Beoordelingen Fit For Free

8,0
3272 beoordelingen
  • Algemene indruk 7,8
  • Prijs/kwaliteit verhouding 8,2
  • Openingstijden 8,2
  • Locatie 8,5
  • Klantvriendelijkheid medewerkers 8,1
  • Fitnessapparatuur 8,0
  • Groepslessen 7,9
  • Hygiëne 7,5
  • Sfeer 7,7
1 t/m 10 van 3272 beoordelingen

Mike uit: Amsterdam

20-04-2019
8,4

Ervaring: De regels zijn dat abonnement op vaste datum word afgeschreven bij mij word er onregelmatige datums afgeschreven soms de 27e soms de 1e soms de 7e dat is nogal irritant moet ik zegen ,Over de sportschool zelf geef ik een 9, hygiëne zeer goed/fitnessapparatuur heel goed bijhoudend zoals de gigantische ruime sportschool word goed onderhouden ,

Aanbeveling: ja

Richard uit: Amstelveen

18-04-2019
2,7

Ervaring: Slechte Fit for Free, heel vaak zijn toestellen stuk het is er erg vies wordt niet goed schoon gemaakt er zijn niet genoeg gewichtsplakken en stangen. Maar er ligt wel nieuw tapijt dat wel

Aanbeveling: nee

Mark uit: Sint Michielsgestel

13-04-2019
8,8
Aanbeveling: ja

Stephan uit: Deventer

20-03-2019
7,8

Ervaring: Wij hebben jaren bij Basic Fit in Deventer gesport en zijn nu een jaar bij Fit for Free (wij zijn mijn vrouw en ik, 60 jaar). We zijn zeer tevreden! Vooral vanwege het personeel en de sfeer. Personeel is vriendelijk, ze kennen ons, zitten nooit op hun telefoon te kijken, sfeer in de ruimte is prettig. Muziek staat niet te hard. In vergelijking met Basic Fit een verademing. Apparatuur is wel wat gedateerd, de ruimtes zijn niet echt zo mooi als bij Basic Fit maar bejegening en sfeer zijn veel en veel beter.

Aanbeveling: ja

Rik uit: Kerkrade

18-03-2019
8,8

Ervaring: Prettige sportschool. Ga meermaals per week sporten en wordt ook altijd vriendelijk begroet en geholpen zou ik daarom vragen.

Aanbeveling: ja

Oliver uit: Tilburg

17-03-2019
10

Ervaring: Veel azijnzeikers hierro,

Ik heb er goede ervaring mee. Jammer dat mensen onder mij wat negatief zijn. Als ze denken dat ze perfect willen geholpen worden met een big smile, moet je maar naar een hotel gaan. Niet de sportschool.

Anyway, goede service, apparatuur etc.

Van mij krijgen jullie wel een 10.

Aanbeveling: ja

Marnix uit: Amsterdam

16-03-2019
4,9

Ervaring: Wij hadden een 2-jarig contract afgesloten en besloten eerder te stoppen. Wij kregen netjes een mail met het terugbetalen van de genoten korting. Kort hierna bleven de dreig- sms'jes en mails komen
, maar na een telefoontje met F4F werd ons verzekerd dat wij deze konden negeren.

Dit hebben wij gedaan op 12 mei 2018 totdat wij dreigmails begonnen te krijgen van Flanderijn namens F4F of wij even 70 euro de man konden lappen. Het mooie was dat de bedragen in de dreigbrieven zo willekeurig als wat waren. De ene keer moesten we 50 euro betalen, andere keer 30. Echt te hilarisch voor woorden!

Ik schrijf nu deze recensie nadat wij WEER een mail hebben ontvangen van Flanderijn waarin vermeldt wordt dat wij voor 11 maart 2019 moeten betalen, en anders er een rechtzaak komt.
Net contact gehad met Flanderijn en ook zij snappen niks van de openstaande schuld en nemen voor de zoveelste keer contact op met F4F. Even afwachten dus, maar even voor de duidelijkheid, dit loopt al vanaf 12 mei 2018 tot 8 maart 2019. Ik heb wel iets beters in mijn weekend te doen dan opgelicht te worden door dit 'bedrijf'.

Ik raad niemand aan om ook maar een contract af te sluiten bij Fit4Free. Wanneer je er sport is het allemaal leuk en aardig, totdat je er klaar mee bent door wat voor reden dan ook. Dan komt het gezeik en de dreigementen.

Aanbeveling: nee

Roman uit: Bergen op zoom

15-03-2019
1,0

Ervaring: Ik begrijp niet waarom ze me bedriegen, ik zal altijd negatieve beoordelingen achterlaten over je fitnessclub. geschikte beoordelingen zullen overal worden achtergelaten.

Aanbeveling: nee

Hasan uit: Den Haag

14-03-2019
2,1

Ervaring: Ik ben gister gaan trainen bij de Fit For Free in uithof bij de Jaap Edenweg. Vervolgens komt genaamd Micheal van bulk naar me toe, dat ik mijn handoek niet bij me heb, terwijl we een handoek gebruikte voor 2 personen. Ik werd met een bedreigde en arrogante manier behandeld, Dit kan ik eerst volgende keer niet accepteren. Ik ben dit van Fit For Free niet gewenst om zo te behandeld te worden. Wanneer ik naar de sportschool ga om te sporten. Ik was een keer om 22:52 aan het omkleden komt Remco van daar ook naar me toe als jullie niet binnen 10 seconden binnen zijn doen wij de deur dicht en mogen jullie uitzoeken wat jullie willen ( dit is toch absoluut niet normaal ) ? Want de sportschool sluit officieel om 23:00. Elke keer proberen ze om 22:50 de sportschool te sluiten hierbij heb ik ook meerdere getuigen die bij aanwezig waren. Ik vind dat Tamara mij wel heel goed behandeld daar, die begrijpt me ook heel goed en snapt Remco de manier ook niet hoe hij me heeft behandeld.

Aanbeveling: ja

D S uit: Amsterdam

04-03-2019
3,0

Ervaring: At first, i was very motivated and happy in his gym since i join in January. I really liked the whole concept of the gym, however, at the end "somedoby" started annoyed me. There is a cleaning lady (with color) in the morning who asked me and Not in a very friendly way to leave the room i was attending to make my abs session at 7.45am because the floor it was not fully dried (I make a point here: the gym opens at 7.00am. So by then every area must be ready to be taken in order to exercise) in addition to this, i realized that often people (girls) also use this room for their sessions in the morning while the floor is still a bit wet and not fully dried.. so why just Me get a complain for this? Besides this, the same day the same lady came again to me (while training, in front of people) to again make a complain, this time she asked me to put back on place the bodypump benches when i wasnt yet finished at all. Personally i think i just behavie in the normal way, and i Should not being bothered by anyone while I am training. Thats what people goes to the gym to, to workout and not to be disturbed by anyone for things like this, that in my case i find it very annoying.

Aanbeveling: nee