Beoordelingen Elysium

7,7
2934 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,7
  • Faciliteiten 8,2
  • Horeca 7,1
  • Hygiëne 7,7
  • Gastvriendelijkheid 7,8
  • Kwaliteit van de behandelingen 7,8
  • In welke mate zou u de Elysium aanraden bij vrienden/familie/collega’s? 7,7
1 t/m 10 van 2934 beoordelingen

Leonie

13-03-2018
7,6

Ervaring:
Altijd tevreden geweest tot een avondbezoek op badkledingdag. In de avond kwamen hele groepen jonge allochtone mannen die meer interesse in de vrouwen hebben dan de faciliteiten. Kennelijk is het probleem bekend bij Elysium gezien er sinds kort tijdens de badkledingdagen in de avond een portier staat omdat er mensen wegliepen zonder te betalen. Hoop dat ze hier een oplossing voor gaan vinden want op dit soort dagen zullen ze mij hier niet meer zien.

Patrick Uit: Izegem - België

08-03-2018
8,7

Karin Uit: Alphen aan den Rijn

07-03-2018
4,7

Ervaring:
Had een saté besteld. Tot 2 keer toe teruggegeven omdat het koud was, bij de tweede keer het eten op een heet bord gelegd, of het eten dan wel warm is, schandalig. Sommige personeelsleden in het restaurant super chagrijnig en heel onvriendelijk. Bij de receptie daarentegen super vriendelijk.Dit ben ik niet gewend van het Elysium. Sinds de overname zeer verslechterd. Dus conclusie hier gaan wij niet meer naar toe.

Bert Uit: Reeuwijj

07-03-2018
7,5

Ervaring:
Mooie sauna helaas is de tand des tijds kwa onderhoud wel zichtbaar.
Bij het vertrek is het bij de balie erg rommelig en staat een beveiliger van achter de balie te blèren hij zou beter netjes voor de balie de rijen kunnen coördineren

Carine Uit: Rotterdam

04-03-2018
8,5

Ervaring:
Het was helaas erg druk met een zeer lange wachtrij. Verder is het aantal parkeerplaatsen onvoldoende. Voor het overige een heerlijk plek om te vertoeven!

Syl Uit: Zoetermeer

03-03-2018
7,7

Ervaring:
Bij binnenkomst waren er geen kluisjes meer beschikbaar. De kluisjes die wel open waren bleken defect. We zijn hier veel tijd aan kwijt geweest. We kregen nieuwe bandjes hetgeen het probleem niet oploste. Toen er mensen weggingen boden deze hun kluisje aan.

Danielle Uit: Boskoop

03-03-2018
5,7

Ervaring:
Samen met 2 vriendinnen had ik op maandag (badkledingdag) een lekker avondje sauna gepland. Tot op heden waren onze ervaringen altijd goed, soms wat druk. Maar helaas was dit keer onze beleving heel anders.
Voor mij begon het met een hoofdhuidmassage waarbij ik niet het gevoel had dat ik echt een massage kreeg, maar meer aan mijn haar getrokken werd, dit is blijkbaar de methode, bleek bij navraag. Geen aanrader dus.
Daarna met zijn allen lekker eten, het duurde helaas even voordat iemand ons kwam helpen, terwijl ze ons wel binnen hebben zien komen.
Daarna de opgieting, nu weten we dat dit populair is, maar dit was angstaanjagend!
Blijkbaar is dit bekend, want beveiliging was aanwezig.
We hadden netjes een kaartje en stonden achterin de rij. Toen mochten we naar binnen, begonnen een aantal gasten hard naar voren te lopen, waardoor je bang was om omver gelopen en verdrukt te worden.
Een van ons zag dit niet zitten en heeft de meute verlaten. Uiteindelijk met 2 (en wat geruststelling van andere gasten) naar binnen gegaan. Toen begon de opgieting, waarbij al gemaand werd om stilte en rust.
Gasten achter ons gingen tikken met de voeten, mee klikken met de muziek. Hier en daar wat opmerkingen. We irriteerden ons mateloos. De opgieting zelf was goed, maar het publiek verschrikkelijk.
Nog even het warme bad in, gesis van wat gasten als je erin stapt. Daar voel je je niet prettig bij.
Daarna nog een koffie in het restaurant, terwijl we aan het drinken waren werden spullen opgeruimd, kaarsjes (ook op onze tafel) uitgedaan. We voelden ons niet echt meer welkom (21:30). Toen kwamen de muizen! Gezellig door het restaurant rennend op zoek naar etensresten. Tijd om naar huis te gaan, bij de uitgang nog een extra beveiliger, die checkte of we echt wel gingen?! Wij vroegen; gaat dit altijd zo? Ja, op maandagavond wel. Nou dan komen wij niet meer terug. Zou ik niet meer doen op maandagavond werd beaamd door de beveiliging.
Helaas dus geen ontspannen avondje sauna en geen reden om terug te keren.

Mimi Uit: Rotterdam

02-03-2018
8,4

Ervaring:
Ik kan de hele dag daar blijven genieten
Super 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

Niquita Uit: Den Helder

01-03-2018
6,0

Ervaring:
Toen wij aankwamen moesten wij erg lang wachten omdat een medewerker een fout had gemaakt met onze reservering en de uitvoerende medewerker wist ook bar weinig van het systeem. Daarnaast was het veel te druk, maak een limiet zodat je niet rondjes hoeft te lopen om te kijken of je ergens in kan. Het eten was te prijzig en je had te weinig keuze, erg jammer. Ook de kwaliteit van de behandelingen was ver te zoeken. Een beetje olie en wrijven, dat kan ik zelf en gratis doen.

Julia Uit: Zeewolde

01-03-2018
6,0

Ervaring:
Ga niet in vakanties. Zo druk. Overal lange wachtrijen. Niet schone ruimtes. Eten was lekker en de faciliteiten zijn divers. Volgende keer toch naar een andere sauna.