Beoordelingen Capricornus Barbara van Oosterzee

9,2
11 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,2
  • Betrokkenheid 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Kwaliteit consult 9,0
  • Communicatie 9,1
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Geert uit: Borne

21-03-2017
9,8

Ervaring:
Barbara geeft een goede systematisch opgebouwde cursus astrologie. Ze heeft een enorme parate kennis en doorziet astrologische verbanden snel. De lesstof wordt direct in praktijk gebracht met voorbeeld horoscopen en natuurlijk als rode draad met die van jezelf. Dat levert gelijk veel zelfkennis op. De cursusavonden verlopen uiterst plezierig.
Het consult wordt deskundig gegeven en je merkt een goede voorbereiding. In de discussie worden extra specifieke vragen ter plekke beantwoord.

Aanbeveling: ja

Leonie uit: Apeldoorn

21-03-2017
10

Ervaring:
Zeer ervaren docente, heldere opbouw in lessen, zeer praktijkgericht en ingaand op huidige thematiek. Enthousiasmerend, positief en laagdrempelig. Betrokken en les gevend in een prettige open en veilige sfeer. Duidelijke hand-outs en naslagwerken. Huiswerkopdrachten in perfecte opbouw van de lessen. Het werken in een kleine groep geeft veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ingaan op spelende vragen en aan astrologie gerelateerde thema's.
Ook de consulten zeer to-the-point en breeduit ingaand op gestelde vragen en vragen die op het moment spelen.
Kortom: een aanrader!

Aanbeveling: ja

Anneke uit: Amersfoort

20-02-2017
9,0

Ervaring:
Barbara is een professionele, begripvolle en invoelende persoon. Zij heeft een open stijl waarbij oordeel of invulling achterwege blijft. Het consult gaf inzicht, herkenning en erkenning. Hierdoor is rust en zelfvertrouwen ontstaan en heb ik een open blijk naar de toekomst.

Aanbeveling: ja

Peter uit: Oldenzaal

14-09-2016
9,0

Ervaring:
Het was een bijzondere ervaring om te zien dat alles "in de sterren staat" veel herkenning en de nodige nieuwe inzichten gekregen.
Geweldig bedankt Barbara.

Aanbeveling: ja

Ingrid uit: Nieuwleusen

08-08-2016
8,6

Ervaring:
Barbara is een hele, fijne mooie persoonlijkheid. Grote, goede competences op haar vakgebied. Heel erg meelevend, flexible, speelt en leeft erg mee met de behoefte(s) v haar klant .

Aanbeveling: ja

Tiara uit: Zutphen

03-08-2016
9,2
Aanbeveling: ja

Marijke uit: Noord-Scharwoude

23-07-2016
9,0

Ervaring:
Wij hebben een geboortehoroscoop voor onze dochter laten maken door Barbara. De communicatie verliep prima, we hebben telefonisch contact gehad waarbij ze alles duidelijk uitlegde.
Het verslag wat we kregen was boven onze verwachting. Het was erg uitgebreid; een prachtige tekening van haar horoscoop met daarbij een uitgebreid verslag. De tekst van het verslag was niet algemeen of vaag, maar echt specifiek waarbij we nu al punten kunnen herkennen bij onze dochter. Ook geeft ze in haar verslag tips waar bij onze dochter mogelijk gevoelige punten liggen in haar karakter.
Daarnaast heeft Barbara de horoscopen van ons beiden (vader en moeder) berekend en deze naast die van onze dochter gelegd. Ook hieruit is een mooi persoonlijk verslag gekomen. Na het opsturen van het verslag vraagt ze hoe het verslag is ontvangen en of er nog vragen zijn. Dit maakt het makkelijk om nog wat vragen te stellen.
Wij zijn heel tevreden en raden haar zeker aan.

Aanbeveling: ja

Alien

28-06-2016
9,0

Ervaring:
Zeer plezierig consult, verhelderend en grote betrokkenheid vanuit Barbara.

Aanbeveling: ja

Marja uit: Apeldoorn

27-06-2016
9,4

Ervaring:
Zij heeft voor mij goede kinderhoroscopen gemaakt. Zij is zeer deskundig. Ik ben heel blij dat ik de cursus astrologie bij haar volg.

Aanbeveling: ja

Annie uit: Apeldoorn

25-06-2016
8,0

Ervaring:
Zij is een Capricornus

Aanbeveling: ja