Beoordelingen Huizenmarkt.nl

9,5
232 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,5
  • Aanbod 9,5
  • Communicatie 9,6
1 t/m 10 van 232 beoordelingen

Tim uit: Amsterdam

23-03-2018
10

Ervaring:
Ik heb snel bezichtingen kunnen inplannen via deze site en vind het jammer dat ik niet eerder huizenmarkt kende!

Aanbeveling: ja

Corrie uit: amsterdam

22-03-2018
10

Ervaring:
Hartelijk bedankt voor de hulp bij het zoeken naar een huurwoning. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop ik geholpen ben met mijn vragen over het gebruik van de website en de persoonlijke service.
De website is overzichtelijk en bied voor een ieder wat wils. Een zeer handige innovatieve website waarvoor niets dan lof.

Aanbeveling: ja

Do uit: Alkmaar

22-03-2018
10

Ervaring:
Niet gedacht dat ik een woning nodig zou hebben want had een koophuis gekocht (samen met mijn ex) maar omdat mijn relatie voorbij is wilde ik snel ergens anders wonen. Via huizenmarkt heb ik op veel huizen gereageerd en binnen 2 weken al iets gevonden gelukkig. Je kan makkelijk bezichtingen inplannen voor huizen die betaalbaar zijn in jouw buurt.

Aanbeveling: ja

Esmee uit: Apeldoorn

21-03-2018
10

Ervaring:
Wat een fijne website is huizenmarkt! Veel huizen en je kan gewoon kijken wat er binnen je budget past en contact leggen met de verhuurder. Heel blij, heeft ons goed geholpen.

Aanbeveling: ja

Yassin uit: Utrecht

21-03-2018
10

Ervaring:
Ik vind huis hier.

Aanbeveling: ja

Leonie uit: Zandvoort

20-03-2018
10

Ervaring:
De jacht op een huurwoning is hier geslaagd! Fijne website waar het gemakkelijk contact leggen is.

Aanbeveling: ja

Sabrina uit: Eindhoven

20-03-2018
10

Ervaring:
Reviews zeggen niet alles en kunnen ook nep zijn natuurlijk, maar het aantal positieve ervaringen hier gaven me wel vertrouwen om huizenmarkt te proberen.
Mijn beoordeling van huizenmarkt is dat het een prima site is maar het is wel vrije sector(duur!).
Het is integenstelling tot een andere site die ik gebruikte een site die niet moeilijk doet met opzeggen en contact met de huizenmarkt klantenservice was ook goed.
Als student is het wel moeilijker wat te vinden maar probeer een garantstelling te regelen dan maak je wel kans op appartementen. Wij hadden er 1 die het niet accepteerde maar de volgende wel gelukkig.

Aanbeveling: ja

Nora uit: Den Haag

19-03-2018
10

Ervaring:
Een woning zoeken is frusterend en je zit toch in spanning tot je het gelukt is. Via deze site ging het gelukkig snel omdat ik meerdere reacties had verstuurd en niet alleen naar onze 1e keuze. Tegenwoordig moet je denk ik niet superkieskeurig zijn omdat het gewoon moeilijk is om iets te vinden.

Aanbeveling: ja

Erik uit: Amsterdam

19-03-2018
9,0

Ervaring:
De nieuwe huizen hier gaan snel weg. Zoals je op de site kan zien zijn er meer nieuwe huizen bijgekomen op de site de laatste maand dan er nog te huur zijn. Het meeste is dus binnen een maand weg(vaak sneller), ook het duurdere segment.
Ik merk dat je echt moeilijk nog ertussen komt als huurder, ook al verdien ik vrij goed (2 keer modaal). Het is me uiteindelijk gelukt hier iets te vinden maar de staat van de huizenmarkt zelf is overspannen dus hoop dat de overheid ingrijpt.
Huizenmarkt.nl geeft in ieder geval accuraat weer welke huizen er te huur staan en geeft de mogelijkheid direct contact te leggen met de verhuurder.

Aanbeveling: ja

Rosalie uit: Maastricht

18-03-2018
10

Ervaring:
Omdat ik uit een relatie kwam moest ik snel iets nieuws hebben om te wonen. Het is me hier gelukt snel iets te vinden.

Aanbeveling: ja