Beoordelingen Jacobs & van Rooij Management Ondersteuning B.V.

8,9
527 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,5
  • Voldeed de training aan uw verwachting 8,7
  • Aansluiting van de training naar de praktijk 8,9
  • Deskundigheid 9,2
  • Persoonlijke aandacht 9,1
  • Communicatie 9,0
  • Professionaliteit 9,2
  • Tevredenheid 9,1
1 t/m 10 van 527 beoordelingen

Ron

28-08-2018
8,8

Ervaring:
Zeer professioneel team dat door praktijk gerichte trainingen oplossingen aanreikt die direct toepasbaar zijn in het dagelijks werk en leven! Duidelijk studie materiaal wordt gebruikt om de praktijk oefeningen te onderbouwen. Ook is het tempo goed en de omgeving is goed over nagedacht, sluit goed en flexibel aan.

Aanbeveling: ja

Annemarie

28-08-2018
9,1

Ervaring:
Mijn ervaring met Jacobs & van Rooij is erg positief! De begeleiders weten echt waar ze het over hebben, maken je bewust van dingen waar je normaal gesproken zelf niet aan denkt. Verder zorgen de begeleiders ervoor dat de theorie goed kan worden vertaald naar de praktijk!

Aanbeveling: ja

Paul

28-08-2018
8,3

Ervaring:
Een goede ervaring. Professioneel bedrijf met erg kundig personeel. De ondernemerstest die vooraf ingevuld is, is erg duidelijk en herkenbaar. Daarnaast zitten de cursussen goed in elkaar en is de stof direct toepasbaar!

Aanbeveling: ja

Robin

28-08-2018
10

Ervaring:
Mooie en nette opleidingszaak. Erg goede begeleiding. Zowel privé als zakelijk ga je er erg op vooruit. De cursus is een cursus met veel inhoud en is oplossingsgericht. Geleerde inhoud is direct toepasbaar!

Aanbeveling: ja

Rudi

28-08-2018
8,8

Ervaring:
Jacobs & van Rooij is een prima en professioneel bedrijf met aangename cursusleiders en staf. Er is voldoende tijd voor iedereen en de aanpak van de begeleiders is erg persoonlijk.

Aanbeveling: ja

Miranda

28-08-2018
9,1

Ervaring:
Veel geleerd bij Jacobs & van Rooij, prettige en professionele organisatie met werknemers die echt tijd voor je vrijmaken. De klant staat zeker centraal en alles kan op eigen tempo bestudeerd en uitgeoefend worden. Zowel op zakelijk niveau als persoonlijk niveau!

Aanbeveling: ja

Patrick

28-08-2018
8,9

Ervaring:
Jacobs & van Rooij is een cursusaanbieder die goed cursussen aanbied. De cursussen zijn praktijk gericht en de werknemers zijn zeer behulpzaam. Tijdens de cursus komt het organisatiebord aanbod en ook hiermee ben ik goed geholpen!

Aanbeveling: ja

Erik

28-08-2018
9,9

Ervaring:
Alles klopt binnen Jacobs & van Rooij. Het ontvangst, de uitstraling, de deskundigheid etc. De theorie van Hubbard zie je overal terug. Niet alleen de leerstof maar ook in hun eigen omgeving. Klant staat centraal en middels het toepassen van de Hubbard theorie zie je als klant ook de praktijk. Er heerst een bepaalde passie en wilskracht!

Aanbeveling: ja

Rob

28-08-2018
8,8

Ervaring:
Fijne opleiding sfeer waar persoonlijke aandacht aan de orde is. Duidelijke uitleg bij de oefeningen die gedaan moeten worden. De opdrachten zijn duidelijk en vorderingen zijn snel te merken. Bewustwording van de communicatie gaat vlug en oefening baart kunst!

Aanbeveling: ja

Wessel

23-08-2018
9,1

Ervaring:
Professioneel bedrijf met aardige deskundige medewerkers die je tijdens het traject voorzien van fijne en goede begeleiding, waarvan je veel kunt leren en dit op een fijne manier naar jou toe overbrengen!

Aanbeveling: ja