Beoordelingen AOG School of Management

8,1
94 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,1
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Sophie

21-02-2017
8,0

Training: Strategisch Programmamanagement

Ervaring:
Gedegen. Goede boekenlijst. Goede coordinatie door Jo Bos en Zwanet. Graag meer spreiding en variatie in de sprekers. Meer mensen met ervaring uit bedrijfsleven laten spreken. Veel overlap in beschrijving van trends onder de verschillende sprekers. Sprekers uit andere hoek (psychologie, filosofie) leggen te weinig connectie met de praktijk van programma manager. Inge Nuijten, Marc Wesselink, Hans van der Loo, Bert van der Hooft goed voorbeeld hoe je linkt aan praktijk, kennis toevoegt en de sessies interactief houdt. Ook Jo Bos goed docent, maar zou iets minder vaak ingeroosterd moeten worden om de ruimte te laten voor andere sprekers.

Mirjam

19-02-2017
9,0

Training: MBA

Ervaring:
Door en voor deze opleiding heb ik het beste uit mezelf gehaald.

Johan

17-02-2017
8,0

Training: Strategisch Programmamanagement

Ervaring:
Zowel voor, tijdens als na de gevolgde leergang een gedegen informatie verstrekking, een zeer goede procesbegeleiding en opzet van de leergang.

Andre

16-02-2017
8,0

Training: Kopstudie MBA

Ervaring:
Theorie en praktijk worden aan elkaar verbonden. Er ontstaat een helikopterview van waaruit strategisch kan worden gehandeld.

Robbert

16-02-2017
9,0

Training: MBA

Ervaring:
zeer waardevolle aanvulling van bestaande competenties

Anette

16-02-2017
7,0

Training: Strategisch Programmamanagement

Ervaring:
Opleidingsdagen en medecursisten erg goed en leuk. Inspirerend. Exameneisen en beoordelingssystematiek niet voldoende duidelijk.

Eline

16-02-2017
8,0

Training: Strategisch programmamanagement

Ervaring:
Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb veel inhoudelijke kennis opgedaan en deze direct in de praktijk kunnen brengen. De docenten waren over het algemeen inspirerend en het programma zat goed in elkaar.

Saskia

16-02-2017
8,0

Training: Leergang HR Strateeg

Ervaring:
Deze leergang is erg breed opgezet, met uiteenlopende workshops en colleges. Theorie steeds (aantoonbaar) toepassen in de praktijk, en leren van anders denkende studiegenoten uit andere branches.

Jan

24-10-2016
7,0

Training: Bestuurlijk Leiderschap

Ervaring:
op hoofdlijnen positief. de kosten zijn echter relatief hoog en om die reden nu voor mij het argument om nu geen volgende leergang te gaan volgen.

Micha

24-10-2016
8,0

Training: Business Developmentt en Innovatie

Ervaring:
Opleiding die goed, breed en intensief overzicht geeft van het vak en ontwikkelingen. Organisatorisch laat de opleiding wel wat steken vallen: veel improvisaties en onduidelijkheden over programma en examinering.
Al met al duidelijk meerwaarde en goede input voor verdere ontwikkeling van eigen organisatie en carriere door aangedragen materiaal, inzichten en gemaakte visiedocument.