Beoordelingen kappr IJsselstein

9,3
31 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Advies 9,1
  • Creativiteit 9,0
  • Kennis en vaardigheden 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,5
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Ellen uit: Ijsselstein

22-11-2017
9,0

Ervaring:
Gisteren voor het eerst naar Kappr met een mislukte coupe van mijn eigen kapper. Prima geholpen door Stefany, die uitlegde en liet zien waar het mis was gegaan. Ze herstelde mijn coupe en nam ik afscheid met een; Bedankt! En Stefany met een; mocht je het toch nog te lang vinden, kom dan snel even terug. Thuis vond ik het inderdaad toch nog te lang en ging terug. Na een eerlijke discussie over hoe dan wel, ging Stefany met mijn wensen mee. Nu zit ik heel tevreden op de bank. Lieve Stefany, bedankt voor je eerlijkheid. Ik kom terug.

Aanbeveling: ja

Timon uit: Ijsselstein

16-10-2017
8,8

Ervaring:
Stephany knipt heel goed! Het is er verder altijd gezellig. De inrichting van de winkel mist wat sfeer.

Aanbeveling: ja

Lia uit: IJsselstein

06-10-2017
10

Ervaring:
Fijn dat de zaak nu in de Kerkstraat zit.
Super goed geholpen door Mariska.
Goed advies voor een nieuwe coupe en snel en kundig geknipt.Heel tevreden

Aanbeveling: ja

Rianne uit: Lopikerkapel

07-08-2017
8,6

Ervaring:
Fijn om een kapper te vinden die open is op maandag en ook nog goed betaalbaar. Ik had een foto bij me, aan de hand daarvan werd goed meegedacht wat een goed kapsel voor me zou zijn. Aangezien ik een groot stuk van mijn haar af wilde checkte de kapster nog een keer extra of we echt hetzelfde dachten over de lengte. Heel fijn! Meer dan tevreden over het eindresultaat.

Aanbeveling: ja

Karin uit: Jaarsveld

20-05-2017
9,6

Ervaring:
Ik vind Mariska en Stephany hele leuke meiden zijn super klant vriendelijk en geven perfecte advies echt een aanwinst voor de zaak en de klanten
Top gewoon

Aanbeveling: ja

Myrthe uit: Ijsselstein

18-04-2017
9,8

Ervaring:
Vrolijke kapster die mijn haar netjes en recht heeft geknipt

Aanbeveling: ja

Annemieke uit: Lopik

17-03-2017
10

Ervaring:
Hulde aan Joost en Mariska van Kappr Ijsselstein!

Helaas was de ballayage bij mijn eigen kapper mislukt, maar hadden ze geen ruimte om dit te corrigeren. Gelukkig had Kappr Ijsselstein wel ruimte. Heel fijn, want voor mijn idee liep ik voor gek.

Je gaat met ietwat lood in je schoenen want ja je laat een andere kapper het vuil werk opknappen terwijl je er normaal gesproken nooit komt.

Maar ik ben echt enthousiast ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. De hersteloperatie is ook super goed gelukt en ben er nog steeds super blij mee.

Nogmaals, hulde aan Joost en Mariska van Kappr Ijsselstein.

Bedankt!

Groet,

Annemieke

Aanbeveling: ja

03-03-2017
10

Ervaring:
De meisjes(Maud Stephanie en Mariska)van de kapper zijn erg vriendelijk en enorm klant gericht. Ik kwam vandaag voor een highlight behandeling maar ik schrok van het feit dat ik met nat haar naar buitengestuurd zou worden. Je denkt dat alles in de prijs zit maar je moet daar nog extra voor betalen. Hoe kun je iemand naar buiten sturen met nat haar na kleuren. Hoe weet je dan dat de kleur is gelukt. Ik vind dit belachelijk en denk dat de baas van deze zaak hier goed over na moet denken. Voordat hij klanten gaat verliezen.

Aanbeveling: nee

Cerrano uit: Nieuwegein

23-02-2017
9,6

Ervaring:
Altijd erg vriendelijk en gezellig, klantgericht en zeer meedenkend! Ga er altijd met een grote glimlach naartoe en meer dan tevreden weer vandaan. Aanrader voor allen!

Aanbeveling: ja

Annette uit: IJsselstein

20-02-2017
8,8

Ervaring:
Afspraak online maken is erg handig. Inderdaad betaalbare kapper. Ik heb geen vaste kapster, ze knippen allemaal goed en zijn allen servicegericht.

Aanbeveling: ja