Beoordelingen Mooieverandas.nl

9,4
65 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,5
  • Kwaliteit werkzaamheden 9,4
  • Kwaliteit materialen 9,6
  • Deskundigheid medewerkers 9,5
  • Sociale omgang van de medewerkers 9,7
  • Nakomen afspraken 9,6
  • Communicatie en bereikbaarheid 9,4
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Coos uit: Monnickendam

01-12-2018
10

Ervaring:
Wat je bestel krijg je ook en ze denken met je mee. goede kwaliteit mooi afgewerkt netjes gewerkt zeker een aanbeveling om bij mooieverandas.nl je tuin wens te laten vervullen.

Aanbeveling: ja

J. uit: Uithoorn

12-11-2018
8,9

Ervaring:
Ik kan nu ook in de winter op mijn balkon zitten dankzij mooie balkonbeglazing

Aanbeveling: ja

Ellen uit: Heemskerk

25-10-2018
9,0

Ervaring:
Prima! Zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Stefan uit: De Kwakel

26-09-2018
9,6

Ervaring:
Uitstekende kwaliteit veranda en zeer vakkundig geïnstalleerd. De werkzaamheden werden allemaal in goed overleg en volgens afspraak uitgevoerd.

Aanbeveling: ja

romeo uit: Amsterdam

23-08-2018
10

Ervaring:
bekwame en sociale medewerkers .Denken mee en geven advies. Top bedrijf een voorbeeld voor andere bedrijven .

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Amsterdam

19-08-2018
10

Ervaring:
Onze MarkiLux zonwering is boven verwachting mooi en loopt als een zonnetje. Alle lof voor de monteurs: ze kwamen wat hindernissen tegen maar waren niet voor 1 gat te vangen! Als toegift een lekkere fles wijn in een leuke verpakking, bijzonder attent!
Vandaar onze 10: voor het leveren van een mooi product en jullie klantgerichte werkwijze, heel plezierig.

Aanbeveling: ja

André uit: Arnhem

30-07-2018
9,3

Ervaring:
Op 30 juli het verandadoek geplaatst. Enkele maanden daarvoor was opgemeten bij ons nieuwe huis. Wij werden attent gemaakt op een aantal technische keuzes voor ons huis waardoor de het verandadoek (technisch) beter zou werken. Tevens geholpen met de keuze van het doek. Het ziet er na plaatsing super uit. Goede vaklui, attent en zij hebben goed en alles opgeruimd. Vooraf is er goed contact geweest. Wij zijn erg tevreden

Aanbeveling: ja

Isabel uit: Alkmaar

16-07-2018
10

Ervaring:
Medewerkers van Mooieverandas super bedankt voor de serre! Dit is het eerste bedrijf die tijdens mijn verbouwing zo netjes heeft gewerkt en alles goed heeft achtergelaten!

Aanbeveling: ja

Ellie en Johan uit: Hoofddorp

02-07-2018
10

Ervaring:
In september 2017 hadden de mannen van mooieverandas.nl bij ons al een fraaie overkapping geplaatst (met zonnescherm, verlichting en verwarming) inclusief aanpassing van tuin en terras. Onze ervaring was toen al zeer positief.

Begin juli 2018 is deze overkapping uitgebreid met een screen, dat de gehele voorzijde kan afschermen, zowel tegen de zon in de zomer als tegen wind en regen in najaar en winter.

Ook dit keer ging planning & plaatsing, zoals verwacht, weer geheel naar wens.

En wie schetst onze verbazing: wij waren door verloting ook nog eens de gelukkige winnaars van een prachtige loungeset!

Onze zomer (én winter) kan niet meer stuk. Als er een mogelijkheid was de mannen van mooieverandas.nl een 'warme douche' te geven dan mag het warme water wat ons betreft blijven stromen :-).

Kortom: een topbedrijf met vakkundige (en vooral aardige) mensen, die je met een gerust hart kunt inschakelen voor een tuinklus!

Aanbeveling: ja

Eddy uit: Amstelveen

23-06-2018
9,1

Ervaring:
Het team is zeer kundig met een goed technisch inzicht. De bouwplanning was zeer goed afgestemd. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt. Er werden voordat men aan de klus begon flyers door de buurt verspreid. Dit alles onder supervisie van specialist Mike Koopman die met zowel zijn technisch inzicht als inlevingsvermogen van de klant samen met zijn team een super prachtige carport heeft geleverd. Dank jullie wel.

Aanbeveling: ja