Beoordelingen Bouma CV

9,3
95 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,3
  • Kennis & vakmanschap 9,3
  • Afspraak nakomen 9,5
  • Betrouwbaarheid 9,4
  • Communicatie 9,3
  • Kwaliteit 9,3
  • Snelheid/levertijd 9,4
  • Personeel 9,5
  • Nazorg en garantie 9,3
  • Prijs 9,0
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Bruce uit: Almere

05-09-2018
10

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Top bedrijf, mijn aanspreekpunt voor bijna alles in het huis. Vriendelijk, eerlijk en neemt de tijd om alles uit te leggen. Super!

Aanbeveling: ja

John uit: Amsterdam

24-08-2018
10

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Bij storing in warmwatervoorziening snelle reactie en snelle reparatie naar volle tevredenheid

Aanbeveling: ja

Dinko uit: Diemen

16-07-2018
10

Ervaring met: Anders

Ervaring:
I am extremely satisfied I found you. Api was and still is helping us with all water and gas related things, and he is doing even more. We were doing whole house renovation, and without his help it wouldn't be even possible. Reliable, flexible, great expert and professional.
Many thanks for all you've done.

Aanbeveling: ja

Ingrid uit: Weesp

23-05-2018
10

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Nadat ik echt enorme pech heb gehad met de installatie van een eerdere boiler zat ik 5 weken zonder warm water. Na een noodkreet op Facebook kreeg ik het telefoonnummer van Appie, Appie is een held.
Binnen een week had ik een nieuwe boiler, toen daar ook iets mis mee bleek te zijn hebben ze er alles aan gedaan om het op te lossen. Ik heb nu na al die weken eindelijk warm water, heerlijk!
Aan alles is te merken dat dit mensen zijn met verstand van zaken, ze werken netjes en schoon, houden je op de hoogte van de afspraken en tijden en komen die ook na. Kortom een dikke 10!

Aanbeveling: ja

Rufus uit: Amsterdam

05-04-2018
10

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Net voor Pasen hadden wij geen warm water meer. Na een zoektocht op internet Bouma CV gebeld. In eerste instantie kreeg ik te horen dat ze het heel erg druk hadden en eigenlijk pas over 2 weken langs konden komen. Zolang zonder warm water kan natuurlijk niet en ik zei dus dat dat erop neer kwam dat ik iemand anders moest bellen. Dat was ook weer niet de bedoeling en ze hebben direct aan een klant van hen gevraagd die geen spoed hulp nodig had of ze de afspraak konden verzetten. Dat kon en de volgende dag stond Appie voor de deur. Het probleem bleek wat ingewikkelder dan normaal en een onderdeel in de ontbrander bleek kapot te zijn wat zelden voorkomt. Daarom hadden ze dit onderdeel niet op voorraad en moest hij in het centrale magazijn besteld worden. Maar omdat dit een spoed levering zou zijn zouden hier extra kosten aan verbonden zijn dus eerst heeft Appie diverse collega's gebeld om te vragen of zij niet toevallig dat onderdeel in hun busje hadden liggen. Dat bleek van niet dus er moest speciaal een spoed levering plaats vinden vanuit het magazijn 150km verderop. De levering zou de volgende dag plaatsvinden want dit alles speelde zich al in de avond uren af. De volgende dag stond Appie weer netjes voor de deur met het nieuwe onderdeel. Helaas bleek de verpakking wel de goede te zijn alleen zat er een verkeerd onderdeel in, dus Appie baalde enorm. Hij is toen zelf maar het onderdeel gaan halen, 150 km heen en 150 km terug, want hij vond niet dat ze het konden maken om pas na de Pasen weer warm water te hebben. Hij kwam met het juiste onderdeel terug dezelfde dag en alles was direct weer gemaakt. De uren voor het heen en weer rijden stonden (uiteraard) niet op de rekening en Appei zei dat als er iets toch niet bleek te werken dat ik hem altijd kon bellen, ook in de avond of tijdens Pasen en dat hij het dan direct weer in orde komt maken. Dat was gelukkig niet nodig. Al met al is Appie een zeer professionele monteur die met je meedenkt, veel verstand van zaken heeft, en die netjes van te voren meldt indien blijkt dat de kosten hoger uit zullen vallen dan verwacht door onvoorziene omstandigheden etc. Als ik weer iets aan mijn CV ketel heb dan bel ik Appie direct weer! Zelden zo een goede service ontvangen.

Aanbeveling: ja

Gabriëlle uit: Amsterdam

16-01-2018
9,0

Ervaring met: Mechanische ventilatie

Ervaring:
Mechanische ventilatie schoongemaakt. Betrouwbaar, netjes en zeer vriendelijk. Neemt de tijd en geeft advies. Heel tevreden.

Aanbeveling: ja

Patrice uit: Amsterdam

15-01-2018
9,4

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Appie kwam langs voor onderhoud van mijn CV ketel en de mechanische ventilatie.
Appie verstaat zijn vak, weet waar hij mee bezig is en neemt de tijd.
Ik ben tevreden!

Aanbeveling: ja

11-01-2018
8,8

Ervaring:
Een professioneel bedrijf die weet waar hij over praat. Heeft kennis van zijn vak!!

Aanbeveling: ja

Merel uit: Amsterdam

09-01-2018
9,9

Ervaring met: Onderhoud verwarming

Ervaring:
Appie kwam zeer betrouwbaar over, leek zijn werk zorgvuldig te doen en vermelde voorziene onderhoud en kosten voor volgend jaar.
Daarnaast zag hij ook fouten die een ander bedrijf de vorige keer gemaakt had.
Erg vriendelijk en professioneel.

Aanbeveling: ja

T uit: Amsterdam

01-01-2018
9,7

Ervaring met: Anders

Ervaring:
Via internet gekozen ivm reviews. Had lekkage op een feestdag; is door Appie snel opgelost. Niet goedkoop door feestdag maar fair price voor een oplossing buiten kantoortijd.

Aanbeveling: ja