Beoordelingen Kjenning

8,0
242 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
1 t/m 10 van 242 beoordelingen

Coen Meijerink

10-06-2016
9,0

Training: Huurrecht Verdieping

Ervaring:
Zeer bruikbare verdiepingssessie gehad. De behandelde materie en manier van lesgeven sloot goed aan op de behoefte. De praktijk irt het huurrecht is zo breed en divers dat verdieping eigenlijk periodiek zou moeten plaatsvinden. Zeer interessant en bruikbaar.

Arno Raaijmakers

29-05-2016
8,0

Training: Omgaan met agressie

Ervaring:
Alles was zeer naar wens en Bernadette weet de cursisten te boeien met haar ervaring. Ook de acteur kon de juiste persoon spelen voor de het te behandelende voorval. Kortom het wazs een leerzame dag.

Dave Ruitenberg

27-05-2016
2,0

Training: Opzichter Dagelijks Onderhoud

Ervaring:
De cursus wat in mijn beleving te algemeen. Ik heb er helaas niet heel veel van geleerd. Tevens vond ik de prijs/kwaliteit niet in verhouding staan. Hopelijk kunnen jullie wat met deze informatie.

Carla van der Zwet

27-05-2016
8,0

Training: opfristraining Agressie

Ervaring:
Ik vond de opfristraining een goede zet. Het maakt me heel bewust en ben daardoor weer gefocust op mijn gedrag en dat van anderen. Zeker weer toepasbaar. Heel erg bedankt.

Versteeg

27-05-2016
10

Training: Werken aan achterstanden

Ervaring:
Ik vond het een erg leuke en leerzame training/ cursus. De dag vloog voorbij. Was een hele enthousiaste man (ben zijn naam even kwijt) en heeft ons weer een andere inkijk gegeven. Verfrissend!

de Nijs

26-05-2016
8,0

Training: Oriëntatie volkshuisvesting

Ervaring:
enthousiaste docent, interessante inleiding in de volkshuisvesting. Voor mij heel waardevol geweest, er hoeft niet veel meer aan de cursus te veranderen. In de toekomst kies ik zeker weer voor Kjenning

Anja Hubers

23-11-2015
8,0

Training: Invloed uitoefenen: begin bij uzelf

Ervaring:
Leerzame training. Praktische tips die ik nu gebruik in mijn werk (en soms ook kan toepassen in de privésfeer). Met name van de sessie met acteur (niet mijn favoriete onderdeel) steek je veel op.

Karin Wijnands

23-11-2015
8,0

Training: Cursus Huurrecht Basis

Ervaring:
We hadden een supertrainer, ze vertelde van alles en hield ons allemaal wakker :) Heeft me een ander inzicht gegeven. Ik heb er veel aan gehad.Bedankt! 15 september had ik de cursus

Ad Schijven

23-11-2015
8,0

Training: Cursus Huurrecht Basis

Ervaring:
leuke leerzame cursus erg bruikbaar voor in de praktijk. goede interactie met de medecursisten en docente. de manier van lesgeven was erg prettig en leerzaam met veel praktijkvoorbeelden/ervaringen buiten het cursusmateriaal ook interessante tips en truuks van medecursisten meegenomen

Ad Schijven

23-11-2015
8,0

Training: Klantgericht communiceren

Ervaring:
inspirerende dagen gehad, veel geleerd van de docente. deze wist de deelnemers zodanig te inspireren dat eenieder het uiterste van zichzelf liet zien. soms confronterend maar zeker leerzaam.
een nadeel was de afstand naar de lokatie, voor 98 % van de deelnemers was de reistijd veel te lang. de lokatie had wat centraler gemogen.