Beoordelingen Erpe Zonwering

9,3
42 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,2
  • Advies 9,3
  • Communicatie 9,1
  • Betrouwbaarheid 9,4
  • Kennis en vakmanschap 9,4
  • Afspraken nakomen 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
  • Snelheid/levertijd 9,1
  • Montage 9,3
  • Nazorg en garantie 9,4
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Alijda uit: Houten

11-01-2019
8,9

Ervaring met product: Overige

Ervaring:
Hebben al 7 jaar vouwgordijnen in gebruik. Nu werkte het rolmechanisme ineens niet meer. Na telefonisch contact mochten wij de vouwgordijnen even laten bekijken door deze firma en is toen even tussendoor hersteld. Er bleek een onderdeel te zijn versleten en deze is kosteloos vervangen. Wat een fijne service, zijn er erg blij mee.

Aanbeveling: ja

Jenny uit: Leusden

14-07-2018
9,0

Ervaring met product: Buitenleven: overkappingen/schermen

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden raad het iedereen. geweldig personeel

Aanbeveling: ja

Walter uit: Soesterberg

16-05-2018
9,9

Ervaring met product: Buitenzonwering

Ervaring:
Vandaag is ons nieuwe zonnescherm Verano met motor geplaatst. Zeer vakkundig snel en netjes. Complimenten we zijn erg tevreden over de prijs, snelle levering en goede service. Ik kan Erpe zonwering aanbevelen

Aanbeveling: ja

Jeanette uit: Leusden

07-05-2018
7,8

Ervaring met product: Buitenzonwering

Ervaring:
Bijna alles top, het enige punt wat ik heb is dat ze ongeveer om 8 uur 's morgens zouden komen en dat werd bijna 10 uur. En ik heb zelf moeten bellen waar ze bleven, het zou fijn zijn geweest als ik even door jullie werd gebeld dat de vorige klus langer duurde dan gepland.
Maar verder alleen maar lof en de afgelopen dagen hebben we er al met ontzettend veel plezier onder gezeten. :)

Aanbeveling: ja

John uit: Huis ter Heide

03-05-2018
9,0

Ervaring met product: Binnenzonwering, Buitenzonwering, Overige

Ervaring:
Uitstekende leverancier en heel betrouwbaar.

Aanbeveling: ja

Franciska uit: Soesterberg

16-02-2018
9,3

Ervaring met product: Buitenleven: overkappingen/schermen

Ervaring:
in november heft erpe een prachtige overkapping geplaatst. Nu problemen met gootfunctie. Dit heeft Erpe snel en vakkundig opgelost. Goede service.

Aanbeveling: ja

stefan uit: ijsselstein

11-10-2017
8,9

Ervaring met product: Buitenzonwering, Buitenleven: overkappingen/schermen

Ervaring:
overall een uitstekende leverancier. Schrijf review om met name de aftersales en nazorg te prijzen. Wij hadden na montage lekkage aan onze overkapping. Erpe heeft dit verschillende keren met kitten proberen te verhelpen. Helaas werkte dit niet. Toen aanvankelijk maar laten zitten. Maar omdat het toch bleef storen na geruime tijd nog maar eens gevraagd of ze het toch niet op een andere manier konden verhelpen. Dit hebben ze gedaan naar volle tevredenheid. Nog niet vaak meegemaakt dat een bedrijf, ook lang na betaling en levering, het product na volle tevredenheid van de klant wil krijgen. Een pluim voor erpe dus!

Aanbeveling: ja

AWJ uit: Houten

02-07-2017
9,6

Ervaring met product: Buitenzonwering

Ervaring:
Na uitgebreide inventarisatie op internet sprong de website , het e-mail contact en het showroombezoek er zeer positief uit. Wij voelden ons niet in een bepaalde richting gedwongen en iedereen dacht goed mee. Zowel de showroommedewerkers als de monteurs bij inmeten en plaatsen. Ons knikarmscherm werd geheel volgens afspraak ingemeten en geplaatst. Alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen en het geheel goed nagelopen en uitgelegd. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Omdat het scherm recent geplaatst is hebben we nog geen oordeel over de nazorg. Maar door alle ervaringen tot nu toe en de persoonlijke benadering van alle medewerkers hebben we daar zeer veel vertrouwen in. Ik durf Erpe dan ook van harte aan te bevelen.

Aanbeveling: ja

Kees en Ingrid uit: Baarn

22-03-2017
9,9

Ervaring met product: Binnenzonwering

Ervaring:
Nergens zo'n ontvangst nog op deze manier meegemaakt. Er wordt bijzonder goed mee gedacht en doorgevraagd en uitgebreid advies gegeven over de producten in de showroom met een heerlijke cappucino.
De duo gordijnen zijn gemonteerd en we zijn zéér tevreden tot nu toe. Het wachten is nu nog op een zonnenscherm.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Maarssen

16-03-2017
9,0

Ervaring met product: Binnenzonwering

Ervaring:
Duo rolgordijnen met draadloze afstandbediening via Brel-motoren Na een goed advies volgde een tijdige levering, correcte montage en goede nazorg. Vriendelijke personeel. Mooie goed functionerende oplossing.

Aanbeveling: ja