatjes en ijsje na goed verzorgd maar over 2 weken viert mijn oudste zoon zijn feestje ook lasergamen bij jullie maar hij twijfelt of hij dit wel door wil laten gaan na alle frustratie, voor het geld wat ik moest betalen viel het mij tegen .. alleen het laatste potje/ ronde was correct met de eindstand , de rest kwam dus doordat er pistolen niet goed werkten , erg jammer en daarom was mijn zoontje best teleurgesteld over zijn feestje....

Boasje

23-12-2017
8,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Was goed geregeld. Hartelijk dank daarvoor!

L uit: Hoogezand

07-12-2017
9,7

Aanbeveling: ja

Ervaring:
We hebben samen met de jeugd een leuke avond gehad! Natijd prima verzorgd ook met Wat te drinken en te eten!
Krijgen we de foto's nog opgestuurd?

Annemieke uit: Nieuw Buinen

21-11-2017
6,8

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Na een supergoede ervaring vorig jaar, dit jaar in de herhaling voor onze zoon die 16 is geworden. Met 7 vrienden lasergamen. Aan de beleving is niets veranderd volgens de jongens, hoewel de groepsfoto ter plekke in "gear" waar we erg op hoopte als herinnering, niet gemaakt is.... In de communicatie dan wel in de schriftelijke bevestiging is wel wat fout gegaan. Besproken was dat het gamen 2 uur zou duren, waarvoor per persoon 2,50 euro meer betaald kon worden. Dat heb ik ook meteen gevraagd en bevestigd zowel telefonisch als over de mail. Dit is blijkbaar niet in het systeem vast te leggen......en dus was er al een andere groep gepland na de anderhalf uur. Dit is niet gecompenseerd op geen enkele manier. De begeleider wilde graag om 19.45 uur beginnen (omdat we keurig op tijd waren), maar is dan ook om 21.15 uur gestopt...dan kan je toch ook doorgaan tot 21.30 uur ??
Geen reden om het niet meer te doen, maar dan wel graag wat er gevraagd dan wel aangeboden wordt.
Met vriendelijke groet, Annemieke en Tijmen en Co

Wouter uit: Hengelo

20-11-2017
8,5

Aanbeveling: ja

Jacqueline uit: Stadskanaal

19-11-2017
8,7

Aanbeveling: ja