Beoordelingen Bosbad Putten

7,7
377 beoordelingen
  • Totaal oordeel 7,8
  • Kleedruimte 7,7
  • Hygiëne 7,3
  • Zwemles 7,7
  • Zwembad 8,3
  • Website 7,7
  • (Online) vindbaarheid 8,1
1 t/m 10 van 377 beoordelingen

M uit: Arnhem

27-02-2019
7,1

Leeftijdscategorie: 41-50 jaar

Regelmatige bezoeker: nee

Ervaring:
voor het eerst in Bosbad gezwommen met ons gezin (vader moeder 2 dochters), uurtje of 4 geweest. we hebben ons best vermaakt omdat het niet al te druk was denk ik, over de keuze kan je twisten, echter in februari naar een subtropisch zwembad is een goede keus, in de zomer kan je lekker buiten zwemmen. water temp was fijn, frietje eten was ook prima en met 12/13 euro niet te duur, vond het kluisjes systeem wel apart alleen dat dat ook weer 50 eurocent moet kosten vind ik raar. Ook nog een ijsje gegeten alleen die koek van dat ijsje was wel heel oud (niet meer knapperig maar taai) verder lekker baantjes kunnen trekken en 1 keer in de glijbaan, die was best pittig. vonden het zwembad wat klein maar dat is voor een ieder weer anders. niks mis mee

Aanbeveling: ja

Tjeerd uit: Zeewolde

21-12-2018
6,8

Leeftijdscategorie: 31-35 jaar

Regelmatige bezoeker: nee

Ervaring:

Beste baliemedewerkster van het Bosbad,
Vanochtend stonden wij bij de balie van uw zwembad. I
k wilde graag zwemmen met mijn dochtertje en mijn hoogzwangere vrouw wilde kijken en een handje helpen. Dit zou enkel mogen als ze een zwemkaartje kocht, ze nam immers, een gehele stoel in beslag als ze naar binnen ging liet u ons op niet mis te verstane toon weten.
Toen wij u vroegen of ze dan in ieder geval even mocht helpen bij het omkleden van ons dochtertje (wat om redenen lastiger is dan bij anderen) antwoordde u kortaf; hij is er toch bij.. Op uw site schrijft u dat u voor minder validen een aantrekkelijke locatie bent, dat is enkel schone schijn naar het blijkt.
Geachte manager van het bosbad,
Toen mijn vrouw bij u navroeg waarom hier zo lastig over gedaan wordt en waarom dit zo onvriendelijk moet antwoorde u dat u het uit wilde zoeken en er op terug zou komen. Dit is na een uur nog niet gebeurt.
Ik begrijp dit wel, een manager is natuurlijk aan het managen. In uw geval managet u badmeesters en juffen.. Daar is nog wel wat management nodig, of vindt u het positief dat uw mensen met een tablet in een ligstoel hangen aan de hoek van het bad in plaats van de veiligheid te waarborgen?
Het is jammer dat in uw mooie zwembad kennelijk winstbejag belangrijker is dan het neerzetten van een mooi product, en vriendelijkheid ver te zoeken is.
Ik zou mij schamen als ik u was.

Aanbeveling: nee

Iris uit: Nijkerk

26-10-2018
6,4

Leeftijdscategorie: 12 tot 20 jaar

Regelmatige bezoeker: nee

Ervaring:
de kleedkamers zijn super smerig. en de badmeesters/juffen letten niet goed op. iedereen kan springen waar je wil en flips en backflips maken. er wordt toch niet opgelet...

Aanbeveling: ja

Leanne uit: Veenendaal

17-09-2018
7,7

Leeftijdscategorie: 12 tot 20 jaar

Regelmatige bezoeker: nee

Aanbeveling: ja

uit: Voorthuizen

11-09-2018
7,0

Leeftijdscategorie: 21-30 jaar

Regelmatige bezoeker: ja

Ervaring:
Tijdje terug wezen zwemmen. Het was erg druk en er werd ontzettend slecht toezicht gehouden.
Kinderen maakten bommetjes, makten salto's achteruit van de middenrand, sprongen bijna op je (konden 2 keer net uitwijken). En de badjuf zat op de stoel en keek ernaar. Ze deed niks !! Daarna kwam er een badmeester zitten en het was idem dito. Die deed ook niks. Dit kan toch niet? Vind het ontzettend slecht.

