Beoordelingen Mundialis Vastgoedonderhoud

9,3
32 beoordelingen
 • Totaal oordeel offertestadium 9,0
 • Totaal oordeel factuur 8,9
 • Afspraak nakomen 9,5
 • Gegeven advies 9,4
 • Orde en netheid van werken 9,3
 • Professionaliteit 9,4
 • Klantvriendelijkheid 9,5
 • Vakkundigheid 9,5
 • Betrouwbaarheid 9,5
 • Oplossen klachten 9,5
 • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 9,2
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Mai Ling uit: Rotterdam

06-03-2018
8,8

Algehele mening:
Pascal is een heel vriendelijke vakman die keihard zijn best doet om op tijd alles op te leveren. Door de drukte is hij ook op zondag door gegaan met werken! Wij zijn erg tevreden met het afgeleverde werk (renovliesbehangen en vervolgens sausen). Het ziet er prachtig uit! De naden zijn bijna niet zichtbaar en alles is zeer glad en strak afgewerkt. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed! Ook ruimt hij alles netjes op als het werk af is. Ik kan hem aan iedereen aanraden! Hij is echt top!

Aanbeveling: ja

Frits uit: Amsterdam

22-12-2017
9,7

Algehele mening:
Ik ben een leek en vroeg naar een hele dure oplossing Pascal gaf me meteen advies om het goedkoper en beter op te lossen. Bovendien een offerte voor beide oplossingen zodat ik ook meteen zag wat de consequentie van mijn keuze was. Top!!!

Vanmiddag was het werk klaar. Ik heb rondgelopen door het huis. Het zag er echt fantastisch uit! Strak en egaal; precies zoals ik het wilde. Hier zit een uitermate tevreden klant!

Aanbeveling: ja

Niels uit: Wageningen

08-12-2017
10

Algehele mening:
Pascal is zeer deskundig en zegt waar het op staat. Praat je niet naar de mond maar geeft gewoon aan wat het beste is. En is tegelijkertijd flexibel als je speciale wensen hebt. Kinderbehangetje, speciale kleur, extra waterafstotende verf in de keuken: je vraagt het en Pascal regelt het. Verder ontzettend netjes en snel gewerkt. Wat zijn wij hier blij mee! Aanrader voor iedereen.

Aanbeveling: ja

João uit: Capelle aan den IJssel

06-11-2017
8,0

Algehele mening:
Lever je sleutel bij hem in en einde van de week is het werk gereed. Huis wordt netjes en schoon weer opgeleverd. Eventuele extra verzoekjes, geen probleem. Al met al zeer tevreden over deze schilder. Top werk geleverd. Zal hem zeker doorbevelen!

Aanbeveling: ja

Anneke uit: Soest

13-09-2017
10

Algehele mening:
Pascal van Mundialis komt zijn afspraken correct en goed na. Hij geeft prettig en vakkundig advies en denkt fantastisch mee. Erg klantvriendelijk en goede service. Hij doet meer dan afgesproken is en noemt dat met een lach zijn eigen service. Echt super!

Aanbeveling: ja

Ruud uit: almere

23-08-2017
9,9

Algehele mening:
Pascal levert top werk af is gezellig werkt keihard heeft onze woonkamer in twee halve dagen met renovlies behangen naden afgekit en geschilderd.resultaat geweldig.

Aanbeveling: ja

Ton uit: Utrecht

08-07-2017
8,9

Algehele mening:
Mundialis heeft bij ons een lastige klus geklaard, het behangen van een trapgat. Het is er geweldig door opgeknapt, dank je wel.

Aanbeveling: ja

Marga uit: Arnhem

10-02-2017
8,9

Algehele mening:
Prima advies en offerte. Heel erg netjes gewerkt en heeft zich goed aan de afspraken gehouden. Het zag er allemaal keurig uit. Ook het huis schoon achtergelaten.

Aanbeveling: ja

Clasina uit: Zaandam

23-01-2017
8,5

Algehele mening:
Snelle reactie, goed emailcontact.
Snelle en nette service.

Aanbeveling: ja

Gitte uit: Amersfoort

13-11-2016
10

Algehele mening:
Pascal komt hier ieder jaar terug voor een gedeelte te schilderen. Dit jaar was de boven verdieping aan de beurt. Allemaal zeer netjes en zeer goed overleg gehad over diverse producten. Zeker een aanrader!

Aanbeveling: ja