Beoordelingen De Hypotheker Den Bosch

9,1
14 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Ron uit: Breda

15-03-2018
10

Ervaring:
Zeer goede ervaring met de Hypotheker in den Bosch. Carel Goedhart is deskundig en neemt uitgebreid de tijd om alle facetten die erbij komen kijken om een woning te kopen duidelijk uit te leggen.
Zelfs 's avonds afspreken is geen probleem.

Aanbeveling: ja

Max uit: Den Bosch

08-03-2018
9,0

Ervaring:
Gesprekken met Philippe waren zeer prettig. In de mailtjes liet hij af en toe een steekje vallen met betrekking tot aangeleverde documenten, maar dat werd over het algemeen heel snel weer opgepakt. Ook beschikbaar voor andere vragen en over het algemeen snelle reacties. De gesprekken voelden persoonlijk aan en dat hebben we als zeer prettig ervaren.

Aanbeveling: ja

Sandra uit: Berlicum

05-03-2018
9,0

Ervaring:
Een zeer betrokken, vriendelijk, zorgzaam, persoonlijk en nauwkeurig team. Er wordt alle tijd genomen om zaken uit te leggen, toe te lichten en te zoeken naar dat wat het beste bij je past. Geen vraag is te veel.
Ik heb het als zeer ondersteunend ervaren (en nog). Met name een grote dank je wel voor Peter en Vera.

Aanbeveling: ja

Erik en Marloes uit: Den Bosch

23-02-2018
10

Ervaring:
Carel heeft enorm veel kennis van zaken en hij verplaatst zich ook echt in onze situatie, ook kan hij alles rustig en duidelijk toelichten daar dit voor ons geen dagelijks ding is. Een keer in de avond afspreken omdat overdag lastig is is ook geen probleem. Ook een last-minute aanpassing in de stukken wordt direct opgepakt, zonder dat je het gevoel hebt dat je een 'lastige klant' bent. We zijn erg blij dat we bij De Hypotheker Den Bosch klant zijn geworden en kunnen ook iedereen aanraden hierheen te gaan als je een hypotheek nodig hebt.

Aanbeveling: ja

Katja & Kevin uit: Den Bosch

14-02-2018
9,0

Ervaring:
Een heerlijk en rustig gesprek. we werden/worden goed geïnformeerd en alles word na aanleiding van onze wensen geregeld super fijn! Al met al een hele goed sfeer bij De Hypotheker en er wordt zeker de tijd voor je genomen!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Bruchem

14-02-2018
10

Ervaring:
Ons derde adviesgesprek bij Carel in 13 jaar en iedere keer zijn wij perfect geholpen. Kennis van zaken waarbij hij zich goed kan verplaatsen in de personen die hij voor zich heeft. Dit maakt gesprek ontspannen en gaat in op de voor de klant meest belangrijke inhoud.
Het brede pakket van aanbieders, de korte en snelle lijnen en het prettige persoonlijke contact zijn zaken die je bij een bank niet snel zult ervaren.

Aanbeveling: ja

Bjorn uit: Den Bosch

24-01-2018
10

Ervaring:
Afspraken worden makkelijk ingepland, als het nodig is verzetten ze het zodat het voor jouw als klant het beste uitkomt. Het advies van onze adviseur was fijn en begrijpelijk. Er komen nogal wat termen voorbij, maar Philippe wist ons haarfijn uit te leggen wat het nou precies inhoudt. Ook het snelle contact via de mail is erg fijn!

Aanbeveling: ja

Esther uit: Den Bosch

26-12-2017
10

Ervaring:
Heel erg prettig geholpen! Ze kijken naar je wensen en zoeken daar een passende oplossing bij. Ze hebben alles in het werk gesteld om mijn krappe deadline te halen, dat was top! Ze ontzorgen je echt als het aankomt op de hele papierwinkel die je moet aanleveren. Kortom: aanrader!!

Aanbeveling: ja

John & Petra uit: Engelen

22-12-2017
8,0

Ervaring:
Wij zijn uiterst tevreden over De Hypotheker Den Bosch. We zijn heel goed (en breed) geadviseerd en de afwikkeling verloopt ook prima.

Aanbeveling: ja

Eline uit: Den Bosch

20-12-2017
9,0

Ervaring:
We hebben van Carel goed, passend en realistisch advies gekregen. Niet alleen voor de hypotheek, maar ook over andere zaken aangaande een eerste huis kopen. Voor de juiste prijs hebben wij meer advies gekregen dan de meeste mensen die ik ken. Als wij ooit een tweede huis gaan kopen, gaan wij dan ook absoluut terug naar Carel voor zijn deskundige advies.

Aanbeveling: ja