Beoordelingen De Jong Reclame

8,3
35 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,3
  • Prijs 7,9
  • Kwaliteit 8,4
  • Afspraken nakomen 8,4
  • Kennis en vakmanschap 8,6
  • Snelheid/levertijd 8,4
  • Betrouwbaarheid 8,6
  • Communicatie 8,2
  • Advies 8,3
  • Personeel montage 8,4
  • Nazorg en garantie 8,4
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Ingrid uit: Alkmaar

29-05-2016
8,8

Aanbeveling: ja

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb ervaring met: projectborden, bewegwijzering, reclameborden, spandoeken, vlaggen

Positieve ervaring:
Prachtige ijsvogelborden binnen twee dagen geleverd. Helemaal top!

van: Hortus Alkmaar

Jurriën uit: Heerhugowaard

23-03-2016
8,0

Aanbeveling: ja

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb ervaring met: autobelettering

Positieve ervaring:
Goede en duidelijke communicatie. Redelijk snelle levertijd. Niet duur. Kleine misvatting goed opgelost en vriendelijk personeel. Goed online systeem met betrekking tot een digitale offerte, dit is erg handig om te gebruiken.

Negatieve ervaring:
Negatief is het niet maar stel je zou een spoedbestelling hebben en de ontvanger van de mail is niet aanwezig op de dag van mailen, dan een automatisch antwoord instellen. Dan weet de afzender waarom er later wordt gereageerd.
(Bij mij niet het geval)

van: Tuurlijk

Felix uit: Hoorn

09-12-2014
7,8

Aanbeveling: ja

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb ervaring met: projectborden, gevelreclame, lichtreclame, bewegwijzering, reclameborden

Positieve ervaring:
Vakwerk conform afspraak

Negatieve ervaring:
Folie boven raam entree (met oude naam) zou verwijderd worden. Dit is nog niet gebeurd.

van: Grand Café 't Hop

Leon uit: Alkmaar

02-12-2014
8,6

Aanbeveling: ja

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb ervaring met: presentatiesystemen

van: Hoes Tailors

Alfred uit: Opmeer

13-09-2014
8,9

Aanbeveling: ja

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb ervaring met: autobelettering, projectborden, gevelreclame, raambelettering, reclameborden

Positieve ervaring:
Meerdere objecten laten bestickeren, is altijd van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Snelle reactie en levering. Een aanrader!

van: Houters Hout

Luuk uit: Alkmaar

06-08-2014
8,0

Aanbeveling: ja

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb ervaring met: autobelettering, gevelreclame, lichtreclame

Positieve ervaring:
Hebben goed geluisterd naar onze eisen en wensen en zijn vanuit daar naar een resultaat gaan werken. Toen bleek dat de prijs negatief uitviel tov andere offertes, is er laten zien waarin en waarom dat was en hebben ons overtuigd dat de kwaliteit hetgeen is wat wij nastreven.

van: Uniserver Internet BV

Jan uit: Alkmaar

08-04-2014
8,7

Aanbeveling: ja

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb ervaring met: gevelreclame

Positieve ervaring:
de jong heeft onze wens op een goede manier in kaart gebracht en een aantal alternatieven aangedragen
het aanbrengen van de belettering is conform de afspraken gedaan
nazorg kunnen we nog niet over oordelen want daarvoor is het te kort geleden dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd

van: VvE de Entree

Marit uit: Heerhugowaard

11-02-2014
7,8

Aanbeveling: ja

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb ervaring met: raambelettering

van: Cool kunst en cultuur

sjors uit: Obdam

10-02-2014
8,4

Aanbeveling: ja

Ik ben: eerste keer klant

Ik heb ervaring met: autobelettering

van: Anton Bouw&Betontechniek

Jacqueline uit: Alkmaar

07-02-2014
7,6

Aanbeveling: ja

Ik ben: vaker klant geweest

Ik heb ervaring met: reclameborden, presentatiesystemen

van: Rabobank Alkmaar e.o.