Beoordelingen Norbert Waalboer Fotografie

9,4
31 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Creatieve uitwerking foto's 9,4
  • Communicatie 9,4
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Marc Nico uit: Zandvoort

06-12-2017
10

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
Ruim 15 jaar geleden werkten we samen aan twee companymagazines. Via LinkedIn bleef ik Norbert volgen en toen het tijd werd voor mijn nieuwe profielfoto maakte ik een afspraak in Utrecht.

Hij ging in zijn studio zeer geduldig en fanatiek op zoek naar de beste houding en blik. Met zijn aandacht voor details is het eindresultaat zeer geslaagd. Binnen 4 uur na online publicatie kreeg ik al meer dan 40 complimenten op mijn portret!

Norbert is al bijna 25 jaar een vakman.

Aanbeveling: ja

Marco uit: Zeist

03-11-2017
10

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
In een eenvoudig bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich de professionele studio van Norbert Waalboer. het contact met Norbert is professioneel en tijdens een kopje koffie worden de verwachtingen besproken en stelt Norbert je op je gemak.
Ook tijdens fotosessie laat hij je ontspannen en zoekt naar de beste houding, belichting en -last but not least- uitstraling.

Na afloop gaat hij met de bewerking van de foto's aan de slag en betrekt je in het proces van retoucheren en optimaliseren. Het resultaat kun je zien op mijn LinkedIn-profiel (linkedin.com/in/houthuijzen).

Aanbeveling: ja

Annalies uit: Vleuten

13-10-2017
9,8

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
Wat begon als "even" foto's laten maken, eindigde in een energyboost. Norbert maakt in een korte tijd geweldige foto's en weet een aantal typerende karaktereigenschappen in een foto vast te leggen. Ik kreeg veel complimenten op mijn foto's. Een echte aanrader!

Aanbeveling: ja

Derk Jan uit: Heerhugowaard

26-09-2017
9,4

Ervaring met: Portret familie/groep

Ervaring:
Ik vind de foto verrassend mooi.
Zo scherp, en zo strálend, terwijl de kleren sober zijn en de achtergrond donker.
Mijn eerste reactie: het lijkt een balletkoppel: qua houding en kleding.
Andere reactie : wat een mooie kinderen, en : wat is Joost groot (hoorde dat het lengteverschil visueel nog enigszins was verdoezeld).
Hoorde van alle instructies die gegeven werden, Toch is het natuurlijk, natuurgetrouw in beeld gebracht.
Hartelijk dank voor dit mooie kunstwerk

Aanbeveling: ja

Vincent

25-09-2017
10

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
Zojuist een profielfoto laten maken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, en met name ook met de wijze waarop Norbert naar dit resultaat toe werkt. Norbert benadert zijn vak met enthousiasme en zeer professioneel. Hij neemt de tijd voor de fotoshoot en is niet snel tevreden met het resultaat. Toch hoofd nog een beetje bijdraaien of kin omhoog. Erg leuk is dat je live kunt meekijken met het kiezen en bewerken van de foto, zodat je ziet hoe het uiteindelijke resultaat bereikt wordt. Profielfoto ook direkt per mail ontvangen. Klaar voor gebruik.
Mooie studio, goede ontvangst en pettig persoon. Wat mij betreft een aanrader om met Norbert te werken voor welke fotografie uitdaging dan ook.

Aanbeveling: ja

Margot uit: Utrecht

24-09-2017
9,0

Ervaring met: Portret familie/groep

Ervaring:
Het was een hele leuke ochtend om samen met Norbert de perfecte foto te maken! Ik beveel Norbert zeer aan.

Aanbeveling: ja

Paul uit: Nieuwegein

06-09-2017
9,4

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
Out of the blue zocht ik een goede fotograaf die voor mij een zakelijk en industrieel portret wilde maken. Via internet kwam ik op de mooie (portfolio-)site van Norbert Waalboer Fotografie uit. Hierop heb ik hem direct gebeld. Vanaf prille begin hebben Norbert en ik het doel en opzet van de foto's correct onderling besproken. Tijdens de shoot maakten we met z'n tweeën een goede setting en voordat de echte shoot begon had Norbert oog voor het kleinste detail (zelfs mijn jas werd extra getailleerd :-)) en de foto's werden daarna keurig gemaakt. Tijdens de shoot verteld Norman precies wat de juiste positie / houding is. Het eindresultaat van de foto's had ik binnen 1,5 uur na de sessie in huis! Helemaal top dus! Ik vond het een hele leuke en leerzame ervaring en beveel Norbert bij deze van harte aan! Groeten Paul Vocking

Aanbeveling: ja

Jannephine uit: Utrecht

06-09-2017
9,6

Ervaring:
Ik was niet zenuwachtig, maar ik sta niet graag op foto's. Dus lekker losjes jezelf ben je dan niet voor een portretfoto. Maar met Norbert was het leuk en dan komt er toch nog een prachtige foto uit.
Het enige minpuntje was dat het voor mij wat snel ging, maar dat kan niet anders als er een rij afspraken is. En de koffie smaakt prima!

Aanbeveling: ja

ing. M.A.C.M. uit: UTRECHT Anders, namelijk: Social media sessie

01-07-2017
9,0

Ervaring met: Anders:

Ervaring:
Een hele plezierige ervaring !

Aanbeveling: ja

Barbara uit: Utrecht

19-04-2017
8,0

Ervaring met: Portret zakelijk

Ervaring:
Voor een autenieke en professionele LinkedIn profielfoto kun je zeker bij Norbert terecht! Na een informele kennismaking heeft hij zijn werkwijze toegelicht en heeft hij tijdens het fotograferen op ontspannen wijze aanwijzigen gegeven om tot een prachtig resultaat te komen. Norbert weet de mooie kanten van een ieder in beeld te brengen en heeft oog voor detail. Bij het selecteren van de juiste foto kan hij feiloos het verschil aangegeven tussen 'een leuke foto' is en een 'zakelijke profielfoto'. Een echte aanrader voor wie op een professionele wijze gefotografeerd wil worden!

Aanbeveling: ja