Beoordelingen NUON

7,0
4450 beoordelingen
  • Het gemak waarmee u klant bent geworden 6,0
  • De klantvriendelijkheid tijdens het klant worden 5,9
  • De snelheid waarmee dit is geregeld 5,7
1 t/m 10 van 4450 beoordelingen

Pieter uit: Ede

21-03-2018
2,3

Ervaring:
Helaas moet ik constateren dat je niet juist geinformeerd wordt bij Nuon en je een worst wordt voorgehouden bij overstap. Er wordt door de verkopers aan de deur aangegeven dat je 20% goedloper uit zou zijn dan de huidige leverancier. Bij het nakijken van het opgestuurde contract blijkt dat er gerekend wordt met 20% tot 30% lager verbruik dan daadwerkelijk verbruik over de afgelopen 2 jaren. Daardoor kan je maandbedrag lager uitvallen. Dit heet in de volksmond oplichting of in ieder geval misleiding. Daarnaast wordt een welkomstbonus van 150,- in het vooruitzicht gesteld als zijnde cashback. Dit is geen welkomstbonus maar eerder een loyaliteitsbonus, hij wordt namelijk niet direct betaald, maar wordt achteraf verrekend met je jaarrekening. Bij de Nuon klantensevice wordt niet adequaat gereageerd op deze melding. Een lang verhaal kort te maken: Nuon misleidt en houdt je een worst voor. Dit kan niet de bedoeling zijn en ik spreek de verwachting uit dat Nuon stopt met deze manier van misleidende verkoopactiviteiten.

Aanbeveling: nee

Rob uit: Venlo

21-03-2018
8,0

Ervaring:
Jammer dat Mijn Nuon al meer dan een week niet meer werkt. Het kan mijn inziens niet zijn dat zo'n groot bedrijf dit niet, zoals ze zelf zeggen, binnen een paar uur onder controle hebben.
En hoelang het nu nog gaat duren?

Aanbeveling: ja

Marian uit: Venhuizen

21-03-2018
8,5

Ervaring:
Dat is al vrij lang geleden, dat ging van de ene naar de andere ongemerkt eigenlijk. Nu heb ik Nuon blijven loont. Onlangs heb ik een Jaarcontract aangevraagd. Maar tot mijn verbazing geeft de termijnmanager al meer aan om per maand te betalen. Dit begrijp ik niet helemaal. Verder als ik mijn wachtwoord vergeten ben, en ik vraag een nieuw wachtwoord aan, duurt het vrij lang voordat de e-mail er is. Ik wacht nu ook op de email. In het begin bij bedrijven als ik een nieuw wachtwoord aanvroeg, dan was de e-mail er vrijwel meteen. Ook weet ik niet of ik dan eerst afsluiten moet om naar de email te gaan om te kijken of het wachtwoord er is of dat ik de website kan laten staan. Soms zit misschien het een het andere in de weg. Vroeger ging het veel soepeler en ik kom al meer vertraging tegen op het Internet. Het begint me, als ik heel eerlijk ben, me steeds meer tegen te staan, dat alles, maar dan ook alles bij bedrijven steeds meer digitaal geregeld moet worden. Ik vind het dodelijk vermoeiend ondertussen. Vroeger was ik veel eerder klaar met alles zonder Internet.

Ik heb 'Nee' geantwoord met de vraag: Beveelt u Nuon aan? Ik bedoel daar eigenlijk mee te zeggen dat ik het gehele Internet niet aanbevelingswaardig vindt. Nuon als bedrijf doet zijn werk gewoon wel goed qua stroom- en gaslevering en de afschrijvingen gaan altijd goed op de juiste datum. Daar zit het 'm niet in.

Wat mij dus tegenstaat dat alles steeds meer aan elkaar gekoppeld wordt. We zien steeds meer problemen komen, cybercrime, valse e-mails in omloop. Echt is soms niet te onderscheiden van vals. Ik vind het Internet niet transparant genoeg. Ik beveel alles weer per papier aan, de rekeningen, nota's e.d. Dan heb je het in de hand en hoef je niet aldoor op het kastje kijken, wat nog slecht is voor je ogen ook. De toekomst ligt wat mij betreft niet in de digitalisering, maar in sociaal contact en alles weer regelen via normale wegen van communicatie, per brief en per telefoon.

Aanbeveling: nee

w.j. uit: Bergen (NH)

21-03-2018
4,3

Ervaring:
Ik ben klant geworden, nu krijg ik een mail om klant te worden en een keuze te maken voor een cadeau.Is dus niet voor mij bestemd daar ik al een maand klant ben. Niet leuk.
NOGMAALS DOE MEER AAN BEHOUD VAN JE KLANTEN.

Aanbeveling: ja

Hilde uit: Bos-Hagens

20-03-2018
n.v.t.

Ervaring:
Vandaag kwam er een uiterst agressieve jongedame in ons appartement binnen,waarbij het woord dame geen recht aan de situatie deed. Zij kwam onder valse voorwendselen binnen en weigerde het complex weer te verlaten om vervolgens weer voor de algemene toegangsdeur bij een volgende bewoner aan te bellen. De politie moest gebeld worden voor dat deze figuur bereid was naar buiten te gaan. Foto kan opgevraagd worden: op deze manier jaagt Nuon potentiële klanten hoog in de gordijnen. Apert onbeschoft dus.

Aanbeveling: nee

richard uit: almere

20-03-2018
8,0

Ervaring:
als het om de website gaat vind ik dit erg triest dat dat zoi lang duurt dit is niet nuon waardig dar er op de website staat dat het nog enkele uren kom er eerlijk voor uit en zeg wat er echt aan de hand iseen goede website te hebben het is volgens mij gewoon een puinhoop bij jullie het is triest dat dit all een week duurt en geen enkele uren

Aanbeveling: nee

ron uit: arnem

20-03-2018
n.v.t.

Ervaring:
Balen heb al 4x contact gehad over dat je niet kunt inloggen 4x een ander antwoord weten ze zelf wel wat er aan de hand is ?? ik kan de standen niet meer bijhouden enz Hoe lang gaat dit nog duren???

Aanbeveling: nee

Yesim uit: Doetinchem

20-03-2018
9,0

Ervaring:
Ik ben al heel lang klant misschien al 40 jaar!

Aanbeveling: ja

Hanspeter uit: Doetinchem

20-03-2018
9,0

Ervaring:
Ik word al jaren, indien nodig, keurig en deskundig te woord gestaan en ontvang gedetailleerde info over mijn problemen. En ze worden opge;ost!

Aanbeveling: ja

Frans uit: Groenlo

20-03-2018
n.v.t.

Ervaring:
Ik ben lange tijd klant van NUON geweest, een tevreden klant.
Ongeveer 8 maanden geleden ben ik overgestapt naar de groenste energie van Nederland. En dat bevalt goed!

Aanbeveling: nee