Beoordelingen Groepsaccommodatie Friesland

8,9
9 beoordelingen
  • Klantvriendelijkheid 9,4
  • Comfort 8,8
  • Netheid 8,8
  • Sfeer en aankleding accommodatie 8,7
  • Buitenterrein 9,0
  • Kwaliteit eten 8,8
  • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
  • Bereikbaarheid en parkeren 9,1
  • Website accommodatie 8,7
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Diego Woerden

05-07-2017
7,9

Aanbeveling: ja

Pier Amsterdam

01-07-2017
9,5

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Groepsaccommodatie de Veenhoop in Friesland is familie bedrijf dat met veel zorg en aandacht wordt beheerd. Zomerzotheid, een zeilkamp voor kinderen met kanker, wordt sinds 10 jaar hier jaarlijks georganiseerd. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en meedenkend. De accommodatie leent zich uitstekend voor dit doeleinde. Alles is netjes en schoon. De kamers zijn grotendeels voorzien van eigen douche en toilet. De faciliteiten op de slaapkamers zijn basic, maar uitstekend onderhouden en geschikt voor het verblijf van grote groepen, families, bedrijven en andere gezelschappen. De Veenhoop biedt een uitstekend uitvalsbasis voor zeil dagtochten in de prachtige omgeving zoals Nationaal Park d'Alde Feanen, het gezellige watersport dorpje Grou, of een toch over de nabijgelegen Wiide Ie met een flinke sorbet als beloning op het terras van Hotel-Restaurant Ie Sicht. De boten, oa Randmeren en Valken, zijn uitstekend onderhouden dagzeilers. Met name de nieuwe Randmeren bieden ook uitdagingen voor de meer sportieve zeiler. Daarnaast zijn er keurige sloepen beschikbaar om ook de niet-zeilers een prachtige dag op het water te kunnen bezorgen.

Na een dag op het water biedt het buitenterein van de accommodatie enorm veel ruimte voor spel en vertier. Er zijn onder andere een voetbalveld, ruim voldoende terras banken en uitstekende beschutte BBQ faciliteiten. De keuken is goed onderhoud en van alle gemakken voorzien om ook een uitgebreide maaltijd te koken (en af te wassen).

Kortom, Groepsaccommodatie de Veenhoop biedt een uitstekend uitvalsbasis voor een heerlijk weekend of week op en om het water met vrienden, familie of collegae. Een echte aanrader!

Jan Kortehemmen

20-01-2017
9,9

Aanbeveling: ja

Ervaring:
familie Zandstra is ongelooflijk gastvrij en helder in communicatie en wat je ziet is wat je krijgt.
Fantastische ruimte, keuken en ook de slaapkamers helemaal prima! Dank voor de accomodatie voor een weekend.

Julie Driebergen

03-07-2016
8,6

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Het was een fantastische week met de 6e klas van de Vuurvogel uit Driebergen in jullie super gezellige zeilschool! Kinderen hebben liefde voor zeilen bijgebracht gekregen. Veel gezeild, veel plezier gemaakt met elkaar en met 6 geweldige zeil instructeurs/ instructrices! Dank hiervoor!!

Martin Oudewater

27-06-2016
8,6

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Met 32 man groepsaccomodatie 't Rak gehuurd. Zelf voor de catering gezorgd, alles mag. Voel je meteen echt welkom en kleine dingetjes worden direct opgelost. Fijne geen gezeur mentaliteit.
Kamertjes wat aan de kleine kant als je met meer dan drie op een kamer slaapt, maar keuken, eetzaal en living helemaal top.
Een investering in een betere oven die alle broodjes bruin krijgt zou voor volgend jaar wel fijn zijn. Want we komen zeker terug!

Onno Oranjewoud

07-06-2016
9,4

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Keurige accommodatie, van alles voorzien. Op mooie plek met mogelijkheden voor zeilen en kanovaren. We komen vast nog eens!

Anja Wateringen

06-06-2016
8,1

Aanbeveling: ja

Ervaring:
via familie die in Friesland wonen

Erik Arnhem

06-06-2016
8,7

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Wij verblijven reeds 29 jaar bij Cor en Nienke Zandstra. Zij zijn fijne mensen en gastvrije eigenaren van de Veenhoop. Vele leerlingen van ons Gymnasium zijn middels deze zeilweek enthousiast geworden voor het zeilen. We hopen nog op vele jaren bij hen te gast te zijn met onze derde klassen. Veel kwaliteit en zorg zijn de steekwoorden voor De Veenhoop.

Ingelies flitsclub sneek sneek

11-04-2016
9,1

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Weer een fantastische weekend gehad met de flitsclub sneek. Alles prima voor elkaar. Top locatie en erg gastvrij.