Aanbeveling: ja

16-07-2018
7,6

Leeftijdscategorie: 36-40 jaar

Regelmatige bezoeker: ja

Ervaring:
Mooi zwembad. Wel weinig mogelijkheden voor recreatie zwemmen door banen zwemmen en zwemles. Laatst was er niemand aan het banen zwemmen, maar de kinderen mochten 's middags tot 15.45 uur niet in het grote zwembad. Verder slecht toezicht door badmeesters! Ook nu in de vakantie. Veel grote jongens lopen te klieren op het luchtkussen, badmeesters zeggen hier niks van. Als laatste waren we zaterdag verbaasd over de sluitingstijd. Ook in de zomer sluit het zwembad al om 16.30 uur! Vele gasten waren hierdoor onaangenaam verrast met dit mooie zomerse weer!!

Aanbeveling: ja

05-07-2018
5,8

Leeftijdscategorie: 36-40 jaar

Regelmatige bezoeker: ja

Ervaring:
Geachte medewerkers van het bosbad,

Na een jaar is er geconstateerd dat de oplettendheid door het badpersoneel nog steeds onder de maat is. In het gedeelte van de stroomversnelling wordt nog massaal gesprongen terwijl op een groot bord staat dat dit niet mag. Gisteren zat de badmeester in de toezichtstoel maar te zitten kijken en dee niets. Ook blijven kinderen zich begeven in het opvang basin van de binnenglijbaan. Verder was de catering gisteren behoorlijk aan het falen. Kroketten waren na het bakken van binnen bevroren en de patat werd in ongelijke porties verdeeld terwijl er de zelfde prijzen voor betaald werden. Ook worden er best hoge prijzen gevraagd voor de toegang en aparte onderdelen van het complex. De Mirandabad in Amsterdam vraagt voor de toegang 4,50 p.p en het gebruik van een bubbelbad is 1,00 en de kluisjes zijn gratis. Ook is dit complex veel groter dus het is van de zotte dat het veel kleinere bosbad duurder is! Ook is niks te zien van de wildwaterbaan die volgens het personeel de afgelopen winter aangelegd zou moeten zijn. Ook is het recreatie gedeelte in de winter en zeker tijdens zwemlessen veel te klein. De hygiëne is prima maar de vraag naar meer kleedruimtes met aparte privacy is groot. Die zijn er echter veel te weinig. Is er dan geen begrip naar de middelbare jeugd die zich in de zomer in grote aantallen een bezoek brengt aan het bosbad en daar behoefte aan heeft? Vorig jaar hier al veel klachten over opgemerkt en zelf ook aangegeven. Na verontschuldigingen van het bosbad twee kaartjes gekregen als excuus maar helaas zijn er geen verbeteringen door mij en andere badgasten waargenomen.

Ik zeg nooit, nooit maar voor mij hoeft een bezoek aan het bosbad niet meer.

Groet,

Een ontevreden bezoeker

Aanbeveling: nee

Klaske uit: Putten

02-06-2018
8,7

Leeftijdscategorie: 51-60 jaar

Regelmatige bezoeker: ja

Ervaring:
Rustige om gering en aardig personeel

Aanbeveling: ja

uit: Ermelo

07-03-2018
5,7

Leeftijdscategorie: 21-30 jaar

Regelmatige bezoeker: nee

Ervaring:
Prima zwembad, maar voldeed niet aan de verwachting. de aankleding is erg summier, waardoor het niet een warm zwembad aandoet, maar een kale hal met een warm bad

Aanbeveling: ja

j uit: lunteren

27-02-2018
5,3

Leeftijdscategorie: 21-30 jaar

Regelmatige bezoeker: ja

Ervaring:
de kleedhokjes en de ruimte ervoor waen echt heel vies we vinden het te koud voor een subtropisch zwembad hoorde het ook van andere mensen die gingen weg omdat het zo koud was

Aanbeveling: nee