Beoordelingen Holleman Dakdekkers & Loodgieters

8,7
70 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Betrouwbaarheid 8,7
  • Service 8,9
  • Klantvriendelijkheid 8,9
  • Snelheid van handelen 8,8
  • Medewerkers 8,7
  • Kwaliteit geleverd werk 8,8
  • Website 8,4
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Piet uit: Utrecht

10-04-2019
8,9

Ervaring met: Dak lekkage

Ervaring:
Ik heb goede ervaringen met Holleman dakdekkers. Ik kende het bedrijf voorheen niet maar ik ben zeker niet teleurgesteld, integendeel. Zeer vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

Aanbeveling: ja

Nicholas uit: Utrecht

13-12-2018
9,0

Ervaring:
Dhr. Holleman met collega op afgesproken tijd het dak op gegaan in verband met lekkage. Eerlijk advies een metselaar in te schakelen. De werkzaamheden blijken niet binnen hun vakgebed te vallen. Zij willen voor hun komst en advies geen geld hebben! Bij een volgend probleem bel ik hem weer!

Aanbeveling: ja

Geert uit: Utrecht

16-11-2018
9,1

Ervaring met: Dak vervangen

Ervaring:
Ging best snel, binnen twee dagen dak vernieuwd.

Aanbeveling: ja

S uit: Utrecht

27-08-2018
8,8

Ervaring met: Dak vervangen

Ervaring:
De mannen hebben bij ons het dakterras snel en netjes vervangen! Binnen een dag zat het nieuwe dak erop, het ziet er netjes uit en is gedaan tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling: ja

Elly uit: Utrecht

23-08-2018
8,9

Ervaring met: Dak reparatie

Ervaring:
Martin Holleman en medewerker Reggy waren snel ter plaatse en maakten meteen 'n noodoplossing na stormschade aan het dak.
Daarna uitstekend werk geleverd, goede adviezen gegeven en meteen andere zwakke plekken dakbedekking aangepakt en vernieuwd. Ook 'n mooie nieuwe (zinken) regenpijp netjes en solide geplaatst.
Medewerker Reggy heeft veel werk verzet en alles secuur en netjes afgewerkt. Ook werd door beide mannen aandacht besteed aan 'schoon werken' als ze telkens door het huis gingen met materialen.
Soms was het wel wat puzzelen om afspraken goed af te stemmen of na te komen. Werd wel opgelost.

Aanbeveling: ja

Yael uit: Utrecht

09-08-2018
9,2

Ervaring met: Dak lekkage

Ervaring:
Tijdens de bouwvakvakantie lekkage en toch snel en goed geholpen. Een paar uur nadat ik had gebeld stond dhr Holleman al op het dak en ondanks een erg natte dag, na de reparatie geen lekkage meer. 's avonds is er nog telefonisch gecheckt of alles inderdaad droog bleef binnen. Prettig en goed!

Aanbeveling: ja

Francisca uit: Utrecht

28-07-2018
8,9

Ervaring met: Dak lekkage

Ervaring:
Na een kosteloze noodreparatie aan onze lekkende dakgoot heeft Martin Holleman een nieuwe zinken dakgoot geplaatst. Meteen ook enkele dakpannen vastgezet en de nokvorst hersteld. Alles tot volle tevredenheid! Uitstekende service, deskundig uitgevoerd, prettig contact en duidelijke afspraken.

Aanbeveling: ja

Martine uit: Utrecht

13-07-2018
9,9

Ervaring met: Dakdekken

Ervaring:
Een dakdekker die vooraf overlegd zodat het dak gedekt wordt zoals wenselijk. Werken door maar niet gehaast, resultaat is belangrijker en het resultaat is goed.

Tijdens het dak dekken vriendelijk en na het dakdekker ruimen ze spullen netjes op en flexibel in het maken van afspraken. Erg goede ervaring!

Aanbeveling: ja

Marcella uit: Utrecht

06-07-2018
9,2

Ervaring met: Dak vervangen

Ervaring:
Zeer vakkundig dakdekkersbedrijf met professionele werknemers. Je merkt dat ze liefde voor het vak hebben, kom je helaas nog maar weinig tegen. Erg tevreden met het eindresultaat.

Aanbeveling: ja

T uit: Utrecht

04-07-2018
1,7

Ervaring met: Dak vervangen

Ervaring:
Beste heer Holleman, ondanks dat u garantie geeft op uw werkzaamheden blijkt u onbereikbaar voor klachten en aanmaningen op het door u opgestelde voorstel tot schikking inzake een klacht naar aanleiding van een door u aangebracht dak dat een lekkage tot gevolg had binnen de garantie periode. Momenteel geeft u reeds ruim een half jaar aan de schade te vergoeden, maar anders dan actie in woorden blijkt bij u niet te verwachten te zijn. Wij hebben u vele malen verzocht het door u aangeboden compensatiebedrag, waar wij mee akkoord zijn gegaan, over te boeken. Telkenmale zijn wij daarbij coulant geweest met termijnen naar aanleiding van uw toezegging het bedrag over te boeken. Helaas bent u nogal altijd niet tot betaling overgegaan en draaien wij daardoor zelf op voor de kosten van reparatie van ons dak door een andere dakdekker.
Daarbij zij voorts opgemerkt dat u in een eerder stadium al een onbetrouwbare partner bleek, nu u in tegenstelling tot de gemaakte afspraken de oude dakbedekking op ons dak liet liggen en ons wel de afvoer van die oude dakbedekking in rekening bracht. Dit werd geconstateerd door de dakdekker die de schade herstelde. Telefonische herinnering aan uw belofte om het overeengekomen schadebedrag over te boeken leidde enkel tot grofgebekte verwensingen met een nare ziekte. Helaas kan ik u derhalve zeker niet aanbevelen als partij voor dakdekkingswerkzaamheden.

Aanbeveling: nee