Beoordelingen Brooklyn Nights

8,6
344 beoordelingen
  • Arrangementsprijs 8,0
  • Parkeergelegenheid 8,7
  • Ontvangst 8,7
  • Culinair niveau 8,1
  • Entertainment Big Apple (diner) 8,5
  • Entertainment Theater show 8,8
  • Entertainment Afterparty 8,7
  • Service 8,7
  • Gastvriendelijkheid 8,9
1 t/m 10 van 344 beoordelingen

Roos uit: IJsselstein

12-11-2017
9,7

Ervaring Het was voor iedereen een geweldige ervaring, zowel culinair als entertainment.

Aanbeveling: ja

T. uit: Amsterdam

05-11-2017
6,5

Ervaring Van de dinershow hebben we niets gezien, omdat het uitzicht werd belemmerd daar een paar hele dikke zuilen.
Het eten was niet bijzonder en heel weinig.

Aanbeveling: nee

Linda uit: Aalsmeer

08-10-2017
9,3

Ervaring Was een geweldige avond! Genoten van de show en het eten. Ik kreeg bloemen vanwege mijn verjaardag en werd toegezongen. Dat was echt top. Soms leek de zang luider dan de muziek. In het theater was de voorstelling prachtig. De kostuums en de panelen op het podium waren echt bijzonder. De afterparty heerlijk nog nagedanst en daarna met het slotstuk de avond afgesloten. Voor herhaling vatbaar! Dank aan Marc forno.

Aanbeveling: ja

Monique uit: Uithoorn

08-10-2017
9,6

Ervaring Geweldige avond gehad. Lekker eten, vriendelijke bediening. Goede muziek. Top!

Aanbeveling: ja

Marcel uit: Aalsmeer

08-10-2017
9,3

Ervaring Was een geweldige avond! Genoten van de show en het eten. Mijn vrouw kreeg bloemen vanwege haar verjaardag en werd toegezongen. Dat was echt top. In het theater was de voorstelling prachtig. De kostuums en de panelen op het podium waren echt bijzonder. De afterparty heerlijk nog nagedanst en daarna met het slotstuk de avond afgesloten. Voor herhaling vatbaar! Dank aan Marc forno.

Aanbeveling: ja

Ida uit: Den hoorn zh

08-10-2017
9,9

Ervaring Geweldige show met top diner en wijnen. Prettig ontvangst en vriendelijke bediening. Ik geef de show een dikke tien en voor herhaling vatbaar.

Aanbeveling: ja

Miranda uit: Capelle a/d IJssel

27-09-2017
9,2

Ervaring Ik was uitgenodigd door mijn werk. Ik had geen idee waar ik naar toe zou gaan en eigenlijk niet zoveel zin om te gaan.
Maar vanaf de ontvangt was ik 100% verkocht. Wow!
Het diner was top, de show en de artiesten geweldig.
Ik keek mijn ogen uit. Mijn familie neem ik zeker een keer mee naar deze show.
Bedankt voor zo'n fantastische avond

Aanbeveling: ja

ilona uit: tilburg

26-09-2017
10

Ervaring de avond vloog om-een fantastische avond- top bediening- puur entertainment- mooi event flow- verzorgd en professioneel en heerlijk gegeten!
bedankt Frank!

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Someren

26-09-2017
9,0

Ervaring Het was de 4de keer dat ik er bij was.. de twee achterste tafels werden vergeten op het begin.. nadat alle andere tafels al een amuse hadden gegeten en die al op was en drank geserveerd hadden gekregen, heeft mijn tafel en de tafel erachter zelf moeten vragen of we wat te drinken kregen.. ook dat alle tafels behalve de achterste 2 geen amuse kregen was erg vreemd.. nu blijkt dat het nieuwe beleid maar lijkt me stug dat alleen wij 2de rang waren 99.50 en de rest allemaal niet.. want de mensen die bij ons stonden bij de entree kregen het ook allemaal.. Dit was in ieder geval best raar en het begin was daardoor wel een beetje jammer.. vooral omdat ik het 3 x anders heb meegemaakt.. de rest was top zoals altijd..

Aanbeveling: ja

Rene uit: Hoofddorp

13-03-2017
9,7

Ervaring Heerlijk gegeten....wervelende show...vooral het theatergedeelte vond ik leuk...En de afterparty ontzettend goed!!! Een aanrader...we hebben dit als bedrijfsuitje gedaan....meer dan de moeite waard! De service was ook goed....alleen jammer dat de Amaretto op was tijdens het diner...

Aanbeveling: ja