Beoordelingen Conflictbemiddeling.nl

9,1
69 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Dave

10-05-2019
9,0

Training: Basisopleiding Mediator

Ervaring:
De opleiding was kort, duidelijk en erg leerzaam. Heb zowel op theoretisch als persoonlijk vlak veel geleerd.

Frank

17-04-2019
9,0

Training: Algemene deel mediation

Ervaring:
Opleiding mediation, 10 daagse variant, neemt de deelnemers mee door de basis van mediation. Theorie en praktijk lopen mooi in elkaar over.

Astrid

22-02-2019
9,0

Training: mediation basisopleiding

Ervaring:
Het betreft een kwalitatief zeer goed opleiding. Naast goed theoretische onderbouwing veel oefenmomenten met feedback, het laatst is niet vanzelfsprekend is als ik ervaringen over andere opleidingen hoor. Tijdens de training prettige, ongedwongen en veilige werksfeer zodat je er met plezier naartoe gaat. Vraagt tussendoor het nodige aan leeswerk en voorbereiding. Na afloop ben je goed voorbereid voor het theorie-examen en vaardigheidtoets en maak je een vliegende start als mediator.

Gerard

22-02-2019
10

Training: Familiespecialisatie

Ervaring:
Een aanrader voor iedere mediator met belangstelling voor bemiddeling bij echtscheidingen en omgangskwesties

Jeroen van leeuwen

22-12-2018
8,0

Training: Familie mdiator

Ervaring:
Leerzame opleiding waar je technieken leert en inzichten geeft in je handelen als proffesional die gekleurd zijn door je persoon. Veel ruimte om te oefen.

Jerry

15-11-2018
9,0

Training: Opleiding tot mediator

Ervaring:
Joppe van der Poel en Rosalie Menke zijn zeer enthousiaste en bekwame mediators die hun vak verstaan. Ik heb veel van hun mogen leren en ben daardoor zelf enthousiast over mediation geworden.

Lucienne

09-08-2018
9,0

Training: 2 daagse conflictbemiddeling

Ervaring:
Erg leuke en leerzame training in een prachtige omgeving. Theorie en praktijkoefeningen worden heel goed afgewisseld,waardoor je steeds beter inzicht krijgt in het mediation proces en de rol van de mediator. Joppe gaf deze training,hij is een heel ervaren mediator die weet te boeien.

Mireille

06-08-2018
8,0

Training: Mediaton basis

Ervaring:
Hoewel ik geen mediator ben geworden heeft deze cursus mij veel geleerd wat ik nog dagelijks toepas!

Margreet

06-08-2018
9,0

Training: Familie mediation

Ervaring:
Een zeer fijne opleiding. Divers qua onderwerpen en prettige werkvormen. Ook erg prettig dat er met relatief kleine groepen wordt gewerkt, hierdoor is er veel aandacht voor de deelnemers.

Paul

04-08-2018
10

Training: Basisopleiding Mediation

Ervaring:
De basisopleiding is zeer praktijkgericht, je leert er echt hoe je moet mediaten in al z'n facetten en doorloopt het hele mediationproces. De trainers, Joppe en Rosalie, zijn door de wol geverfd als mediator en als trainer en geven eindeloos veel waardevolle tips en feedback. Het programma is leuk en afwisselend. De locatie is fantastisch en de lunches heerlijk. Aanrader dus! Als je wilt leren mediaten doe het dan hier.